Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 www.gameseek.co.uk tavsiye ederim,everquest 2'mi de WoW'umu da burdan aldım,age of conan'ımı da ordan alıcam yüksek ihtimalle :P maximum 3 günde filan geliyor,hem de shipping filan için öle abartı fiyatlar istemiyor.
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sitesinde pre order bolumu var ama tiklayamiom... gecen gun gamestopa gittim pre order yapion die kocaman afis vardi... ce baktim ve yanlis gormediysem mamut verio armor verio vs vs tam hatirlamiom...
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 GwindonSurion said: gamestoptan sipariş verecektim ki Age of Conan: Hyborian Online Collector's Edition PC 1 Pre-Release Ships 3/25/08 $89.99 Handling (No additional shipping fee):$64.99 Tax: $0.00 (Shipped and Charged Later) TOTAL: $154.98 [hr] 65 dolar shipping dedi höh dedim gamestop öyle bi site zaten. Amerika'dan UPS ile yolluyorlar, 1.5 gün sonra elinde oluyor.
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sendit.com dan alıyorduk eskiden, bilmiyorum ne durumda şu anda ama . CE alacam bende, bakınmaktayım şimdilik nerden alsam şeklinde.
Qui Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 EU versiyonu istiyorsanız nereden aldığınıza dikkat edin.
kfg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben de hep sendit'ten aldım simdiye kadar da, sendit sacmalamaya basladı iyice, hala gelmedi zaten ne normal'in ne ce'nin pre-order, ben de ce almayı dusunuyorum gerci, ama cıkmıs oyunlarda da hic birsey stokta yok neredeyse...
scorch Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Tim Hough bana adlı alıcılara Diğer seçenekler 28 Şub (2 gün önce) Hi, Unfortunately we are currently only offering the normal version for pre-order, I can of course cancel your order or change it to something else from our website. Many thanks Regards Tim Hough gameseek de CE versiyonu yok henüz =(
kfg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sendit'e gelmis normal ve collectors edition icin pre-order, ben ordan alıcam buyuk ihtimalle...
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sendit'den siparisi verdim, wow icinde zamaninda sira yapmislardi pre yapanlara ve gec verdigimden 2-3 gün gecikmeli gelmisti bunu göz önünde bulundurun.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 hepsiburada da var =P ama pre-ordermıdır nezaman gelir pek bir bilgi yok hehe.
kfg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ahahah dünyada ilk hepsiburada da cıkıyor negzel =) "20.04.2008tarihinde stokta olacaktır." edit: ya pre-order bonuslarından 3 gun once baslama geyigi icin, www.game.co.uk den pre order yapman gerekiyor eu versiyonunda, ama orası da turkiye'ye gondermiyor : edit2: bu arada simdi farkettigim sekilde edit icin 30dk limiti kalkmıs, yeni mi geldi bu =) ?
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 senditte 55 euro oha öeh collectors bık bık da 75
kfg Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben de demin siparisi verdim collector's edition icin, bu sefer cok gecikmez insallah =), adamların servisleri, musteri hizmetleri falan bayagı iyi ama wow'u pre-order yaptıgım halde herkesten 1-2 hafta sonra baslamıstım eheh...
kfg Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 pre-order bonuslarıyla ilgili mail atmıstım sendit'e dun, demin cevap geldi, bonus'lar yokmus, oyun da 18'inde gonderilicekmis... bu kotu oldu ya :... ya mount dısında cok onemli degil bonus aslında, 3 gun once baslasan ne olur baslamasan ne olur, mountlardan da en cok atı sevdim aslında da yine de olsa daha iyi olurdu... bonus'ları saglayan bildiginiz guvenilir bir site var mı turkiye'ye yollayan ? play.com ve game.co.uk'e baktım ama oralar da turkiye'ye yollamıyor...
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Siz pre-order falan diyorsunuzda bizim burada rafta Age of Conan Hyborian adventures satılıyor. O ne iş acaba? Acelem vardı ayrıntısına bakamadım ama. Böyle normal kutuydu CE falan olamaz.
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 neresi orası ya ? daha cıkmadı ki oyun ? maket falan olmasın =)...
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kfg said: pre-order bonuslarıyla ilgili mail atmıstım sendit'e dun, demin cevap geldi, bonus'lar yokmus, oyun da 18'inde gonderilicekmis... bu kotu oldu ya :... ya mount dısında cok onemli degil bonus aslında, 3 gun once baslasan ne olur baslamasan ne olur, mountlardan da en cok atı sevdim aslında da yine de olsa daha iyi olurdu... bonus'ları saglayan bildiginiz guvenilir bir site var mı turkiye'ye yollayan ? play.com ve game.co.uk'e baktım ama oralar da turkiye'ye yollamıyor... baktım tek tek co.uk uzantılı bonuslu aoc satan siteler hiçbiri türkiyeye göndermiyor ya ne saçma iş :( gameseek.co.uk'tan alırdım her zaman ama ordaki aocta bonus yok :/ mavishoptan alıcam heralde mecbur bonussuz takoz edition :(
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Almanya burası. Yok valla bildiğin DVD. 55 euro mu ne fiyat var üstünde hatta. Ulan Almancam yetmediki ne olduğunu anlayım.
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 conan'ın single player oyunu var, odur belki, degilse cok cok ilginc cunku =)... bu single bu age of conan hangisiydi bunların ?
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Alttaki. Kapakta aynısı. Yarın fotosunu çekip koyayım. Birde ingilizce bilen görevli varsa sorarım bu ne lan diye.
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 varmi turkiyeye yollayan bi site bulabilen?
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ama bonus yok orda odi,amaç beleş mount :P normal box istedikten sonra hiç uğraşmayın gidip mavishoptan alın derim yani,aynı tarihte release,en azından shipment mhipment uğraşmassınız yurtiçi kargoyla tık diye geliyor
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben yinede send it ten sipariş ettim :S pre orderı sitesinden satılacakmış 5 dolar mı öyle bişi.
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şey olayı var 5 dolar daha veriosun siteden indirip paketin gelmeden oyuna başlayabiliosun da,16 mayısta açıcaklar bu erken başlama olayını 20sinde de paket sana ulaşıcak.asıl soru sen o 4 gün aralıkta bilmem kaç bin gb clienti indirebilcen mi ? :D:D
Öne çıkan mesajlar