Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hoca dedi yarın müfettiş gelecek derli toplu defter getirin falan diye. kızdı bana da 6 ders tek defter matematik türkçe aynı yerde kağıtlar buruş buruş o la la se kua sa diye. kendimi bir an lisede fizikçinin defter kontrolü yapıp eksik olanı disipline yolladığı günlere dönmüş gibi veya nasıl desem türevim alınıp 3 e bölünmüş gibi hissettim yani, anlatılmaz yaşanır bir olay. merakımdan soruyorum, ders devamlılığı ödev vs var da DEFTER BÜTÜNLÜĞÜ gibi bir kriterden not veren bir üniversitede okuyan var mı ? not vermeyecek, orada bir sorun yok da korkuyorum üniversite adı altında liseye mi devam ediyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 AHAHAHA olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bizim lisede bile kontrol etmediler be. Öah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 uhahaeh üstüne etiket yapıştırın ,defter kabı ile kaplayın da dediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Eyvah beya umarım sigara içmenize karışılmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Pardon da, OHA! Nası ya, defter kontrolü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bu arada hangi üni ve bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Düşündükçe gülüyorum bahaneyle de post kasıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 RabbiT said: Bu arada hangi üni ve bölüm? galatasaray üniversitesi , bilgisayar müh. 1.sınıf. abukluklarını duymuştum da yaşamak ayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 AZUAHA bu ne lan ? deftersiz git ve müfettiş gelince derste uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi o gün tırnak kontrolü de olucakmış. Ona göre hazırlan da git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahaha basligi gorunce GSU mu diye sorucaktim, oyleymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Oeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eklemeyi unttum, soru soracak da demişti yanılmıyorsam. şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 defter kontrölünden çok, müfettiş daha saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 HAHAHA nası insan bunlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şaka mı bu ahah inanmak istemiyorum universite ? 5 n 1 k :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 teknik resim dersinde hoca her hafta ders sonunda defter kontrolü yapıp eksi veriyor bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 olm benim bölümümde bile yapmıyorlar böyle şeyler yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kabataştan çıkıp size akıyodur müfettişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahahha bu ne be, valla şu feldkamp alem adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abicim biri demis ayakta alkisladim mufettis gunu deste dans et en fazla 3 gun uzaklastirma alirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahah bizim lisede bile kontrol etmiyorlar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Noluyo lan ? Hayal filan mı görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 valla pek bir fantastikmiş. farinalın dediği gibi,lisede bile görmedim ben böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar