Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Merhaba arkadaşlar. Daha önce kuruldu mu bilmiyorum, ben genede kurdum. Evet 19 yaşına geldim daha sakalım çıkmadı. Bende dayanışma yapacak arkadaşlar arayışı içine girdim. Pek sevgili köse arkadaşlarım size sesleniyorum: Gelin birlik olalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 "a" olmazsa olmaz diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kingpin baskan olsun dernege :D cikar abi cikar dert etme, gerci cikmamasi daha guzel, ugras dur yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Tek hayalim komünist sakalı bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim istediğim yerde çıkıyo, istemediğim yerde çıkmıyo. çok rahatım :P gerçi bıyık bölgesindekiler istemediğim halde çıkıyor :( onu kontrol edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 pis köseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eşşek kadar saklaım var nispet yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 foto koy aga foto koy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 MAhudhuasdhuas yaraldım Soyismim köseoğlu başkanınız olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Köselerin şahitleri kabul olunmaz, de hayde dağılın.... aha dekolte gördüm sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1 haftada sakalımın alanı 2 cm kare artıgını bilirim :P yani birden patlama olup cıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Birden nickini Çokkıllıadam olarak okuyan olmuştur mutlaka, bu konu onları baya bi şaşırtacak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 14 yaşından beri sakalım var. Keşke köse olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 katılıyorum bu derneğe,bende de yok.ocakta 20'yi doldurcam.ama memnunum halimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben hem köseyim hem de soyadım Köse dsfdds kaderin cilvesi :) şaka bi yana 1-1.5 sene sonra aşırı sakallı bi adam olcam gibisinden bi his var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 _LURTZ_ said: katılıyorum bu derneğe,bende de yok.ocakta 20'yi doldurcam.ama memnunum halimden Komünist sakallı insanları görünce için gitmiyor mu? asdasdafasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yalayasım geliyo hatta asdf.komünist sakal nası oluyo şimdi resim isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kenjuro said: 14 yaşından beri sakalım var. Keşke köse olsaydım bazen ben de böyle düşünüyorum. sonra vazgeçiyorum, sakalla uğraşması bile bi zevk. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 *travel form* lise 1 den beri okulun da psikopat sakal politikası (misal : 0.3 mm yi geçen sakal uzamış kabul ediliyor) yüzünden başta her hafta, öss için rapor alana kadar da 2 günde bir traş oluyordum. NERESİ EĞLENCELİ ARKADAŞIM ?!? sabah 35 dk daha erken kalkmam gerekiyor , bir de sivilcen varsa o bölgede, gg hf. kesmeyince de çenemin ortası biraz var , sağ sol kısmında %130 boyutuna ulaşsa örebilecek kadar. iğrenç gözüküyor, üzülüyorum. köselik ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yani ben bu topiği kitlerim, bombalarım elimde yetki de var, ama etiğe aykırı hem de ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 güç, elinde güç varken o gücü kullanmamaktır kingpin the lord of all köse's! ahuaahhaha. çok net bıyığım var kıskanın : D! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sakal, bıyık. olmaması maddi açıdan bir kazanç(zaman + para tasarrufu) vs. üzülmeyin ne güzel elf gibi cillop surat, bebek yüz moda şimdilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yazık lan size sakalınız bıyığınız yok ahah walla yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 soyadım Köse ama maşallah sakal bıyık yerinde.. olmayanlarada versin dasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çok şükür kıllı bi herifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar