night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kermit said: kadın erkek eşitliği hakkında en güzelini dayım yapmıştır hayranım adama tekstil atölyesi var dayımın kadın çalışanlar felanda var erkekte. ağır bi yük gelmişti kamyonla felan baya. dayım kadınları da çağırdı madem kadın erkek eşitliğinden bahsediyonuz hadi bakalım hep beraber taşınsın demişti ne gülmüştüm ama kadınlar amele gibi taşırken çok da güzel bişiydi ! kadın erkek eşit diye bağırcaklarsa o zmn her işi de yapacaklar biz bayanız yapamayız olayına girmiycekler... bu arada bunada bir çift sözüm olacak..senin anlattığın olay arkadaşım 'bana göre'saçmalıktan ibarett..eşitlikten bahsederken haklardan bahsedilio çünkü insan yapısından değil.güç olarak,kas yapısı olarak bizden daha gelişmiş bi yapıya sahip olduğunuz için bu işleri siz yapıyorsunuz.gerçekten bazen çok sığ düşünebiliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ben night906'e +1 veriyorum otobüste yer verceğize, araba alın onda yer verin, daha sonuca yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 KahnX said: Neden çünkü kadınlar seçen varlıklar, aslında getirmeye çalıştığım nokta da bi bakıma buydu biz erkekler yalaklananlar durumuna düşüyoruz, bazı şeyleri de nezakete vurup bunları kadınlara yapmamızın (%50lik kesimden fazlamısın yaptığı şey) arkasında tabiki de bilinçaltında yalaklanmak olduğuna eminim Kahnx bize aşk hayatından bahset. Onlarca hatun arasından beğendiğini mi alıyorsun yoksa BAŞARISIZ mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. filozof adam filozof :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ayakta durmayı göze alamayan binmesin otobüse.... Ben sırf oturarak gidebilmek için evden kırkbeş dakka önce çıkmışım birader... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mike said: öyle durumlara çok rastlıyodum taksim otobüsünde. -oturucan mı bacım? + ay evet. - ben inince oturursun ozaman +.. off karnima agrilar girdi :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 night906 said: kermit said: kadın erkek eşitliği hakkında en güzelini dayım yapmıştır hayranım adama tekstil atölyesi var dayımın kadın çalışanlar felanda var erkekte. ağır bi yük gelmişti kamyonla felan baya. dayım kadınları da çağırdı madem kadın erkek eşitliğinden bahsediyonuz hadi bakalım hep beraber taşınsın demişti ne gülmüştüm ama kadınlar amele gibi taşırken çok da güzel bişiydi ! kadın erkek eşit diye bağırcaklarsa o zmn her işi de yapacaklar biz bayanız yapamayız olayına girmiycekler... bu arada bunada bir çift sözüm olacak..senin anlattığın olay arkadaşım 'bana göre'saçmalıktan ibarett..eşitlikten bahsederken haklardan bahsedilio çünkü insan yapısından değil.güç olarak,kas yapısı olarak bizden daha gelişmiş bi yapıya sahip olduğunuz için bu işleri siz yapıyorsunuz.gerçekten bazen çok sığ düşünebiliyorsunuz.. isinize geldigi zaman "esitlik" isinize geldigi zaman "biz kadiniz nariniz, yapamayiz".. olur mu ole sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ne alakası var arkadaşım işine gelmemekle?yapın bukadarına el veriyorsa nedir yani..siz yapabileceğiniz şeyler olmasına rağmen yapmıyorsunuz ya onu ne yapacaz?eşitlik kavramını farklı anlıyorsunuz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kadınlar üstündür kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Pasaport olayında mesela feci bir ayrım söz konusudur. Erkeklerin yeşil pasaportları 18 yaşından sonra alınırken kadınlar evlenene kadar veya kendi işlerini kurana kadar (mıydı neydi emin değilim) yeşil pasaportlarını kullanabiliyorlar. Çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. ahah mevzu kapanmıştır dağılın bakim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 işinize gelirse anam erkek kadın eşitliği diye bişi yok o zmn kaslı kadın yokmu var ee o zmn eşşek gibi yapıcan afedersinde erkeklerin yaptıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. yenge ne dusunuyo bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ne alakası var yaa iice saçmaladın şimdi evet kaslı kadın görürsen yaptır onlar kas yapıolar kullan onları zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 night906 said: siz yapabileceğiniz şeyler olmasına rağmen yapmıyorsunuz ya onu ne yapacaz? ne yapmiyoruz peki?? bulasik mi yikamiyoruz, temizlik mi yapmiyoruz? yapan erkek buluyorsan yaptir ozmn, ne mutlu sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evt hiçbirini yapmıosunuz..inşallah bulucam günün birinde :) küçükten altyapıya almak,yetiştirmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bana göre kadın erkek sadece yargı önünde eşittir. gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bence bir erkeğin hamile ya da kucağında çocuğu olan bir kadın olmadığı sürece yaşlı olmayan kişilere yer vermesine gerek yok. hatta kızlar da yer vermeli gerektiğinde. sakat değil kızlar, ayakta gidebilirler. kimseden öyle beklentileri olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Hakkaten ha. Kardeşim sen aciz misin? Ha feminist feminist takınıpta böyle erkeklerin size yol, koltuk vermesini bekliyip el üstünde tutulmak istiyorsan acizliği kabul ediyorsundur zaten o da takındığın ideolojiye ters düşüyor. Zaten feminizm denen şey yalan. Nezaket denen olay tabi gereklidirde, yeri var zamanı var. Bindiğin her otobüste erkeklerin sana koltuk vermesini beklemenin nezaketle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 night906 said: evt hiçbirini yapmıosunuz..inşallah bulucam günün birinde :) küçükten altyapıya almak,yetiştirmek lazım :P ben yapiyorum walla :).. helena said: sakat değil kızlar, ayakta gidebilirler. kimseden öyle beklentileri olmaması lazım. bunada +1.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şunu söyleyim dolmuşta benden kat kat büyük 50+ bayan olmadığı sürece yer vermem ! takılsınlar ayakta zavallılar gibi sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aslında yer istemeyenlere vermemek lazım. ama işte hep bu mahhalle baskısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sakat deiller arkadaşlar tabii ki gidebilirler kimsede yer vermek zorunda değil.benim dediğim de zaten bu bazılarında centilmenlik yok.bu değişmez zaten sonradanda eklenmez hani kalas geldin kalas gidicen olayı...yapacak bişeyde yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Quibble said: night906 said: evt hiçbirini yapmıosunuz..inşallah bulucam günün birinde :) küçükten altyapıya almak,yetiştirmek lazım :P ben yapiyorum walla :).. o zaman seni güzel yetiştirmişler anne babanın önünde saygıyla eğiliyorum..her eve lazım senden bi tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 çok büyütüyorsunuz. tamam başkasına nezaket dayatılması aptalca, aa kalkmıyor denmesi saçma ama kalkana laf söylemek de ne mantık çözemedim. evet, bir insanın içinden gelir, kalkmalıyım hissi oluşur, ki bence doğal ve normal, kalkar yer verir, başkası yapmaz, ki bu da normal, niye bu kadar önemli ki? şahsen, yer verebiliyorsam vermeye özen gösteririm, vermeyene de kalk diyecek ve gerisini düşünecek değilim. nedeni de "ayakta duramıyor mu dursun işte" değil. ya da küçümseyici bir bakış ile "heyt ben erkeğim, güçlüyüm, otur kadın!" da değil. içsel bir şey, uzatmamak gerek. olayın bence kadın-erkek eşitliğiyle alakası yok. Çünkü kadın-erkek neye göre eşit? sosyal, kanuni statü olarak eşit, fiziksel yapı ya da başka bir şey değil. hadi onu da geçtik ayrıca pozitif ayrımcılık diye bir şey var kanunlarımızda. hatta "sivil anayasa" taslağında bölüm filandı galiba. pozitif ayrımcılığın sebebi de gelenekten gelen yamuklukların etkilerini öne çıkararak engellemek. zaten eşitliğe aykırı değil, eşitliği sağlayıcı sayılıyor. bence konudaki sorun kadın-erkek eşitliği değil, nezaketi göze sokup, dayatmaya çalışmaktır. zaten ben bunun da bir "hava" amaçlı olduğunu düşünüyorum, içten gelen bir "nezaket prensibi" olamaz. her insan kendi gibi davransa hiç bir sorun olmaz. işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 çok büyütüyorsunuz. tamam başkasına nezaket dayatılması aptalca, aa kalkmıyor denmesi saçma ama kalkana laf söylemek de ne mantık çözemedim. evet, bir insanın içinden gelir, kalkmalıyım hissi oluşur, ki bence doğal ve normal, kalkar yer verir, başkası yapmaz, ki bu da normal, niye bu kadar önemli ki? şahsen, yer verebiliyorsam vermeye özen gösteririm, vermeyene de kalk diyecek ve gerisini düşünecek değilim. nedeni de "ayakta duramıyor mu dursun işte" değil. ya da küçümseyici bir bakış ile "heyt ben erkeğim, güçlüyüm, otur kadın!" da değil. içsel bir şey, uzatmamak gerek. olayın bence kadın-erkek eşitliğiyle alakası yok. Çünkü kadın-erkek neye göre eşit? sosyal, kanuni statü olarak eşit, fiziksel yapı ya da başka bir şey değil. hadi onu da geçtik ayrıca pozitif ayrımcılık diye bir şey var kanunlarımızda. hatta "sivil anayasa" taslağında bölüm filandı galiba. pozitif ayrımcılığın sebebi de gelenekten gelen yamuklukların etkilerini öne çıkararak engellemek. zaten eşitliğe aykırı değil, eşitliği sağlayıcı sayılıyor. bence konudaki sorun kadın-erkek eşitliği değil, nezaketi göze sokup, dayatmaya çalışmaktır. zaten ben bunun da bir "hava" amaçlı olduğunu düşünüyorum, içten gelen bir "nezaket prensibi" olamaz. her insan kendi gibi davransa hiç bir sorun olmaz. işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar