KahnX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Asteroth said: Ehah iyiymiş hakkaten. "Kulum, yarım saate yanına geliyorum /Allah" diye SMS alıp, trilyonlarını dolandırıcılara yediren adamlar varsa ülkede, buna da inanırım ben. baya komikmiş yarıldım
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 müheheh zekice, araba helal olsun(oha :D)
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ShadowFury said: fıkra dimi? fıkra olduğunu söyleyin pls fıkradır ya fıkra fıkra eheheheh süpermiş +rep ama bunlar için eğlence diye bi bölüm var orası daha uygun olurdu heralde... fıkraysa komik değilse daha da komik=) Adam mod abi acar buralar bööööölleeee ondan sorulur B)-
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 insanımız meraklıdır aslında ama meraklı olduğu kadar da saf... bi kontrol etseymiş arabadan indirilip haydarı kafasına yediğinde hala konuşabiliyormuymuş diye :P
slickers Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 takside bi kişi warken ikincisi alınıyormuydu
Öne çıkan mesajlar