Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aç kalın budala kalın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben anlamam kardeşim burda genetik derslerini yanında bi de quantum dersleri algoritma dersleri olasılık dersi falan alıyorum yahu o adam bi kaliografi dersini almaya mı üşeniyo cık cık (konuşmanın konseptini yakalayamamış insan modeli sina)
Mesaj tarihi:
sağlam konuşmuş. efsaneleştirilmiş hallerini okumuştum ama orjinalini görmek güzel oldu. teşekkürler topici açana.

bende bugün şüphe ettim neden okuyorum ki ben diye. hangi dersleri almam lazım onu bile bilemedim. bende bıraksam Steve Jobs olur muyum?

sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
adam demiş "insan kendi şirketinden kovulur mu?" diye orda koptum sonrada "iyi oldu o zamn pixar olmazdı" diee.. haklı yani.. tekrar bişeyler üretmek zorunda kalmış.

cok tatlı bir dille anlatmış bide saygı duydum.
Mesaj tarihi:
ya wallaha saygıyla eğilirim..türkiyede insanların anlamadığı şeyde bu zaten;eğitim tabiiki gerekli ama herşey okul değil.ne okuyupta kazma olan insanlar var konuşaktan aciz.okumayıpta ne başarılı insanlar var..çok beğendim
Mesaj tarihi:
vallaha bu eskidi diycem şimdi, olmayacak,

bari kaynak versin, o öss sitesi midir ne karın ağrısıysa. işte internet bu kadar irgenç olabiliyor.

http://morketing.blogspot.com/2007/11/steve-jobs-kal-budala-kal.html
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
sağlam konuşmuş. efsaneleştirilmiş hallerini okumuştum ama orjinalini görmek güzel oldu. teşekkürler topici açana.

bende bugün şüphe ettim neden okuyorum ki ben diye. hangi dersleri almam lazım onu bile bilemedim. bende bıraksam Steve Jobs olur muyum?

sanmıyorum.

bir de bunun bill gates'lisi var.
o da terketmiş üniversiteyi, şimdi dünyanın en zengin adamı.
helal.
  • Yeni Oluştur...