elaidi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Emin Çölaşan da yalancı ve faşist miydi? Yoksa cumhuriyetçi, laik, ilkeli, doğruları söleyen ama sert bir üslubu olan bir köşe yazarı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yargıçlar suç işlemiyo mu? yargıçlar yargılanamaz mı? milletvekilleri yargılanıyosa yargıçlar da yargılansın, kapsamını değiştirirsin, genişletir daraltırsın yaparsın bişeyler yani. dokunulmazlıkların kalkmamasının en büyük nedeni, bissürü insan sebepsiz ve sırf siyasi rant uğruna dava açıcaktır sağa sola, dolayısıyla memurlar bu davalarla uğraşmaktan diğer meselelerle ilglenemeyeceklerdir. devlet içinde akışı ve işleyişi yavaşlatır yani dokunulmazlıkların kalkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 elaidi said: Emin Çölaşan da yalancı ve faşist miydi? Yoksa cumhuriyetçi, laik, ilkeli, doğruları söleyen ama sert bir üslubu olan bir köşe yazarı mıydı? yalancı ve faşistti ha bide çölajanı hatta antidemokratik ve dinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bence kalkmalı tüm memur dokunulmazlıkları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yargıçların kaldırılması ne işine yarıyacak yahu :S Her sene binlerce yargıç ihalelerden paraları kırıyor, ülkenin değelerinin yüzüne tükürüyor; mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yalancı? Ajan? Peki ya. Hakkaten tartışıcak bişey kalmamış. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sam söylemeden söyliyeyim dedim.belki farklı birşey söyler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben bi ironi sezdiydim oralarda bi yerde ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Redeagle said: Yargıçların kaldırılması ne işine yarıyacak yahu :S Her sene binlerce yargıç ihalelerden paraları kırıyor, ülkenin değelerinin yüzüne tükürüyor; mı acaba? e peki neden kaldırılmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Sparkcaster said: adam kendi ağzıyla söylüyor geçmişimizdeki pislikleri sobada yaktık kimse öğrenmesin diye. lol? hayli iyi uydurdun, adam fişlenenlerin fişlerini yaktığını söylüyor sadece. fişlerin içeriği bilinmediği gibi eylem fişleme eylemi, sabıka kaydı filan değil. said: bu durumu polisin yaptığı eleştri ile nasıl bir tutabiliyorsun daha hiç bir söz bulamıyorum. o haberin içeriği yetersizdi. "falan filan iddia edildi" üzerine yorum yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 *liebral muhafazakar agziyla* develtin bir bildigi varki fislemis, ates olmiyan yerden duman cikmaz, baska olayalri vardir asayisle ilgili ondan fislenmislerdir hadi buna cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ilerde tayyip de sizi fişletirse bir bildiği olacak mı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 valla on udiyen ben degilim emniyet mudurunun olayinda dendi "develtin bri bildigi vardir normaldir" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7663207.asp?gid=180&sz=54243 okumayanlar için 37 sayfa sonra tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 şu arama sistemi düzgün çalışsa bulacaktım da postumu birebir yapıştırmak için. "bir düzine adamın 'başbakanın yaptığını içime sindiremedim' dediği için tutuklanması acayip, hele ki 'iddia edildi' deniyorsa mantıklı gelmiyor" mealinde birşeyler demiştim. fişlenme =/= tutuklanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Off Sam bu AKP senin isini hic kolaylastirmiyor degilmi B)- Merak etme isine gelmediginde daha once siyah dedigine beyaz demen gerekirse Demirel'in 'dun dundur bugun bugundur' cumlesini kullanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yada şey desin "o zamanın koşullarında öyleymiş hede hödö.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 söz çarpıtmaya pabuç bırakacak biri değilim, o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sir said: ha slat da bişey demiş, ben de diyorum ki hali hazırda 12 eylül anayasasıyla 12 eylül rejimini yaşıyoken, mimarlarını yargılamak biraz zor olsa gerekir.. Yuh sir! Adamların elinde başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, yargı yasama yürütme, medya, üniversiteler, meclis üstünlüğü, %47 oy herşey var ve zor olsa gerekir diyorsun? Ne verelim daha ABD'nin yönetimini falan da mı verelim? Dokunulmazlığın kaldırılması falan demişsiniz bir de, kaldırılırsa AKP diye birşey kalmaz ki.. Sevgili Ekonomi bakanımız Unakıtan bile "nitelikli dolandırıcılıktan" ve "çete" suçundan yargılanmış daha ötesi mi var.. Dolandırıcı ekonomi bakanı olan tek ülkeyiz herhalde muz cumhuriyetlerini saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sir en azindan birseyi kabul etmis gecenlerde "turkiyede rejim simdiye kadar degistimi? hayir lol" diyordu buda bir gelismedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Kapak No 25 BOTAŞ'a müdürlük için 'tarikat torpili' Artık memlekette bürokrat olmak için tarikat desteği ve şeyh onayı gerekiyor. Tabii ki bunun şer'i bir yönetime doğru gittiğimiz yönünde hiç bir anlamı yok değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 @slat: benim dediğimin devlet mekanizmalarıyla, çıkarılacak düzenlemelerle falan ilgisi yok. iktidar partisiyle falan da alakası yok. şu anda 12 eylül'ün mimarlarını yargılamak zordur ve hatadır, nedenini de şöyle bir örnekle açıklayayım: 60 darbesi, demokrat parti iktidarını bitirdi, beraberinde getirilmiş olan diktayı yıktı, ülkenin düzenini baştan aşağı değiştirdi. bu değişimin kalıcı olmasını sağlamak için, bi önceki "rejimin" yargılanması ve suçlu bulunması bir zorunluluktu. darbenin meşru olduğunu göstermek için bi önceki rejimin failleri muhakkak suçlu bulunmalıydı, e zaten suçluydular, yargılandılar vesaire. şimdi; şu andaki rejimi ve anayasayı değiştirmeden kenan evreni ve tayfasını yargılamaya kalkışmak, darbe yapmadan önce menderesi yargılamaya çalışmak gibi olur. yerine ne getireceğini tam olarak ortaya koymadan ve o değişimi gerçekleştirmeden bi önceki rejimin (veya düzenin) mimarlarını yargılamak hata olur. hele bi de şu anda bi kısım insanlar ordudan medet umarken (ve akp eleştirisi üzerinden buram buram faşizm kokan argümanlar sunulurken) sen eski komutanları yargılamaya kalkarsan, hoop bi bakmışsın nurtopu gibi bi darbemiz daha olmuş. viktor, orada sorduğum bi soruydu ama neyse, kafamdaki "rejim" kavramını iyi ifade edemedim sanırım başka bi kelime kullanmak gerek. düzen mi deseydim acaba hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Zaten anayasayı değiştiriyorlar sir? Anayasa değiştikten sonra yargılamadıklarında ne diyeceksin? Ha gerçi bu ülkede anayasayı pek skine takan yok.. Üstelik hukuk devleti falan da değiliz.. YÖK başkanı bile rektörlere "kankiler sallayın anayasayı kafanıza göre taqılın" dediğine göre bazı şeyleri değiştirmez pek zor olmasa gerek.. İşine gelene tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yahu kendinize bakın.. Siz şeriatın gelmesini istiyormusunuz ?? Bu ülkede yaşayanların çoğunun sizden farkı yok.. AKP nin iktidar olmasının nedeni %50 islamcı bir parti olmasıysa, %50 de, AKP ve genel başkanına karşı yapılan saçma sapan düşmanlıklar, mantıksız, anti demokratik girişimlerdir.. Özellikle şu cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında çoğu aydın aynı şeyi söyledi.. AKP yi sevmiyoruz belki ama yapılanlar kesinlikle demoktatik bir ülkeye yakışmıyor ve karşısındayız.. Ama yarın AKP şeriatı getirmek istesin en hepimiz karşısında oluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 loop said: Yahu kendinize bakın.. Siz şeriatın gelmesini istiyormusunuz ?? Bu ülkede yaşayanların çoğunun sizden farkı yok.. AKP nin iktidar olmasının nedeni %50 islamcı bir parti olmasıysa, %50 de, AKP ve genel başkanına karşı yapılan saçma sapan düşmanlıklar, mantıksız, anti demokratik girişimlerdir.. Özellikle şu cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında çoğu aydın aynı şeyi söyledi.. AKP yi sevmiyoruz belki ama yapılanlar kesinlikle demoktatik bir ülkeye yakışmıyor ve karşısındayız.. Ama yarın AKP şeriatı getirmek istesin en hepimiz karşısında oluruz.. Sen katili evine alacaksın, sonra "bu adam beni öldürmez etmez, buna izin vermeyiz" diyorsun. E güzel, devam corç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar