toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 syberia ve diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Dungeon Keeper 3 demek isterim ama olmayacak duaya niye amin demenin de pek yarari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Academy 3'tür çünkü biz öyle benimsedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Academy 3 değildir, 3. olması direk Kyle Katarn'ı anlatması gerekiyor. Kyle Katarn'sız Jedi Knight oyununa Jedi Knight 2 denmez. valla benimsemen birşey değiştirmiyor, örnek: 1 olarak GTA benimsendi. 2 olarak GTA 2 benimsendi. 3 olarak GTA 3 benimsendi. 4 olarak GTA Vice City benimsendi. 5 olarak GTA San Andreas benimsendi. Ama bir anda GTA 4 çıktı. E aynen bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Little Big Adventure 3 çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone buna sen karar veremezsin, GTA'da adamlar GTA 4 diye cikarmadi oyunu san andreas felan gibi isimlerle cikardi ama jedi knight 3 diye cikti, yeni oyun cikarsa jedi knight 4 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 oooo spideee +1111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 mad gta 4 yenı cıkıyo bak neymiş san andreas 4 değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 starcraft 3 ciksin.arayı çok uzatmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ne bu 3 sihirli rakam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Spidee said: Little Big Adventure 3 çıksın. BEN YAZICAKTIM!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 mADmaXimus said: Bone buna sen karar veremezsin, GTA'da adamlar GTA 4 diye cikarmadi oyunu san andreas felan gibi isimlerle cikardi ama jedi knight 3 diye cikti, yeni oyun cikarsa jedi knight 4 olur. Buna ben karar veremem. Ama Jedi Knight 3 olmayan bir oyuna da Jedi Knight 3 diyemessin. bkz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 HL3 ( HL2 gibi bir oyundan sonra HL3 diyince aklıma çok uçuk şeyler geliyor )cıkarsa ona oyun denebileceğini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Medieval Total War 3 istiyorum, Empire Total War çıkıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Diablo 3 çıksın gerisi hiçbir zaman çıkmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bone said: valla benimsemen birşey değiştirmiyor, örnek: Ben de örnek vereyim o zaman: prens.exe Hoop obarey Prince of Persia. Ne oynadım? Prens. Fallout Tactics'i Fallout'tan saymamak, en son X-COM oyununun terror from the deep olduğunu iddia etmek veya "gazeteci çocuk" oynamak gibi birşey. Ben benimseyince olduğuna inanıyorum. Hiç Mustafa oynadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Diablo 3 diyenlere soruyorum; Diablo 1 ve 2'deki süper konuya , eğlencesinden hiç bir şey kaybetmeyen oynanışa ve ayrıntıların tadından yenmeyen bu oyuna doyamadınız mı hala? Of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Devochi,zihnimdekileri yazmışsın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 diablo olsa da yesek. ama başlığa asıl girme amacım LBA 3 yazmaktı. allahsız spidee ile legbra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Dev said: Diablo 3 diyenlere soruyorum; Diablo 1 ve 2'deki süper konuya , eğlencesinden hiç bir şey kaybetmeyen oynanışa ve ayrıntıların tadından yenmeyen bu oyuna doyamadınız mı hala? Of... evet doyamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 arcane said: Hiç Mustafa oynadınız mı? atarideki mi ? Hani böle dövüşlü filan. Muhteşem bi oyun vardı o mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 hee o cadillacs & dinosaurs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 tamam ağa bildim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Oni 3, gerçi önce 2 sinin çıkması lazım T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bone said: Dungeon Keeper 3 Güzel bir rüya olur ancak bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar