Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben bu olayı bir sene önceden bilmiştim. (bkz: ucuz ödevler serisi)
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Razienz senin silah öyle dönerlimiydi. Bizde bi turnuva çevirek paticek
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dominic said: Türk ruletinde 7 mermi var. EXXXXTREEEEEEEEEEEEEAAAHM! evt boşu bulana ödül veriyolar,biz oynadık işte de bana hediye verecek adam kalmadı :/
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bi el daha tsalar belki kazanırdı ne mızıkçı adammış ilk elden cırbanlığa vurmuş işi. şaka bi yana yazık. bide belkid gerçekten intahar etmiştir.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 akıl fikir versin dicektim ama olan olmuş ztn -.-'
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 amerika radarı bozup elinin ayarını kaydırmıştır olmadı galiba ya da rus ruleti oynayacak kadar sert çocuklar olduklarını göstermek istemişlerdir
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ne kafası yaşıyorlardı çok merak ediyorum
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Daesu said: paıuahshhadhandmad bu ne lan
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 genlerini bu dünyadan temizleyerek insanoğlunun evrim sürecine katkıda bulundukları için kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Burax said: Türk ruletinde mi 6 mermi vardı :F yazık insanlar kendi benliğinden kopuyor gidiyor rus ruleti oynuyor sonra pilardo oynuyor:F türk ruletinde tek mermi var ama şarjörlü silah kullanılıyo.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Llama said: ne kafası yaşıyorlardı çok merak ediyorum Evet bende merak ettim rus ruletine cesaret edebildilerse kafaları baya iyiydi herhalde..
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bu ruleti Rusların bulmasının sebebi azten kafa bulmadan oynanaması değilmi? :D Votka'dan gitmişlerdir.
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 resmen bok yoluna gitmiş. insanın üzülesi bile gelmiyo böylesine.
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 said: ... Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi'nin oğlu olduğu bildirilen S.T.T'nin de... Bu ne lan?!
Öne çıkan mesajlar