Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bunda da Four years have passed since the mortal races stood together against the might of the Zerg Swarms diyecekler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 CAPS FTL :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Tamam da Protosslar mortal değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ad3m said: CAPS FTL :p caps'ı orda espri amacıyla yaptığımı anlamayıp, klasik "direk gireyim dalga geçeyim, caps ftl felan, daha caps'ı kapamayı bilmiyorsun diyim" postu olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Gangren said: Tamam da Protosslar mortal değil ki? Mortal. ölüyorlar sonuçta. Her ne kadar Khala Mhala diye anırsak da, hepimiz faniyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Espiriden anlasaydın sonunda :p <- smile ile birlikte BÜYÜK HARFLERLE cevap verilmiş şaka amacı güden mesajıma tepkin böyle olmazdı... Ne dolmuşsun öyle git cam aç hava falan al iyi gelir (Ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Abi nasıl mortal Protosslar? Heriflerin yeni ünitesinin ismi bile Immortal, tzztztzt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hahah hakkaten ha 4 sene sonrasında başlıyor bu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ad3m said: Espiriden anlasaydın sonunda :p <- smile ile birlikte BÜYÜK HARFLERLE cevap verilmiş şaka amacı güden mesajıma tepkin böyle olmazdı... Ne dolmuşsun öyle git cam aç hava falan al iyi gelir (Ciddiyim) ben de espri yapmıştım zaten. laf atayım dedim sadece :) ha espri yapayım derken yetemeyebilirim, o ayrı mevzu :) huun said: hahah hakkaten ha 4 sene sonrasında başlıyor bu da :D ee, demedik mi boşuna the drums of war thunder once again. Electro drum ama bu sefer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 immortal ölmüyo demek değil ölür öldürürsen ama, bıraksan yaşar sonsuza dek. elfler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 immortal tek bir birim. biz tüm protosstan bahsediyoruz. hem tüm protoss ırkı immortal olsaydı, ayrıca başka bir birime immortal demeleri gerekmezdi. ha, cansız varlıklar da sonsuza kadar yaşar, robotlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone said: immortal tek bir birim. biz tüm protosstan bahsediyoruz. hani normalde böle pek gülmem ama nası geldiyse başlıktan etkilenmiş olsam gerek böle bi kahkaha patlaması yaşadım. ehhehe Ben şeyi merak ediyorum, nie bu protoss ve zerg birimleri ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ah bone vah bone said: Mortal. ölüyorlar sonuçta. Her ne kadar Khala Mhala diye anırsak da, hepimiz faniyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 P'ler aşiret,bitmez onlar.Mortal immortal farketmez warping ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Suark said: Ben şeyi merak ediyorum, nie bu protoss ve zerg birimleri ingilizce çünkü oyun ingilizce. starcraft 2'yi zerg dilinde de yapmayı düşünüyorlarmış, eğer oyun çok satarsa, bundan sonra her oyunun zerg tercümesini yapacaklarmış. (bkz: crysis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 zergler konuşuyor muki? sonuçta tek sözcü tek beyin tek adam var, onların ki dil sayılmaz. Dil dediğin gelişmeli yaşamalı değişmeli. Protossca olsun oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar