Pasha Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 evet dun oglen 1den beri deli gibi hickiriyorum ve naparsam yapiyim 10 dk falan durup kaldigi yerden devam ediyo. kendimi bi yere birakip gidemedigim icin bi cozum lazim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aslında hıçkırmıyosun biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 napiyor peki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hıçkırmıyor...hiçkiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hıçkırmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu anladığın anda rahat nefes alabileceksin. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 su iç hıçkırıkları boğ. Veya boğma elektrik şoku ver bayılsınlar sonra bahçeye sal. O da olmadı geçici körlük yapan şıpreylerden sık sonra polis çağır. İhfaye çağır. Veya ebeni çağır çıkarsın hıçkırıkları. Beyin cerrahı çağır apandist amilyatı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yaşıyomu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abi hıçkırık max kaç dakka sürer ya bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Nefesini tutup yutkunmak işe yarar. Bunu yaparken yada hemen arkasından hıçkırsanız bile bir kere daha deneyin. İlk başta biraz zor gelebilir ama içeri hava girmemesi lazım o yüzden elinizle burnunuzu da kapatın ve 2-3 defa yutkunmaya çalışın. 30 saniyede geçer hıçkırık. Ciddiyim ha, geyiğine yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sigara içerken beni çok nadirde olsa 1 saatlik hıçkırık seansı tutuyor :D ilk nefesten sonra durmuyor, nedenini anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Durdurucam derken geğiriyorsundur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Montla hıçkır demezsem çatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Montla hıçkır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 uyu en güzeli hatta montla uyu yeter yaa bu espiri gerçekten çok baydı nedense sevemiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 montta, kabanda, pelerinde, sapkada, berede hepsi baydi ama yeter ya yapmayin.. ha jartiyer deseniz anlicam.. asdafadsfsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yastığı yüzüne kapat yarım saat bekle :) kesin çözüm bak bidaha hıçkırıyomusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 3. gunde deli gibi hickirmaya devam ettikten sonra zorla doktora goturduler. bi ilac verdi adam ve gecti ama almayinca hala devam ediyo. kendimi birakip gitmek istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Sen benim dediğimi yap şıp diye geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 iste sorun orda basliyo aslinda. denilen herseyi yaptim sen dahil :) max 10 dakika falan durduktan sonra aynen devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha ben bi kitapta okumuştum. bi tane adam 30 küsür yaşında mı hıçkırmaya başlamış, 58 yaşında mı ne hâla hıçkırıyomuş. üzülme ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar