Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın erkek eşitsizliği!

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Quibble said:
ben otobuslerde genelde orta boslugun hemen ordaki (demirin arkasi) koltuga oturuyorum.. ayaklarimida uzatiyorum, teyzeni teki gelince, kendi kendime soruyorum;

-yas kac? 40 kusur
-ne isi var disarda? geziyor.
-ben mi cikardim disari? hayir.
-demek ki dayanicak gucu var? evet var.
-eeh iyi ozmn ben inince oturur. son durakta.

Herkes her cıkardığının sorumluluğunu alsa keşke, abuk subuk tipler olmaz ortalıkta.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yuh sırf farklı olmak adına ayağa kalkmadın mı?Vay öküz.

absolut said:
Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul.

Ekmek said:
Pms.
Agresif misin nesin git ya ahaha.
Hak hukuk değildir bunlar, nezakettir.

Axedice, farklılıkla ilgisi yok

absolut, ömür gecse vermez

ekmek, nezaketle falan ilgisi yok, herkez aynı gereksiz ve ayrımcı kurallarla yaşamak zorunda değil
Sosyal ağlarda paylaş

malik said:
o gezmelik teyzeleri hissederek yer vermediğim de oluyor evet,yer vermemek isteğim de buna eklenince vermiyorum yer .

ya cidden onlara bende kıl oluorum acaip..madem yaşlısın nie kokoşlanıp güne gidersin madem gittin neden terbiyesiz bunlar diye dırdır edersin.kıllığına vermiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Eheuh,zamanında eryaman'da oturup,beşevlerde okuyan ve hergün otobüsle sabah 1 saat akşam 1 saat giden birisi olduğumdan bu durumu iyi bilirim.Ki özellikle oturacak yer seçerken,ya beğenmeyecekleri,ya uzak kalacakları biyeri seçerdim :) başıma dikilip yer istercesine bakanları yada konuşanları sallamaz,habire kitap okur müzik falan dinlerdim.Kudura kudura ayakta içten içe isyan ederekten giderlerdi 1 saat.Ha,hakedene verirdim yer o ayrı,ama böyle güne giden gezgiç teyzeler clan mensuplarına ve üstün kız clan mensuplarına asla.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut'un yoruma koptum ahaha
Ciddiye dönersek bayanlara yer verme konusunda şöyle açıklıyım, şimdi bi kere onnar bayan yani atıyorum otobüse girmeye çalışırken falan ite kaka inan bütün oturcak yerleri erkekler kapar..Kadınların bu hayatta yerinin büyük olduğu ve Cennet'in Anneler'in Ayakları'nın altında olduğunu da düşünürsek,nezaket olarak yer vermek caizdir.He bi gün gelir çok yorgunsundur o zaman şunu kullanmak ta caizdir "kucağıma oturabilirsiniz"
Sosyal ağlarda paylaş

night906 said:
sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok.

pasif agresyon; kadınların daha eşit olduğunu düşünenlerin en büyük silahı

gentleman var da gentlewoman niye yok diye sorarlar adama(ya da kadına). Asıl zaten bu gentleman gibi kavramları destekledikçe bu farklılık bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
night906 said:
sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok.

pasif agresyon; kadınların daha eşit olduğunu düşünenlerin en büyük silahı

gentleman var da gentlewoman niye yok diye sorarlar adama(ya da kadına). Asıl zaten bu gentleman gibi kavramları destekledikçe bu farklılık bitmez.

ne alakası var ki pasif agresyonla..yok işte öyle bişey çıkarmamışlar..sizden daha nazik bi yapımız var ne yapalım yani?eğer şu kadında niye yok bu erkekte niye var falan diye anlatmaya başlıcak olursak gelmez bu işin sonu..bu arada işinize gelen herşeyi d destekliosunuz ya..insanlar zaman geçtikçe daha da bencilleşmeye başladılar.sen verme arkadaşım yer centilmenlik zorla olmaz zaten.kişilikle alakalı bişi...kasmaya gerek yok yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...