Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.gameseek.co.uk tavsiye ederim,everquest 2'mi de WoW'umu da burdan aldım,age of conan'ımı da ordan alıcam yüksek ihtimalle :P maximum 3 günde filan geliyor,hem de shipping filan için öle abartı fiyatlar istemiyor.
Mesaj tarihi:
sitesinde pre order bolumu var ama tiklayamiom... gecen gun gamestopa gittim pre order yapion die kocaman afis vardi... ce baktim ve yanlis gormediysem mamut verio armor verio vs vs tam hatirlamiom...
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
gamestoptan sipariş verecektim ki

Age of Conan: Hyborian Online Collector's Edition PC 1 Pre-Release
Ships 3/25/08 $89.99

Handling (No additional shipping fee):$64.99
Tax: $0.00

(Shipped and Charged Later) TOTAL: $154.98

[hr]
65 dolar shipping dedi höh dedim

gamestop öyle bi site zaten.
Amerika'dan UPS ile yolluyorlar,
1.5 gün sonra elinde oluyor.
Mesaj tarihi:
ben de hep sendit'ten aldım simdiye kadar da, sendit sacmalamaya basladı iyice, hala gelmedi zaten ne normal'in ne ce'nin pre-order, ben de ce almayı dusunuyorum gerci, ama cıkmıs oyunlarda da hic birsey stokta yok neredeyse...
Mesaj tarihi:
Tim Hough
bana adlı alıcılara
Diğer seçenekler 28 Şub (2 gün önce)
Hi,

Unfortunately we are currently only offering the normal version for pre-order, I can of course cancel your order or change it to something else from our website.

Many thanks

Regards

Tim Hough

gameseek de CE versiyonu yok henüz =(
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sendit'den siparisi verdim, wow icinde zamaninda sira yapmislardi pre yapanlara ve gec verdigimden 2-3 gün gecikmeli gelmisti bunu göz önünde bulundurun.
Mesaj tarihi:
ahahah dünyada ilk hepsiburada da cıkıyor negzel =)

"20.04.2008tarihinde stokta olacaktır."

edit: ya pre-order bonuslarından 3 gun once baslama geyigi icin, www.game.co.uk den pre order yapman gerekiyor eu versiyonunda, ama orası da turkiye'ye gondermiyor :

edit2: bu arada simdi farkettigim sekilde edit icin 30dk limiti kalkmıs, yeni mi geldi bu =) ?
Mesaj tarihi:
ben de demin siparisi verdim collector's edition icin, bu sefer cok gecikmez insallah =), adamların servisleri, musteri hizmetleri falan bayagı iyi ama wow'u pre-order yaptıgım halde herkesten 1-2 hafta sonra baslamıstım eheh...
Mesaj tarihi:
pre-order bonuslarıyla ilgili mail atmıstım sendit'e dun, demin cevap geldi, bonus'lar yokmus, oyun da 18'inde gonderilicekmis... bu kotu oldu ya :... ya mount dısında cok onemli degil bonus aslında, 3 gun once baslasan ne olur baslamasan ne olur, mountlardan da en cok atı sevdim aslında da yine de olsa daha iyi olurdu... bonus'ları saglayan bildiginiz guvenilir bir site var mı turkiye'ye yollayan ? play.com ve game.co.uk'e baktım ama oralar da turkiye'ye yollamıyor...
Mesaj tarihi:
kfg said:
pre-order bonuslarıyla ilgili mail atmıstım sendit'e dun, demin cevap geldi, bonus'lar yokmus, oyun da 18'inde gonderilicekmis... bu kotu oldu ya :... ya mount dısında cok onemli degil bonus aslında, 3 gun once baslasan ne olur baslamasan ne olur, mountlardan da en cok atı sevdim aslında da yine de olsa daha iyi olurdu... bonus'ları saglayan bildiginiz guvenilir bir site var mı turkiye'ye yollayan ? play.com ve game.co.uk'e baktım ama oralar da turkiye'ye yollamıyor...

baktım tek tek co.uk uzantılı bonuslu aoc satan siteler hiçbiri türkiyeye göndermiyor ya ne saçma iş :( gameseek.co.uk'tan alırdım her zaman ama ordaki aocta bonus yok :/ mavishoptan alıcam heralde mecbur bonussuz takoz edition :(
Mesaj tarihi:
ama bonus yok orda odi,amaç beleş mount :P normal box istedikten sonra hiç uğraşmayın gidip mavishoptan alın derim yani,aynı tarihte release,en azından shipment mhipment uğraşmassınız yurtiçi kargoyla tık diye geliyor
Mesaj tarihi:
şey olayı var 5 dolar daha veriosun siteden indirip paketin gelmeden oyuna başlayabiliosun da,16 mayısta açıcaklar bu erken başlama olayını 20sinde de paket sana ulaşıcak.asıl soru sen o 4 gün aralıkta bilmem kaç bin gb clienti indirebilcen mi ? :D:D
  • Yeni Oluştur...