urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 buyrun :) madem açıldı bunu izleyin.. bu da varsa ben pencereden atlicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 maşallah amcam saydı saydı saydı ahhaah neymiş program habermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 valla canlı yayın dior ama =) amcam baya dert etmiş kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?73,2997967 Senden 1 saat 13 dakika önce açılmıştı. Hatta doğru yerde açımıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sen sağol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yapma bunu yapma bunuuu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 içerik deişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ahah yaratıcılık valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben üniversiteden ayrılmadan da bölümüm dışındaki bir sürü dersi alıyorum zaten :p o adamın tembelliğiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ehu. bayaa tembelmiş hatta demi =) machintoch yapmış falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben anlamam kardeşim burda genetik derslerini yanında bi de quantum dersleri algoritma dersleri olasılık dersi falan alıyorum yahu o adam bi kaliografi dersini almaya mı üşeniyo cık cık (konuşmanın konseptini yakalayamamış insan modeli sina) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oha lan, kendimden şüphe ettim. Bi bok olur mu acep benden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Manyak mış lan bu adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sağlam konuşmuş. efsaneleştirilmiş hallerini okumuştum ama orjinalini görmek güzel oldu. teşekkürler topici açana. bende bugün şüphe ettim neden okuyorum ki ben diye. hangi dersleri almam lazım onu bile bilemedim. bende bıraksam Steve Jobs olur muyum? sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 adam demiş "insan kendi şirketinden kovulur mu?" diye orda koptum sonrada "iyi oldu o zamn pixar olmazdı" diee.. haklı yani.. tekrar bişeyler üretmek zorunda kalmış. cok tatlı bir dille anlatmış bide saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 "her gününüzü son gününüz gibi yaşarsanız elbet bi seferinde tutar" gibi bişi dedi ya ben de orada koptum :F +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Adam resmen ayar vermiş. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aslında düşündümde ben de bizim bölümdeki amazonlarla uğraşmasam hayatım çok daha kolay olurdu herhalde çekilir çile değil bu genetik dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çok artislik yapıyor bu adam. İlk defa Windows'dan konuşmayacak sandım, yine arada sokuşturdu. Yahu ne gerek var ne reklamcı bi adammışsın sen yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sonunu dusunen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ya wallaha saygıyla eğilirim..türkiyede insanların anlamadığı şeyde bu zaten;eğitim tabiiki gerekli ama herşey okul değil.ne okuyupta kazma olan insanlar var konuşaktan aciz.okumayıpta ne başarılı insanlar var..çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hmm cok iyi konusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 vallaha bu eskidi diycem şimdi, olmayacak, bari kaynak versin, o öss sitesi midir ne karın ağrısıysa. işte internet bu kadar irgenç olabiliyor. http://morketing.blogspot.com/2007/11/steve-jobs-kal-budala-kal.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 asinanyavuz said: sağlam konuşmuş. efsaneleştirilmiş hallerini okumuştum ama orjinalini görmek güzel oldu. teşekkürler topici açana. bende bugün şüphe ettim neden okuyorum ki ben diye. hangi dersleri almam lazım onu bile bilemedim. bende bıraksam Steve Jobs olur muyum? sanmıyorum. bir de bunun bill gates'lisi var. o da terketmiş üniversiteyi, şimdi dünyanın en zengin adamı. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar