Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ekmek said: Çok sevimlisiniz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuss Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oper said: erkeklerinize çok acıdım. rus satın alıp gönderim mi? ruslar rusyada kalsın, paranda cebinde. aç kalma o bakımdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 dori döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dorye tapanı rus bile paklamaz diyorum ben. Celeb kiralamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 3 milyonluk lahmacun nasil ucuz be? Ben 1.5'a yiyorum paso Sark Kebap'tan burda euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Marl0_on said: dori döver. babama söylerim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şu sinek kadar illet bir hayvan var mıdır acaba lokanta sahipleri için. yani milyon dolarlık bir lokanta açıp, kasesine 500 dolar alsan bile o sinek bir şekilde o çorbanın içine girebilir. bu işlemcilerin, hddlerin, uyduların üretildiği "0 toz ortamında" bile yapsan o yemeği, sofraya gelene kadar hain sinek bir yolunu bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dua et sinek çıktığı için ya bu elemana ne demeli :D Kondom Burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 numberten said: Dua et sinek çıktığı için ya bu elemana ne demeli :D Kondom Burger ohanesburger kolası spermsiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 simitpizza mıydı neydi karşıyaka çarşıdaki şubesinden aldığımız pizzamsı şeyin içinden kocaman küflü bi çivi çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 hehehe ahsds güzel. fenomen oldu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 realden 1 kiloluk koca bi salam aldım. markası 7tepe mi ne. damping vardı koca salam 3 ytl. ilk başlarda güzeldi, geçen şöle bi kestim, siyah bşi gözüküo. bi dilim daha kestim, belirginleşti, ucu çıktı. iki dilim daha kestim, sonra siyah şeyi tutup çektim. bildiğin kıl. galiba göğüs kılıydı. yedim tabi kalanı da. günah lan atılırmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Kıllı salam eheheh kötüymüş ya :D Benim yemeğimden bişe çıkmadı üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 okurken kanım dondu kıl mı? arrgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 he, kıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Pizzamın saçları vardı abi. Böyle bildiğin saç. Jöle olsa şekil verebilirsin o an. O derece. Arkadaşlarla dandik bir pizzacıya gitmiştik. Baya oluyor o yüzden fiyat vsvs haıtrlayamayacam. Pizzayı yedim yedim. 2 dilim falan kaldı. 1 kıl çıktı önce. Kılı ayırıp yemeye devam ettim. Sonra baktım. Ardı arkası kesilmiyor. Bir kaç tane daha çıkınca son dilimi bıraktım artık. Ağlıyordum. Pizzamdan kıl çıktığı için mi? Hayır. Son dilim pizzayı göz göre göre yiyemediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 sen kaşınmışsın. restoranın isme bakaraktan ankara balgat olduğunu varsayıyorum. ve diyorumki rıdvan ege lisesinin oralarda karagöz diye bi yer var ordan ye. bi daha hiç bişeyden tiksinmessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yeşilliği yeme sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Overseer said: sen kaşınmışsın. restoranın isme bakaraktan ankara balgat olduğunu varsayıyorum. ve diyorumki rıdvan ege lisesinin oralarda karagöz diye bi yer var ordan ye. bi daha hiç bişeyden tiksinmessin. +98654965 uhuzhuza koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ahah bunu yazarken başka bi rıdvan egelinin okuyacağını düşünmemiştim euhauhauhau. ne günlerdi be ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 3 milyona lahmacun ucuz mu? lol nerede yaşıyorsunuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 3 ytl lahmacun dev gibi oluyor valla 2 tane yiyip doyuyorsun... ucuz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Abi hosta diye bi yer var köfte menü 3 ytl sen düşün ter temiz... 2 köfte ekmek al bi pattiz bi de orta boy kola 5,5 ytl ye falan geliyor düşün artık ama forza kfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar