Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 huntera charge ve ya frostnova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Huntera charge mı? Meleeye girmek için mi ehuh (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 her callsa dusunmeden stealth abi quest kasmak icinde rahat rahat takilmak icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 mage e shieldwall da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 iceshield wall gibi olur o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Druidime ne isterim die düşündüm durdum 20k verip alıcak.... d.coil olabilir, felguard olabilir, ya da plate armor profi. olabilir evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 feral droduma vanish isterdim imba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 mage iken hep chain sheep gelsin istemiştim olmadı:P şimdi warriora stealth ve ambush istiorum weapon olarak axe felan istesin hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rogue için ayı formu istiyorum o zaman ve hibernate :) ayrıca fear ve execute. tabi bubble ve arcane explosionda güzel olur :) hepsini geçtim 2 handed kullanmak istiorum soul cleaverla HÖEEAAHAHH diye vurmak istiyorum ama elimde daggerlar var napıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Hunterıma fear/deathcoil falan alırdım. Warlock gibi fearı basıp dotları sıralayıp oturduğu yerden adam kesmenin, arada birde efekt olsun diye space tuşuna basıp zıplamanın tadını çıkarırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 shamanıma cloak of shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Hunter'ıma Fear... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 warlockuma vanish isterüm druidde rogue un poisonları kullanmak isterdum shamandada fear :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 magee instant fear almazsam şerrefsizim ama baggionun fikir şahaneymiş cidden, ne eğlenceli olur pvp düşünsenize. direk bilinmeyene karşı oynayacaksın, taktik alışkanlık yalan olacak, süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 shamana beast within. petine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abi nie kimse wf istememiş warriora? Bu arada baggionun fikirine itafen, gene rutin olur herşey. 2-3 tip çıkar 2 3 calculation yapar pvp için şu class için şu şu şu büyüleri seçmek en mantıklısı der gene millet onun civarında takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Yanlız isteklerin yarısı bubble =D herkez bubble açarsa kimse kimseyi çizemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 benim istediğim tekşey rogue charıma vanishin cdsini 5sn ye düşürmek :) yeni skill falan istemiyorum. vanish cd si 5 second olsun yeter bana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Roguelar immune-bleed effects olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Rogues; immune to all physics and magic effects to immune last 24 hours. Colddown:5 seconds.. yeni skill adınıda Darkwallizm koydum.bu fikrimi blizze mailledim.ertesi gün cevap geldi.mailde ''emret abi sen iste yeterki'' yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 warlock'a ice block/cloak of skillz priest'a innervate flm isterdim o: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 knoxville said: shamana beast within. petine gerek yok. haha sonuna kadar katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Daocda realm abilityler vardi, rvr ettikce kazandiginiz puanlarla aliyordunuz. Zaten verdiginiz skillere gore aldiginiz "buyuler" tamamen farkli, master level abilityler de farkli, bir de uzerine realm abilityler aliyordunuz, dusuk realm levellerde pek etki gostermiyordu mesela ama RR7-8 olan birinde tam olarak kestiremiyordunuz "bu adamda neler vardir acaba" diyerek :) baggio'nun fikri oradan esinlenmis gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Suark said: abi nie kimse wf istememiş warriora? ben istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ama mesela şey olsun 1 skill alıp iki skill hatta 3 skill bırakalım. ben direk sunder armor, shield block ve revenge bırakıyorum windfury için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar