Breedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Viyana'da sergilenen bir heykel müslümanları ayağa kaldıracak! Alman sanatçı Olaf Metzel'in 'Turkish Delight/ Türk Lokumu' adlı heykeli tepki çekiyor. Ergenliğe yeni girmiş 15-16 yaşlarında çıplak bir türbanlı kadının heykeli Viyana'da sergileniyor. Avusturya'dan önce de Sırbistan'da sergilenen heykel müslüman ve Türk'lerden büyük tepki topluyor. Tamamen çıplak heykelin sadece başının örtük olması müslümanlara bir hakaret olarak algılanıyor. internet haberden alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben de böyle lastik gibi çiğne çiğne bitmeyen bi lokum yapmışlar sandım başlığı görünce, ayıpğ etmiş kim yaptıysa heykeli bence de pek bi dalga geçer gibi olmuş. ama yani türevlerini göremedim değil istanbulda (bkz: yırtmaçlı mini etek ve türban komboları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gayet guzel olmus gunumuzun aile baskisiyla kafasini kapiyan gencligini cok super ozetliyor lutfen sanatin icine tukurmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 of meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kesin dincilerin işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Memeleri olmamış, beğenmedim. -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 mide bulandıran konu dışı başlıklarından sıkılanlar için bire bir. lokum kadar olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bence derin devlet yapmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 memeler biraz daha diri olabilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Charsi said: memeler biraz daha diri olabilirdi :( +1 pörsümüş bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 iyi de çirkin bu.. güzel yapsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bıyık koymamışlar peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ergenlik çağında bir Türk kızı demiş. Düzeltiyorum, ergenliğe yeni girmiş 15-16 yaşlarında bir Türk kızı demiş. Pardon ama kızlarad ergenlik 10 yaşıdnda başlamıyor mu? Hatta 12 sinde çocuk doğruanlar oluyor. Ne yenisi? Haydi göğüslerin ufak olmasını yeni filizlenmesine bağladın da, 15-16 ise yaş ergenliğe gireli en az 4 sene olmuş ki az değil. SAnatsal açıdan bakarsak, ya da sanatını da geçelim, göz zevki açısından: Bence biraz daha şekil yapabilirmiş heykeltraş, eller iki yana ayakta durması biraz garibime gitti. Çok ifadesiz. DAha dopğrusu, tüm ifadeyi başörtüsüne odaklandırmasını beğenmedim, vücudun geri kalanı kimsenin umrunda olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 evet kalçalar biraz daha çıkık bel biraz daha ince göğüsler iri ve dik olsaymış süper olurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 o deiğlde ne guzel yorumlar geldi forumdan be sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ShadowFury said: Charsi said: memeler biraz daha diri olabilirdi :( +1 pörsümüş bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu arada sadece kafaya bakarsanz erkeğe benzior :D o yzdn travesti olma ihtimali de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Hiç de travestiye benzemiyor. BEnce tipik bir Türk kadını suratını yansıtmayı başarmış yüz ifadesine. Ama önceki postumda da belirttiğim gibi, gerisi için pek de beğendim diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kıbrıs lokumudur o vre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Tam Türk kızı: Kafası karışık, bir yandan muhafazakar bir yandan imaj kaygısı, sarkık ufak memeler, ablak bir surat. Ya biz niye Sloavakya'da falan doğmadıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 1. lady ye çok benziyo gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Türk kadınlarına bir hakarettir bu!Türk kadınlarımızın vücut hatları daha güzel ve daha çekici ne bu böle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cuce said: o deiğlde ne guzel yorumlar geldi forumdan be sevindim doğru dürüst birşey yazılsa zaten şaşırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Daha çocukken 35 kat kumaşın altına sokup bi de kafasını kaparsan böyle olur işte. Ne güzel yapmış adamcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 adamınbiri said: Türk kadınlarımızın vücut hatları daha güzel ve daha çekici ne bu böle! Çekicilikten kastin 1.50 boy, koca kalçalar ise tabii.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar