Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Quibble said: ben otobuslerde genelde orta boslugun hemen ordaki (demirin arkasi) koltuga oturuyorum.. ayaklarimida uzatiyorum, teyzeni teki gelince, kendi kendime soruyorum; -yas kac? 40 kusur -ne isi var disarda? geziyor. -ben mi cikardim disari? hayir. -demek ki dayanicak gucu var? evet var. -eeh iyi ozmn ben inince oturur. son durakta. Herkes her cıkardığının sorumluluğunu alsa keşke, abuk subuk tipler olmaz ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yok geyik gittiğinin farkındayım. başta kendi fikrimi söyledim. sonra pozitif ayrımcılık konusuna geldik bir şekilde, ayrımcılıktır deyince millet, bende hızımı alamadım :) bir de "niye bilmem, ilginç" laflarından sonra kendimi garip hissettiğimi itiraf etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 diyodum ne hanzo adamlar var diye. hep doğru çıkıyor yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sacmalık. ben sahsen bizzat kendim elimde sırtımda yük olmadıkca genç birinin bana yer vermesinden hoslanmam.bayanız tmm da pekala ayakta durabiliorz...zaten centilmenlik denen sey neki asdasdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya tabii ki genç birine yer verecek değilim kız erkek farketmez. sakat, hamile, yaşlı olmadıkça kalkmam da, olay otobüsle sınırlı veya alakalı değil eşitsizlik söz konusu olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 axedice said: Yuh sırf farklı olmak adına ayağa kalkmadın mı?Vay öküz. absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. Ekmek said: Pms. Agresif misin nesin git ya ahaha. Hak hukuk değildir bunlar, nezakettir. Axedice, farklılıkla ilgisi yok absolut, ömür gecse vermez ekmek, nezaketle falan ilgisi yok, herkez aynı gereksiz ve ayrımcı kurallarla yaşamak zorunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 @asinan böyle de ciğerimi ye. ayrıca terbiyesizlikse de benim terbiyesizliğim arkadaşım ne uğraşıyosun zorla nezaket gösterteceksin. ayrıca orta yaşlı bayanlara yer vermek de onların özgüvenini zedeleyen birşey olabilir yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 KingOfLoss said: "yer" kelimesini yazmasaydın başarılı bi kinayeyle rep'leri topluyacaktın. olmadı. Repine kurban olduğumun patisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Cüce önce quote yapmayı öğren sen. Otur sıfır. (bal gibi de farklı olma isteğiyle ilgisi var. Lanet ergenler!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ha senın azından salya akması deilmi ergenlik pis şey. pozitif ayrımcılığa karşıyım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 irin said: sacmalık. ben sahsen bizzat kendim elimde sırtımda yük olmadıkca genç birinin bana yer vermesinden hoslanmam.bayanız tmm da pekala ayakta durabiliorz... Budur. night906 said: gerçekten bazen çok sığ düşünebiliyorsunuz.. Ay ne diyosoaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kimselere yer vermemek ıcın bılımum toplu tasıma aracların en kuytu kose yerlere oturuyom ne basımda dıkılen oluyo nede pıs pıs bakan uyuma numarası yada camdan dısarı bakma olayı yada hayat kurtarır bole durumlarda hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 erkek adamsın ayakta durmaya dayanamıcanmı..bayanlar hassastır.yerini ver ne olucak.centilmenliğin kimseye zararı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Benim tek yer verme sebebim. Bazı HAYVANLAR ayakta duran bayanları rahatsız edebiliyorlar. Ondan yer veriyorum, güçlülük dayanıklılık durumu yok sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ben şey yapıyorum hem yer veriyorum hem vermiyorum. Yani oturmak ister misin? Sen bilirsin. Kardiş kardişe. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NuKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Annemden genç görünüyosa yer vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… night906 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 malik said: o gezmelik teyzeleri hissederek yer vermediğim de oluyor evet,yer vermemek isteğim de buna eklenince vermiyorum yer . ya cidden onlara bende kıl oluorum acaip..madem yaşlısın nie kokoşlanıp güne gidersin madem gittin neden terbiyesiz bunlar diye dırdır edersin.kıllığına vermiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Creus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 KahnX said: Herkesin yaptığı şeyi ben yapmadığımda neden farklı görülüyorum? Çünkü herkezin yaptığı şeyi yapmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dunya kadar malin olacagina findik kadar... derler ama biz ayakta iseyebiliyoruz => ustunuz. birakin otursunlar otobuste de, her kosulda oturmak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Eheuh,zamanında eryaman'da oturup,beşevlerde okuyan ve hergün otobüsle sabah 1 saat akşam 1 saat giden birisi olduğumdan bu durumu iyi bilirim.Ki özellikle oturacak yer seçerken,ya beğenmeyecekleri,ya uzak kalacakları biyeri seçerdim :) başıma dikilip yer istercesine bakanları yada konuşanları sallamaz,habire kitap okur müzik falan dinlerdim.Kudura kudura ayakta içten içe isyan ederekten giderlerdi 1 saat.Ha,hakedene verirdim yer o ayrı,ama böyle güne giden gezgiç teyzeler clan mensuplarına ve üstün kız clan mensuplarına asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karabocek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Absolut'un yoruma koptum ahaha Ciddiye dönersek bayanlara yer verme konusunda şöyle açıklıyım, şimdi bi kere onnar bayan yani atıyorum otobüse girmeye çalışırken falan ite kaka inan bütün oturcak yerleri erkekler kapar..Kadınların bu hayatta yerinin büyük olduğu ve Cennet'in Anneler'in Ayakları'nın altında olduğunu da düşünürsek,nezaket olarak yer vermek caizdir.He bi gün gelir çok yorgunsundur o zaman şunu kullanmak ta caizdir "kucağıma oturabilirsiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mike said: öyle durumlara çok rastlıyodum taksim otobüsünde. -oturucan mı bacım? + ay evet. - ben inince oturursun ozaman +.. asdafasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 night906 said: sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok. pasif agresyon; kadınların daha eşit olduğunu düşünenlerin en büyük silahı gentleman var da gentlewoman niye yok diye sorarlar adama(ya da kadına). Asıl zaten bu gentleman gibi kavramları destekledikçe bu farklılık bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ZENCILERIN HEPSI IRKCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… night906 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ardeth said: night906 said: sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok. pasif agresyon; kadınların daha eşit olduğunu düşünenlerin en büyük silahı gentleman var da gentlewoman niye yok diye sorarlar adama(ya da kadına). Asıl zaten bu gentleman gibi kavramları destekledikçe bu farklılık bitmez. ne alakası var ki pasif agresyonla..yok işte öyle bişey çıkarmamışlar..sizden daha nazik bi yapımız var ne yapalım yani?eğer şu kadında niye yok bu erkekte niye var falan diye anlatmaya başlıcak olursak gelmez bu işin sonu..bu arada işinize gelen herşeyi d destekliosunuz ya..insanlar zaman geçtikçe daha da bencilleşmeye başladılar.sen verme arkadaşım yer centilmenlik zorla olmaz zaten.kişilikle alakalı bişi...kasmaya gerek yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 @asinan böyle de ciğerimi ye. ayrıca terbiyesizlikse de benim terbiyesizliğim arkadaşım ne uğraşıyosun zorla nezaket gösterteceksin. ayrıca orta yaşlı bayanlara yer vermek de onların özgüvenini zedeleyen birşey olabilir yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 KingOfLoss said: "yer" kelimesini yazmasaydın başarılı bi kinayeyle rep'leri topluyacaktın. olmadı. Repine kurban olduğumun patisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Cüce önce quote yapmayı öğren sen. Otur sıfır. (bal gibi de farklı olma isteğiyle ilgisi var. Lanet ergenler!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ha senın azından salya akması deilmi ergenlik pis şey. pozitif ayrımcılığa karşıyım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 irin said: sacmalık. ben sahsen bizzat kendim elimde sırtımda yük olmadıkca genç birinin bana yer vermesinden hoslanmam.bayanız tmm da pekala ayakta durabiliorz... Budur. night906 said: gerçekten bazen çok sığ düşünebiliyorsunuz.. Ay ne diyosoaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kimselere yer vermemek ıcın bılımum toplu tasıma aracların en kuytu kose yerlere oturuyom ne basımda dıkılen oluyo nede pıs pıs bakan uyuma numarası yada camdan dısarı bakma olayı yada hayat kurtarır bole durumlarda hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 erkek adamsın ayakta durmaya dayanamıcanmı..bayanlar hassastır.yerini ver ne olucak.centilmenliğin kimseye zararı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Benim tek yer verme sebebim. Bazı HAYVANLAR ayakta duran bayanları rahatsız edebiliyorlar. Ondan yer veriyorum, güçlülük dayanıklılık durumu yok sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ben şey yapıyorum hem yer veriyorum hem vermiyorum. Yani oturmak ister misin? Sen bilirsin. Kardiş kardişe. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Annemden genç görünüyosa yer vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 malik said: o gezmelik teyzeleri hissederek yer vermediğim de oluyor evet,yer vermemek isteğim de buna eklenince vermiyorum yer . ya cidden onlara bende kıl oluorum acaip..madem yaşlısın nie kokoşlanıp güne gidersin madem gittin neden terbiyesiz bunlar diye dırdır edersin.kıllığına vermiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 KahnX said: Herkesin yaptığı şeyi ben yapmadığımda neden farklı görülüyorum? Çünkü herkezin yaptığı şeyi yapmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dunya kadar malin olacagina findik kadar... derler ama biz ayakta iseyebiliyoruz => ustunuz. birakin otursunlar otobuste de, her kosulda oturmak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Eheuh,zamanında eryaman'da oturup,beşevlerde okuyan ve hergün otobüsle sabah 1 saat akşam 1 saat giden birisi olduğumdan bu durumu iyi bilirim.Ki özellikle oturacak yer seçerken,ya beğenmeyecekleri,ya uzak kalacakları biyeri seçerdim :) başıma dikilip yer istercesine bakanları yada konuşanları sallamaz,habire kitap okur müzik falan dinlerdim.Kudura kudura ayakta içten içe isyan ederekten giderlerdi 1 saat.Ha,hakedene verirdim yer o ayrı,ama böyle güne giden gezgiç teyzeler clan mensuplarına ve üstün kız clan mensuplarına asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Absolut'un yoruma koptum ahaha Ciddiye dönersek bayanlara yer verme konusunda şöyle açıklıyım, şimdi bi kere onnar bayan yani atıyorum otobüse girmeye çalışırken falan ite kaka inan bütün oturcak yerleri erkekler kapar..Kadınların bu hayatta yerinin büyük olduğu ve Cennet'in Anneler'in Ayakları'nın altında olduğunu da düşünürsek,nezaket olarak yer vermek caizdir.He bi gün gelir çok yorgunsundur o zaman şunu kullanmak ta caizdir "kucağıma oturabilirsiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mike said: öyle durumlara çok rastlıyodum taksim otobüsünde. -oturucan mı bacım? + ay evet. - ben inince oturursun ozaman +.. asdafasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 night906 said: sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok. pasif agresyon; kadınların daha eşit olduğunu düşünenlerin en büyük silahı gentleman var da gentlewoman niye yok diye sorarlar adama(ya da kadına). Asıl zaten bu gentleman gibi kavramları destekledikçe bu farklılık bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ZENCILERIN HEPSI IRKCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ardeth said: night906 said: sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok. pasif agresyon; kadınların daha eşit olduğunu düşünenlerin en büyük silahı gentleman var da gentlewoman niye yok diye sorarlar adama(ya da kadına). Asıl zaten bu gentleman gibi kavramları destekledikçe bu farklılık bitmez. ne alakası var ki pasif agresyonla..yok işte öyle bişey çıkarmamışlar..sizden daha nazik bi yapımız var ne yapalım yani?eğer şu kadında niye yok bu erkekte niye var falan diye anlatmaya başlıcak olursak gelmez bu işin sonu..bu arada işinize gelen herşeyi d destekliosunuz ya..insanlar zaman geçtikçe daha da bencilleşmeye başladılar.sen verme arkadaşım yer centilmenlik zorla olmaz zaten.kişilikle alakalı bişi...kasmaya gerek yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar