Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

th kurumunun kurban derilerini alıp çocuk esirgeme kurumundan kızılaya kadar yardım kurumlarına ulaştırmasının engellenip
keriz feneri gibi şeylerle halka yardım edilen günlerde.
fakirleştirilen halk a artık valiler sırtlarında kömür taşıyarak yardım ediyor.

yakında uçuşa geççekmişiz!

yaşasın sosyal devlet !
Sosyal ağlarda paylaş

Şu dava açıp hakkınızı arayın a fitil oluyorum.
Öyle bir ülkede yaşıyorsun ki, belediye katakulliye getirip yandaşlarına peşkeş için tapulu arazini yeşil alan ilan ediyor.
10 senedir mahkemelerde sürünüyorsun sonuç alamıyorsun.
Daha sonra ise gene aynı belediye, af çıkartıp tapu dağıtıyor hazine arazileri üzerindekilere.
Sen ise kanunlara uyup çivi çakmadığınla kalıyorsun.

En temel mülkiyet hakkım elimden alınmış bu ülkede.
Sonra gelip burada savaşın diyorsunuz?
Ne için savaşacağım?

Daha iyi yaşayacağımı, en azından bir yerlerde daha iyi bir sistem bulacağımı düşünüyorsam neden gitmeyeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
heheh

sen türbanlısın, sen kürtsün, sen hainsin, ben akıllıyım, ben yöneticiyim ve yalnızca ben vatanımı seviyorum diyerek de inilmiyo halka..

Onemli olan cahil halki kafalamak degil , bazen onlarin iyiligi icin populer olmayanida yapmak gerekir. Ama ver komuru makarnayi , yap din somurusunu al oyu sonrada sat milletin gelecegini arap kankalarina. Ben iyice emin oldumki demokrasi gibi din de aracmis bazilarina. Allahi para olmus birilerinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Soulless said:
sir said:
heheh

sen türbanlısın, sen kürtsün, sen hainsin, ben akıllıyım, ben yöneticiyim ve yalnızca ben vatanımı seviyorum diyerek de inilmiyo halka..

Onemli olan cahil halki kafalamak degil , bazen onlarin iyiligi icin populer olmayanida yapmak gerekir. Ama ver komuru makarnayi , yap din somurusunu al oyu sonrada sat milletin gelecegini arap kankalarina. Ben iyice emin oldumki demokrasi gibi din de aracmis bazilarina. Allahi para olmus birilerinin.

gorecelidir bence adam doğru yolda gidiyo para açısından

ona bakarsan atatürk milyonlarca kişinin ölmesini emretti kurtuluş ve bağımsızlık için,

sen bikaç şeyin ekonomi yükselsin diye satılmasına laf ediyosan alt kesime yatay geçiş yapmışsın ztn

satsın milletin geleceğini en fazla nolur ki, hakedilenler veriliyo
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

ona bakarsan atatürk milyonlarca kişinin ölmesini emretti kurtuluş ve bağımsızlık için,

sen bikaç şeyin ekonomi yükselsin diye satılmasına laf ediyosan alt kesime yatay geçiş yapmışsın ztn

Hangi birine cevap verecegimi sasirdim bu zirvalarin. Ilk olarak Ataturk buyuk harfle baslar kucuk degil.Milyonlar degilde milyarlarin olmesini emretmis olmasin ?
Ucuncusu bagimsiz yasamak icin gerekirse olmek gerekmezmi >?
Dorduncusu birkac seyin ekonomi yukselsin diye satilmasi olarak komiklestirdigin seyi usenmeyecek arkadaslardan biri yazsin kactane birkac seyin , kimlere nasil satildigini.
Besincisi alt kesime yatay gecis yapmak nedemektir yahu ? Alta gecis yatay olmaz.
Altincisi satsin milletin gelecegini neolurki diyen adamdan ekonomi dersi alamam.
Yedinci ve sonuncusu nedir verilen hakedilenler? Bir aciklada bizde anlayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

TF1'deki spy'ı gözünüzün önüne getirin.. O nasıl takım ve karakter değiştirmiş gibi görünüyorsa, bunlar da hwguy pyro falan değil de liberal, solcu, ulusalcı gibi karakterlere bürünüyorlar..

En favori disguiseları liberal/demokratlık ama..

Buna takkiye deniyor işte.. Burdaki bazı arkadaşlar da inanılmaz takkiye yeteneklerini sergiliyorlar, ne kadar düşündüklerinin aksini kanıtlamaya çalışsanız boş yere yani..
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:
Soulless said:
sir said:
heheh

Şu son cümlen, senin ne mal olduğunun senin gibi düşünenlerinde ya saf ya da senin kadar mal olduğunun kanıtıdır. Sana çok pis sövmek istedim gerçekten ama. Millet dediğin benim arkadaşım kime sattırıyorsun geleceğimi? Kim hak ediyor senin sümüklü hocanın müritleri mi?
Atatürk :Smilyonlarca kişinin ölmesini TAM BAĞIMSIZLIK için emretti. İnan senin gibi haysiyetsizlerin türeyeceğini bilseydi kılını kıpırdatmazdı. Mezarında dört dönüyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

resmi kayıtlara göre kurtuluş savaşı'nda verilen şehit sayısı 4.000 küsürdür, kimse milyonlarca insanı çöpe atmadı yani. ayrıca atatürk katıldığı savaşlarda askerleriyle birlikte savaşıp icab ettiğinde en önde taarruz etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

konu, baştaki birkaç önemli örneği saymazsak giderek neredeyse alakasız konuları iteleyip "kapaklaştırarak" mastürbasyona dönüştü. ciddiyetini de yitirdi (edit cümlesi:zaten amacı kapak takmak olan bir konu ne kadar ciddi olabilirdi ki?).
yakında "sokakta yapışmış köpekleri sopayla ayıran yobazlar" başlıklı kapaklar görürsek şaşırmıycaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...