KahnX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Servis minibüs gibi olmuş, ayakta kalan kızlar var. Kibar bir arkadaşımız (E.) kalkıp bayana yer veriyo, öbürü de ayakta bana susamış koyun gibi bakıyo Şakayla karışık laf sokmalar başladı benim önümde ayakta duran kız yüzünden bana. acayip sinirlendim ve sonunda patladım ki olay büyümedi ztn. Kimsin ki sen bana zorla centilmenlik yaptırıyosun? Herkesin yaptığı şeyi ben yapmadığımda neden farklı görülüyorum? Yaşlılara yer vermek herkesin bir borcu gibidir ama "BAYANLARA" yer vermek NE DEMEKtir çıldırtıyo beni bazı aptal görüşler ya Bahsettiğim olay aslında bu küçük olay değil ülkenin çoğu kesiminde kadınlar üstünmüş gibi hemen avantajlı duruma geçiyolar ve ben bunların gözüme batmasından bıkmaya başladım. hani bi zamanlar erkekler döven tipti ve güçlü kesimdi, sonra erkek kadın hakları sayesinde eşitlendi fakat gözle görülmeyen bi eşitsizlik de başlamış oldu, kıymete bindiler sanki... Aydınlatın beni napmak gerekir böyle durumlarda haksızmıyım...:X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Yuh sırf farklı olmak adına ayağa kalkmadın mı? Vay öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Pms. Agresif misin nesin git ya ahaha. Hak hukuk değildir bunlar, nezakettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 otobus yada minibuse bindigimde bende bazen direnp kalkmayayim derim kendi kendime fakat daha sonra ilk bayan yolcuya kalkip herzaman yervermisimdir neden dersen o anda herzaman ilk olarak su anda ayakta olan annem ablam yada esim olsa ne hissederdim dusuncesi kalkip yer vermem icin yeterli olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. Seviye pls. Cons nerdesin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 axedice said: Yuh sırf farklı olmak adına ayağa kalkmadın mı? Vay öküz. işte herkes senin gibi kadınlara dalkavukluk yaptığı ve öbürleriyle terbiye yarışına girdiği için bence çok aptal bi görünüm oluşuyo. Sen öküz dersin ben enayi derim görüşlerimiz farklı ayrıca iyiliğin de bi sınırı vardır ve isteğe bağlı yapılır. kendime iyilik yapmak isteyen birisiysem öküzlük müdür bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Abi bende katılıyorum. Her fırsatta kadın-erkek eşittir diye bağıran kadınlar , neden bu tip durumlarda eşitliği savunmazlar? Tamam yaşlı bir kadına verilir yer , yaşlı bir erkeğede verilir , hamile , sakat vs. ama benim gibi bir kadına neden yer veriyim ben? Büyük ihtimalle ben sabahtan akşama kadar çalışmışımdır işten dönüyorumdur fakat o alışverişten geliyodur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ben her yaşlıya yer vermem. Uyuz teyzeler var 40 yaşında ayakta durabilcek sırf oturmak için dayanıo sitsen kalkmıyorum ama çok tatlı teyzeler gelio anında kalkıyorum. Kızlara gelince çok güzel bi kız olmadıkça ayağa kalkmıyorum gayet ayakta durabilir. Senin sinirlendiğin olayı anladım ben hacı sırf kalkmıyosun die kötü gözle bakıyo bide çirkinse salla gitsin kalkmasaydın keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kafayı gömeceksin öylesine. Ne demek lan yer vermiyor diye laf sokmalar falan?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 cevab veremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Eli ayağı tutan birine er vermek gereksiz bence. Ha tanıdığın bi kız olur verirsin ama yabancı birine vermek gereksiz diye düşünüyorum. 45-50 yaş üstü herkese yer veririm o ayrı ama benim yaşımda olcak veya dediğim kriterlere uymayacak vermem. İstediği kadar mazlum mazlum baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 öyle durumlara çok rastlıyodum taksim otobüsünde. -oturucan mı bacım? + ay evet. - ben inince oturursun ozaman +.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 birazda toplum olayı o. toplum kendi kendine geliştirmiştir o nezaket olayını. türkiyede var yani böyle bişey. viyandayım ben burda metroya bindiklerinde ben oturcam diye yarışan eşlerde,eşi ayakta dururken oturan adamlarda var. kimse iplemez yani tanımadığına yer veren görmedim hatta ben yaşlı değilse.toplumun öyle bi baskısı yoktur yani nezaket göstermek zorundasın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Arden said: Kızlara gelince çok güzel bi kız olmadıkça ayağa kalkmıyorum gayet ayakta durabilir. güzel kızlar ayakta duramıyo mu? ehaueha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 güzel kızlar s.çmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ayakta durmakta zorlanmakta ise bazı yolcular,yer verin,insanlıktandır,ki bazı durumalrda ayakta durmakta zorlanmak default oluyor,yaşılıarda,cocuklu yolcularda fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. Yemişim nezaketini valla Abso, 10 senedir minibüs/otobüse biniyorsam 1 kere de görmedim ben bir kadının bir erkeğe yer verdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Josgelin sen konseptin dışında kalmışsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Neden çünkü kadınlar seçen varlıklar, aslında getirmeye çalıştığım nokta da bi bakıma buydu biz erkekler yalaklananlar durumuna düşüyoruz, bazı şeyleri de nezakete vurup bunları kadınlara yapmamızın (%50lik kesimden fazlamısın yaptığı şey) arkasında tabiki de bilinçaltında yalaklanmak olduğuna eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Werewolf said: Josgelin sen konseptin dışında kalmışsın biraz. Sen böyle deyince bi daha okudum Abso'nun mesajını, kemale erdim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kadın erkek eşitliği hakkında en güzelini dayım yapmıştır hayranım adama tekstil atölyesi var dayımın kadın çalışanlar felanda var erkekte. ağır bi yük gelmişti kamyonla felan baya. dayım kadınları da çağırdı madem kadın erkek eşitliğinden bahsediyonuz hadi bakalım hep beraber taşınsın demişti ne gülmüştüm ama kadınlar amele gibi taşırken çok da güzel bişiydi ! kadın erkek eşit diye bağırcaklarsa o zmn her işi de yapacaklar biz bayanız yapamayız olayına girmiycekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bunun nezaketle alakası yok, tek sebebi ABAZAlık.. O laf sokan dürrükler de ordaki kız(lar)a şov yapmak için sana artizlenmişler.. Bunların saniyesinde ağzının payını vereceksin.. Beceremiyorsan dövmeye yelteneceksin.. Ben şahsen: - Türbanlılara - Nincalara - Çember sakallılara - 50 yaş alıntadaki insanlara yer vermem.. Ama açık seçik giyinmiş ve fordlanma tehlikesi olan bir bayana duruma göre yer verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 arkadaşım ne alakası var bunun yalakalanmakla,kadınların cozutmasıyla.tabii ki hatunun yaptığıda saçma..herkes istediği gibi davranmakta özgürdür ama şuda var ki centilmenlik,nezaket insana sonradan eklenmiyo arkadaşlar..bu günümüz erkeklerinde pek kalmamış bişey..sonradan eklenenlerdede iğreti duruo işte..insan olabilmek zor zanaat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar