Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yargı Bağımsızlığını kaybetti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnşallah kuzey Irak'a fln girmeyiz. AKP bunu istiyor. Eğer girersek Ordu gücünü kaybedicektir. Bundan istifade Akp ordunun türkiye'deki etkisini 0 a indirmek için elinden geleni yapacağına eminim.

Bu arada Artık askeri mahkemelerin yargılama gücü azaltılmış tutuklama yetkiside azaltılmış tam emin değilim neler oldugunu ama böyle yasalarda geçti anayasadan
Mesaj tarihi:
30 agustosda yasar amca emekli oluyor ilker basbug gelicek onun yerine
oda 2 yil gorev yapicak

ondan sonra gelen akp sempatizani isim vermiyim

2 sene daha ordu goreve gelmesse bitmistir bu is

ben 2 sene sonra burda olmiycam
kalanalr dusunsun :3
Mesaj tarihi:
Yunan gazetesinde bir yorum yayınlanmış. AKP ile Askerler Türkiye'nin geleceği konusunda gizlice anlaştılar diye. Türkiye Ortadoğu'nun Jandarması rolüne soyunacakmış. Nükleer silah yapacakmışız ve aşırı silahlanacakmışız. Arap sermayesi seferber edilerek İstanbul bir Dubai veya Kuala Lumpur'a dönüşecekmiş. Araplarda para bizde bolca sarf edilecek kelle ile Suriye İran gibi raydan çıkanları dize getirme rolü bizim olacakmış. Yunanlar fantaziye kaçmış gibi görünüyor ama benzer bir yazıyı Zülfü Livaneli'de yazmıştı Vatan'da. Uzak bir ihtimal değil... Ne postal, ne takunya derken sonumuz hem postal hem takunya olmasın?
Mesaj tarihi:
Ben böyle bir yargıya nasıl güven duyabilirim.Beni temsil etmeyen siyasi bir irade , taraflı bir yargı .Tarihte çok kez gerçekleşmiştir siyasi iradenin halkı uyutmak için savaş araması sonra da kendi diktatörlügünü rahat rahat uygulaması.Bütün halk , ordu çapulcularla uğraşırken ki onlar silah bırakmış , diğer taraftan ülkemiz artık din taraftarlarının yönettiği bir islam devleti oldu.
Mesaj tarihi:
ben gormiycem
gorursemde giderim bir avrupa uleksine turkler soyle turkler boyle 10 milyar ermeni 3 milyar kurt katlettiler simdi gizli toplama kampalri kurdular topluyorlar kurtleri kesip takunya yapiyorlar vs vs derim

hayatimi garantiye alirim direk
Mesaj tarihi:
Sivil devrim olacak eninde sonunda, ondan sonra anlarlar artık demokrasinin nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini.

Diğer milletler bunu can vererek ödedi, maalesef bizim de böyle bir yoldan geçmemiz gerekiyor demek. Sonumuz hayrola.

En azından boşuna spora gitmiyorum onu öğrendim :/
Mesaj tarihi:
Mino said:
Sivil devrim olacak eninde sonunda, ondan sonra anlarlar artık demokrasinin nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini.

Diğer milletler bunu can vererek ödedi, maalesef bizim de böyle bir yoldan geçmemiz gerekiyor demek. Sonumuz hayrola.

En azından boşuna spora gitmiyorum onu öğrendim :/

keşke..
Mesaj tarihi:
Cidden herkes terkediyor. Viktor'la aynı politikayı yapabilirim bende ya. Amerika'ya gidip Ermeni lobisinden "Türkiye karşıtı film yapıcam" diip, yüklüce para koparıp filmimide yaparım oooh mis.
Mesaj tarihi:
ohooo iltica olayi cok kolay

gidiyorsun bu janjanli ulkelerden birine ulkeni kotuluyorsun diyorsun geri donmeye korkuyorum

bitmistir
ozellikle arkadan zemin hazirliyip saglam bir hikaye cikarirsan paraya para demessin roportajalrdan fil mtekliflerinden filan

benim hikayemde hazir:

[hr]

ramazan ayinda evime donerken aclitkan kan sekerim dustu, bir parca biseyler yiyim derken sen nasil oruc tutmassin diye yakaladilar dedim ben musluman degilm ama "miktir lan bu ulkenin %99.666666 si musluman" dediler develtin abna sormadan nufuz cuzdanima yapistirdigi din hanesini kaynak gosterdiler. Sabaha kadar dovduler sonra cami gibi biyere goturduler, icerdkei herkes ya sarik yada fes giyiyordu alt kata indik
buyuk bir sunak gibi bisey vardi duvarda birsuru arapca yazi buyuk bir bozkurt resmi, usama bin ladinin resmi ve polat alemdar portresi asiliydi.

sunakda onu gordum, genc bir kiz etrafinda kafasi sikmabas seklind ebaglamis baska kadinlar
YANACAKSIN diye bagiriyorlardi kiz ise israrla basini ortmeyi reddediyordu, geber kafir diye alip kizi goturduler
sonra beni bir direge baglayip imana gel sahadet getir kopek diye iskence ettiler
yoruldugumda parmaklikli hapisane gibi bir yere girdik burda birsuru insan vardi
beni attiklari bolme yeni yeni doluyordu ve sadece demin tartakaldiklari kiz vardi
az sonra bir gardiyan geldi ve bana yemekle temiz iccamasiri getirdi ve "soyunu arastirdik turkmussun o yuzden bu yemekle temiz camasirlari hakediyorsun" dedi pek idedim "su kizcagizin durumu ne olcak" pis pis bakti ve "onun anneannesi yahudiymsi o yuzden ona ekmek su yok" dedi
az sonra dansozk iyafeti giymis ancak harap ve bitap durumda sakalli bri adam geldi gardiyanlar dalga geciyordu bunla, hucreye attilar ve istedigini yapmakla serbestsin putperest kopek diye bana seslendiler

adamin adi remzi idi dedim ne oldu niye boyle davrandilar?
agliya agliya konusmaya absladi "ben gayim diye tedavi etmeye calsitilar sonuc vermeyince pipimi kesip bu sekilde tedavi ederiz dediler hergun goturup icerde tecavuz ediyorlar"

teselli etmeye calisirken benim yaslarima yakin esmer bir genci getirdiler ustu basi kan revan icindeydi
ismi murtaza imis, kurt oldugu icin yakaliyip getirmisler sohebt ettik kosede agliyan isminin elena oldugunu ogrendigimiz kizda sohebte katildi

zaman kavrami kalmamisti ama hergun iskence ediyorlardi
elenanin butun giyselerini almislar yerine bir carsaf vermisler ya giyersin ya ciplak dolasirsin demislerdi
remzi nin durumu kotuydu her gun her gun depresyona girmisti ayni zamanda pipisi olmadigindan erkeklik hormonu salgiliyamiyor sabah aksam kari gibi agliyordu
murtaza iskenceler sonunda oturamaz duruma gelmsiti nerdeyse

durumu en iyi olan bendim, turku mdiye fazla tartaklamiyorlardi

ancak o dehset verici gun geldi
riza ya "sanslisin, arap seyhlerinden biri senin gibi ozel bir kari istiyormus snei ona saticaz" dedi gardiyan ve aglamakdan gozdamarlarinda yas kalmamis rizayi alip goturdu

ucumuz kacma karari aldik ancak tam cikarken yakalandik ve bir araba sopa yedik
hucremize geri attilar ancak cok sinirlenmislerdi
"lan pis kurt gel bakalim seni hidayete erdiricez bunalrada ders olur" diye murtazayi alip yaka apca goturduler
4-5 gun gecti ancak murtaza ortada yoktu

6. gunde bir gardiyan geldi ve hucreye bir cift takunya firlatti
"Bwahahaha alin murtazayi geri getirdik"
ilk basta anlam veremedik
"hahaha ezikler, siz uyuyorsunuz yukardan verilen emirlerde gizli gizli butun kurtleri toplayip takunya yapmamiz soyleniyor, murtazadan 2 cift takunya cikti iyi dayandi kereta bir ciftini satmak icin kim marketlerine yolladik digerinide size getirdik ADFDFASDF"

o anda gzolerim karardi, sohbet ettigim bereber makara yaptigimzi murtaza takunya olmustu
elenada hickiriklara boguldu birbirimize sarilip uzuuun uzun agladik

o gece artik gozumu kararttim
murtaza yi elime aldim ve herkes yattiginda hucrenin onunde gardiyanin kafasina egcirdim
sert takunyaydi valla
adamin kafasi kirildi
adamin elindeki makinaliyi aldim ve elena ile hucreden ciktik
depodan onada bir silah verdim ve el bombasi filan aldik
ben gozumu kararttim elenada oyle hissediyordu usstumuze gelen butun gardiyanlari taradik (aksiyonun dibe vuracagi yer bura)

ancak yobazk lar tedbirlerini almsiti ve hucre bolumunde yangi nciakrip kurtarmaya gittigimiz butun esirleri diri diri yaktilar bunun ustune depoda buldugumuz c4 u binaya doseyip 500 metre uzaklastiktan sonra patlattik ve dogruca yunanistan sinirina dogru yola ciktik

yolculuk cok keyifliydi elena ile cok ortak noktamiz vardi ve o izbe yerde birbirimizi bulmsutuk, yunanistana egcer gecmez evlenme karari aldik mutluyduk

meric nehri gozuktugunde icimizi bir sevinc kapladi ancak arkadan gelen bir arabanin sesi butun keyfimizi kacirdi
silahimi anca cekerken arabadan kaldigimiz yerdeki gardiyan bayhan cikti
agir yaraliydi ancak olan oldu ben ona ates ederken "OLMEDEN SU KAHBE YUNANLIYIDA BERABERIMDE GOTURUCEM, FAK YU STRATEAVOS!!!" diye bagirdi ve ben onu delik desik ederken yanimda elena yere dustu

gogsunun ortasindan vurulmustu
kucagima aldim, sicak kani pantolonumu islatti gozyaslarimdan hicbirey goremiyordum elena bana "kac ve kurtar kendini, avrupaya git olanalri anlat, olmus olabilirim ama ruhum seni koruycak" dedi
hickira hickira agliyordum, gozlerini kapadi ve o anda delirip garidyan bayhanin cesedini taramaya absladim

elenayi alip merci nehrinin kaynagina gittim ve suya biraktim (ff7 gondermesi yapmassam olmaz)

siniri gecerken en az 3 mayina bastim ancak elenanin ruhu beni korudu, burnum bile kanamadi
yunanistan uzerinden buraya geldim
bakin bu murtaza onuda yanimda getirdim, bu remzi ye defalarca tecavuz ettikleri dansoz kiayfetini nbri parcasi, bu elenanin ustundeki beyaz elbise kanlari goruyorsunuz ve buda camide asili olan polat alemdar resmi, geride birakmaya icim elvermedi
bunlar kiymetli deliller ve burdan turkiyenin insanliga akrsi isledigi bu suclari tum dunyaya duyurmak istiyorum!

[hr]

yaaa iste boyle
almasinalrda gorelim

almayi gectim bunun filmini romanini yapinca nobel bile vericekler
yaaaa yaaaaa
yaaaa
Mesaj tarihi:
torba kömüre oyunu satan zihniyet zamanı gelince "hakkaten ya şeriat daha güzel olucak, hem burada ne kadar kalıcazki, asıl yaşam öbür tarafta" düşüncesine inandırılır, sivil darbe filan olmaz bence.
Mesaj tarihi:
feysbukta bi grup var
"türkiyede yaşadığı için ruh ve sinir sağlığı bozulanlar"
diye
valla katıldım anında
gencecik insanlarız
aşklar kelebekler efendime söelyim mis gibi ortamlar olmalı en büyük dertlerimiz
amma velakin ne olcak bu ülkenin hali ULAAAAYN demekten kendi derdimize zaman ayıramıyoruz.
bazen bende diyrim kaçayım biyerlere...
ama viktora katılmıyorum
avrupa bana uymaz
öyle bi ülkeye kaçmalıyımki ne etliye ne sütlüye karışcam bi daha
jamaika fln gibi
hayatımın gerikalanını malkafa olarak geçirebilceğim bi ülkeye
ooooh mis.
Mesaj tarihi:
Valla fazla zorlarlarsa hristiyan olurum ben, o zaman iltica çok kolay. Hatay nüfusuna kayıtlıyım orayı Kürdistan gösteren harita var ben Kürdüm diyebilirim. (şaka lan şaka)

La Viktor hiç değilse Yunan sınırında çıkan çatışmayı kanıtlaman lazım yaw. Birde o cezaevleri 1980'lerde vardı. artık AB heyetleri denetliyor cezaevlerini düzenli aralıklarla. Yemezler artıkın.
  • Yeni Oluştur...