-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 biraz once elimde olmayan sebeplerden dolayi oyunu bok ettim farkindayim ve uzgunum.sorun benden kaynaklanmiyor, oyuna girmeden once kontrol ettim hatta hızı. ama canimi sikan bi$ey var o da $u ki Fistan said: lagger almayin oyuna ne simdi bu anlamadim..1 aydan fazla suredir oynuyorum sizle.ilk kez boyle bi sorunla kar$ila$tim. Azmodai said: tak fişi 26-5 oynadigim oyunda fi$i mi cekicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 O oyunda galiba, İzmir de yağan yağmur nedeniyle elektik gidip gelmesi ile bende düştüm. Açıkçası 0 - 23123123213 olsada çıkmam bir oyundan. Ama işte delay sebebi ile ezikce oynamam dolayısıyla benim quit çekme olasılığımı düşünen kişilerden bende özür dilerim. Gerçekten elektrikti. Benim elimde olan bişi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aynen bende özür diliyorum elektriklerin kurbanıyım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sori baps çok çok çok özür diliyoruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hp çık, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bir aydır oynuyosun bizle hala seviyesiz espri anlayışımıza alışamamışsın sdfs. Abi akıl mantık var ya fişi yerine tak diyebilir mi bi insan ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben dedim osmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 denenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yerine takınca oluyor ki çıkardıktan sonra. Osman lage mi giriyor sanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 osmanin babasi fiber optik kablo taciri, herif oynamasa kablolarla baglantisina bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ekmek said: Bir aydır oynuyosun bizle hala seviyesiz espri anlayışımıza alışamamışsın sdfs. Abi akıl mantık var ya fişi yerine tak diyebilir mi bi insan ciddi ciddi? yok abi zaten alışık olmadığım bişey olsa dayanamazdım. iki kisiyi guldurmek icin yapılan ayar cabalarına aldırıs etmiyorum.o tak fisi olayına da pek takmadım aslında herkese deniyo. ama ne bilim bu kadar ucuz olmamalı,adam harcadı direk lagger almayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ya bana bile söyleniyo hatta beni kaç kere oyuna almadılar sie go diye bi ara yağmur varken elektrik gidiyodu felan ondan dolayı o yüzden takma fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bi günde 8 kere kesildi lan elektriğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aga sori valla =[ burası antalya bu günde 3 kere voltaj gitti geldi tv kapanmadı ama pc kapandı işte sabah oynarkene yalan ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 no antalya no sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hehe ben ilk patide oynamaya başladığımda tartışmıştık biraz. Ben daha alışık değildim duruma. Ekmek ve Werewolf kapat stun lock u mh kıs falan dediler. Bende ne biliyim geyik yaptıklarını :]. Az tartışmıştık. Sonradan çaktım durumu. Alışırsın sende :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ha dela ilk oyunumda bana mh kapa kendi aramızda açmıyoruz da dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 terbiyesi ve ahlaksız bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Abi arma seninki çok acayipti ama ya. Bende faceless void var, adama sende hack var ultimde hareket ettin kapat onu diyorum adam kendini savunuyor hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 neiloth bizim geyik anlayisimiz bu. tak fisi dediysem geyik yapiyorumdur, ne cekecen fisi, isin gucun yok fisin yuvasiyla mi oynayacaksin :P Thau dun sana biraz gereksizce agir girdim pardon keyfim kactikti bu aralar cok atar yapiyorum, dikkatli olurum, yanniz orda amac calmak degildi yine de diyim... oyle 4 kisinin arasindan cok kacan kenkler oldu, ona hitaben garantiye almaydi benim yaptigim o kadar. peace out d00ds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 -Neiloth- said: ha dela ilk oyunumda bana mh kapa kendi aramızda açmıyoruz da dedi.haha ben dela ile ilk oyunumda all dan bana küfür edio felan demişti :P oysa oyun boyunca +1 -1 dışında hiç birşey dememiştim :) onları küfür olarak algılamıştı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Harass bu oyunun tuzu biberidir agalatörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 harasssız oyun, zeytinsiz ekmeğe benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ben ilk oyunumda dela yı harass lamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ben her oyunda khalayla kavga ediyorum, sonra rmkda gene oynuyoruz. her oyundan once dusucem diye spekulasyon yaratan densizler var mesela, delaya kufur etmek buyuk bir haz, ekmekin mh ve cheatlerine zaten alistik, osmanin da kablosu hassas. gotler baslar rahat durmuyo yani serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar