Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sir said: prawler sen diyosun ki uğruna satılcak, ben diyorum ki halka inen bi hareket. ama şeriat gelmiyo, memleket elden gitmiyo işte abi öf. Vay be kömür dağıtıp, damardan müslümanlığı şırıngayla verince halka iniyormuşuz. Süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 th kurumunun kurban derilerini alıp çocuk esirgeme kurumundan kızılaya kadar yardım kurumlarına ulaştırmasının engellenip keriz feneri gibi şeylerle halka yardım edilen günlerde. fakirleştirilen halk a artık valiler sırtlarında kömür taşıyarak yardım ediyor. yakında uçuşa geççekmişiz! yaşasın sosyal devlet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Şu dava açıp hakkınızı arayın a fitil oluyorum. Öyle bir ülkede yaşıyorsun ki, belediye katakulliye getirip yandaşlarına peşkeş için tapulu arazini yeşil alan ilan ediyor. 10 senedir mahkemelerde sürünüyorsun sonuç alamıyorsun. Daha sonra ise gene aynı belediye, af çıkartıp tapu dağıtıyor hazine arazileri üzerindekilere. Sen ise kanunlara uyup çivi çakmadığınla kalıyorsun. En temel mülkiyet hakkım elimden alınmış bu ülkede. Sonra gelip burada savaşın diyorsunuz? Ne için savaşacağım? Daha iyi yaşayacağımı, en azından bir yerlerde daha iyi bir sistem bulacağımı düşünüyorsam neden gitmeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 heheh sen türbanlısın, sen kürtsün, sen hainsin, ben akıllıyım, ben yöneticiyim ve yalnızca ben vatanımı seviyorum diyerek de inilmiyo halka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sam said: olur mu sir, vatanı parselleyip satsan laik ve atatürkçü olduğun sürece sorun yok! atın ölümü laiklikten olsun! Yok hem vatani parselleyip sat hemde laiklik ve Ataturk dusmani olup ulkeyi yavastan Iran'a benzetmeye calis , budur guzel olan degilmi Sam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sir said: heheh sen türbanlısın, sen kürtsün, sen hainsin, ben akıllıyım, ben yöneticiyim ve yalnızca ben vatanımı seviyorum diyerek de inilmiyo halka.. Onemli olan cahil halki kafalamak degil , bazen onlarin iyiligi icin populer olmayanida yapmak gerekir. Ama ver komuru makarnayi , yap din somurusunu al oyu sonrada sat milletin gelecegini arap kankalarina. Ben iyice emin oldumki demokrasi gibi din de aracmis bazilarina. Allahi para olmus birilerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Soulless said: sir said: heheh sen türbanlısın, sen kürtsün, sen hainsin, ben akıllıyım, ben yöneticiyim ve yalnızca ben vatanımı seviyorum diyerek de inilmiyo halka.. Onemli olan cahil halki kafalamak degil , bazen onlarin iyiligi icin populer olmayanida yapmak gerekir. Ama ver komuru makarnayi , yap din somurusunu al oyu sonrada sat milletin gelecegini arap kankalarina. Ben iyice emin oldumki demokrasi gibi din de aracmis bazilarina. Allahi para olmus birilerinin. gorecelidir bence adam doğru yolda gidiyo para açısından ona bakarsan atatürk milyonlarca kişinin ölmesini emretti kurtuluş ve bağımsızlık için, sen bikaç şeyin ekonomi yükselsin diye satılmasına laf ediyosan alt kesime yatay geçiş yapmışsın ztn satsın milletin geleceğini en fazla nolur ki, hakedilenler veriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 KahnX said: gorecelidir bence adam doğru yolda gidiyo para açısından ona bakarsan atatürk milyonlarca kişinin ölmesini emretti kurtuluş ve bağımsızlık için, sen bikaç şeyin ekonomi yükselsin diye satılmasına laf ediyosan alt kesime yatay geçiş yapmışsın ztn satsın milletin geleceğini en fazla nolur ki, hakedilenler veriliyo Hangi birine cevap verecegimi sasirdim bu zirvalarin. Ilk olarak Ataturk buyuk harfle baslar kucuk degil.Milyonlar degilde milyarlarin olmesini emretmis olmasin ? Ucuncusu bagimsiz yasamak icin gerekirse olmek gerekmezmi >? Dorduncusu birkac seyin ekonomi yukselsin diye satilmasi olarak komiklestirdigin seyi usenmeyecek arkadaslardan biri yazsin kactane birkac seyin , kimlere nasil satildigini. Besincisi alt kesime yatay gecis yapmak nedemektir yahu ? Alta gecis yatay olmaz. Altincisi satsin milletin gelecegini neolurki diyen adamdan ekonomi dersi alamam. Yedinci ve sonuncusu nedir verilen hakedilenler? Bir aciklada bizde anlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Soulless'e kelime kelime hak verdim. Son cümleni bencede açman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hala kömürde makarnadasınız ya. inanılmaz, gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sir said: hala kömürde makarnadasınız ya. inanılmaz, gerçekten inanılmaz. Bizde sana ve senin gibilere inanamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 herkes te inanılmaz olmuş şu günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bende inanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İnanmıyosanız da saygı duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben sadece inanılmazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 TF1'deki spy'ı gözünüzün önüne getirin.. O nasıl takım ve karakter değiştirmiş gibi görünüyorsa, bunlar da hwguy pyro falan değil de liberal, solcu, ulusalcı gibi karakterlere bürünüyorlar.. En favori disguiseları liberal/demokratlık ama.. Buna takkiye deniyor işte.. Burdaki bazı arkadaşlar da inanılmaz takkiye yeteneklerini sergiliyorlar, ne kadar düşündüklerinin aksini kanıtlamaya çalışsanız boş yere yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ben bitirecektim cüce bitirmiş. Eee adam 10k'ya gelmiş, çözmüş bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 liberal muhafazakarlarimiz var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 oha falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 KahnX said: Soulless said: sir said: heheh sen türbanlısın, sen kürtsün, sen hainsin, ben akıllıyım, ben yöneticiyim ve yalnızca ben vatanımı seviyorum diyerek de inilmiyo halka.. Onemli olan cahil halki kafalamak degil , bazen onlarin iyiligi icin populer olmayanida yapmak gerekir. Ama ver komuru makarnayi , yap din somurusunu al oyu sonrada sat milletin gelecegini arap kankalarina. Ben iyice emin oldumki demokrasi gibi din de aracmis bazilarina. Allahi para olmus birilerinin. gorecelidir bence adam doğru yolda gidiyo para açısından ona bakarsan atatürk milyonlarca kişinin ölmesini emretti kurtuluş ve bağımsızlık için, sen bikaç şeyin ekonomi yükselsin diye satılmasına laf ediyosan alt kesime yatay geçiş yapmışsın ztn satsın milletin geleceğini en fazla nolur ki, hakedilenler veriliyo Şu son cümlen, senin ne mal olduğunun senin gibi düşünenlerinde ya saf ya da senin kadar mal olduğunun kanıtıdır. Sana çok pis sövmek istedim gerçekten ama. Millet dediğin benim arkadaşım kime sattırıyorsun geleceğimi? Kim hak ediyor senin sümüklü hocanın müritleri mi? Atatürk :Smilyonlarca kişinin ölmesini TAM BAĞIMSIZLIK için emretti. İnan senin gibi haysiyetsizlerin türeyeceğini bilseydi kılını kıpırdatmazdı. Mezarında dört dönüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 KahnX said: gorecelidir bence adam doğru yolda gidiyo para açısından ona bakarsan atatürk milyonlarca kişinin ölmesini emretti kurtuluş ve bağımsızlık için, sen bikaç şeyin ekonomi yükselsin diye satılmasına laf ediyosan alt kesime yatay geçiş yapmışsın ztn satsın milletin geleceğini en fazla nolur ki, hakedilenler veriliyo resmi kayıtlara göre kurtuluş savaşı'nda verilen şehit sayısı 4.000 küsürdür, kimse milyonlarca insanı çöpe atmadı yani. ayrıca atatürk katıldığı savaşlarda askerleriyle birlikte savaşıp icab ettiğinde en önde taarruz etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kapak No 28 Nü tablolara bıçaklı saldırı Böyle kafirce girişimlere dur demek için kendisini öne atan müminleri kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kapak sıkıntısı başlıyor galiba yavaştan... kasmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 nü tablolara saldırmak nedir ya ahaha. kendi cinsel açlığını tutamayan zavallı insanların kendini müslüman zannetmesi bu oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 konu, baştaki birkaç önemli örneği saymazsak giderek neredeyse alakasız konuları iteleyip "kapaklaştırarak" mastürbasyona dönüştü. ciddiyetini de yitirdi (edit cümlesi:zaten amacı kapak takmak olan bir konu ne kadar ciddi olabilirdi ki?). yakında "sokakta yapışmış köpekleri sopayla ayıran yobazlar" başlıklı kapaklar görürsek şaşırmıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar