urmesque Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla aramaya inandım ve bulamadm acıldıysa özür dilerim şimdiden benim pek hoşuma gitti..
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 AHaahhahahhaha. Halay ve uzun eşşeğe bittim.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 acilmisti :) cok guzel reklam hehe yine guldum
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 aksan biraz yanlış olmamış mı sizce de? yani niye araplar gibi ingilizce konuşuyor bu adam? abartıp rus aksanı yapsalarmış. fikir güzel de bu son zamanlarda sprite ın da yaptığı birşey. türklere özel damar reklamlar hesabı.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sprite reklamlarını da çok beğeniyorum bu da güzel olmuş. o aksanı ben de düşündüm ama takılmamak lazım fazla diye düşünüyorum.
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 uzun eşek bomba ya zaten.. şiş kebap falan.. güzel düşünülmüş.. aksana gelince o tamamen dikkat çekmek için.. hani böle konuşanlarda yok değil..
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Robotun ıstakaları devirdikten sonra ellere dikkat.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Halayda adamın uçup gidişi süper olmuş.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Seslendirme olmamış ama baya eğlenceli bir reklam, elemanın T-Rex'e elindeki şişle dayılanması gurur verici lol. Keşke bu adamların reklamları kadar Türk işi hamburgerleri de güzel olsa. Türk işi diyorlar da ne köfte ekmeğe ne de kebaba benziyor. Haşhaşlı ekmek, büfe kalitesi köfte falan ıığğğğ.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 soru belki saçma ama gece 4 ve anlayımadım bişi var bu reklam yurtdışında mı gösteriliyo? türkçesini hatırlıyorum bu reklamın çünkü
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eğer bunları gösteriyolarsa yurtdışında bana boşuna aksanın neden türk gibi değil diye boşuna sormuyolar demektir :D
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 arcane said: Seslendirme olmamış. ahaha adamlar bilerek yapmış herhalde.
Öne çıkan mesajlar