Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakmayin.(leave)

-Neiloth-

Öne çıkan mesajlar

biraz once elimde olmayan sebeplerden dolayi oyunu bok ettim farkindayim ve uzgunum.sorun benden kaynaklanmiyor, oyuna girmeden once kontrol ettim hatta hızı.
ama canimi sikan bi$ey var o da $u ki

Fistan said:
lagger almayin oyuna

ne simdi bu anlamadim..1 aydan fazla suredir oynuyorum sizle.ilk kez boyle bi sorunla kar$ila$tim.

Azmodai said:
tak fişi

26-5 oynadigim oyunda fi$i mi cekicem?
Sosyal ağlarda paylaş

O oyunda galiba, İzmir de yağan yağmur nedeniyle elektik gidip gelmesi ile bende düştüm. Açıkçası 0 - 23123123213 olsada çıkmam bir oyundan. Ama işte delay sebebi ile ezikce oynamam dolayısıyla benim quit çekme olasılığımı düşünen kişilerden bende özür dilerim. Gerçekten elektrikti. Benim elimde olan bişi değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Bir aydır oynuyosun bizle hala seviyesiz espri anlayışımıza alışamamışsın sdfs.
Abi akıl mantık var ya fişi yerine tak diyebilir mi bi insan ciddi ciddi?

yok abi zaten alışık olmadığım bişey olsa dayanamazdım. iki kisiyi guldurmek icin yapılan ayar cabalarına aldırıs etmiyorum.o tak fisi olayına da pek takmadım aslında herkese deniyo.
ama ne bilim bu kadar ucuz olmamalı,adam harcadı direk lagger almayın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben ilk patide oynamaya başladığımda tartışmıştık biraz. Ben daha alışık değildim duruma. Ekmek ve Werewolf kapat stun lock u mh kıs falan dediler. Bende ne biliyim geyik yaptıklarını :]. Az tartışmıştık. Sonradan çaktım durumu. Alışırsın sende :).
Sosyal ağlarda paylaş

neiloth bizim geyik anlayisimiz bu. tak fisi dediysem geyik yapiyorumdur, ne cekecen fisi, isin gucun yok fisin yuvasiyla mi oynayacaksin :P

Thau dun sana biraz gereksizce agir girdim pardon keyfim kactikti bu aralar cok atar yapiyorum, dikkatli olurum, yanniz orda amac calmak degildi yine de diyim... oyle 4 kisinin arasindan cok kacan kenkler oldu, ona hitaben garantiye almaydi benim yaptigim o kadar.

peace out d00ds.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...