Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 insanlara objemsi yakıştırmalardan kaçınalım / mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kuralları oku gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 odun derken ben yeteneksiz anlamında kast ettim onu yani gol atacak adam değil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 deniz forvet değil ön libero gerçi ama gs'a gol atacak kapasitesi var her fb'li futbolcunun oldugu gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Fistan said: deniz forvet değil ön libero gerçi ama gs'a gol atacak kapasitesi var her fb'li futbolcunun oldugu gibi :D asy de görücez kapasitesini denizinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 boşver kalli dede onlar alışık.. sadsasfa hakkaten ya hep biz mi yencez mazlum geldi aklıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 luinir sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mumu said: luinir sakin. peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eskiden yenince gslilara telefon falan acardim, cagri atardim..baktim mac 2-0 bitmis, guzel 3 puani aldik dedim girdim call of duty oynadim biraz, yattim sonra..ayip ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fmea said: eskiden yenince gslilara telefon falan acardim, cagri atardim..baktim mac 2-0 bitmis, guzel 3 puani aldik dedim girdim call of duty oynadim biraz, yattim sonra..ayip ama evet hocam bizde rahatız, geçen sene okulda dalga bile geçmediler, ezik hissediyorum kendimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mahmut uslu çok güzel dedi biz 2 puan öndeyiz ali samiyendede yenecez.. kadıköyde 8 senedir samiyende 3 senedir gs ı üst üste yenmiş olacaz... artık bunun adına ezeli rekabet demeyelim ama lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tebrikler Fenerbahce. Mac sonuna kadar hakkinizdi, rekabet bile yoktu ortada, yazik artik Galatasaray'in silkinme zamani geldi, gecti ve gitti ama hala yanlis kadro, yanlis taktik, kaliteden uzak futbolla Fenerbahce gibi bi takimi yenmeye calisiyoruz.Yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Lincoln olsaymis, Linderoth olsaymis diye olmuyor ne yazik ki bu isler ama. Lig dedigin maraton bir istir, yildiz diye aldiginiz Lincoln 2 mac iyi oynayip 5 mac kotu oynuyorsa, kalan 6 macta da sakatim diye yatiyorsa, Hasan Sas "ben hep kufur ederdim kart falan gormezdim, ne bu eski koye yeni adet" diyip takimdan ayrilmaya kalkiyorsa, adamlar idmanda sakatlaniyorsa bunlar Galatasaray'in problemidir, iyilestireydiniz de oynataydiniz yani. FB hic mi Aurelio'suz Lugano'suz Deivid'siz maca cikmadi? Onlar olsa da yenerdik diye dusunuyorum orasi ayri, kimin ne dusundugu pek birsey ifade etmiyor ama. Farki kacirdik, GS 0.5 tane pozisyon ancak buldu, son 15 dakikayi 10 kisi (Kezman'i sayarsak 9) oynamamiza ragmen, ozetle budur. Hakeme de laf etmeye bisey bulamadilar, sira geldi kendi sakatlarina. Masallah ne diyim :p Sami Yen'e de fazla guvenmeyin, iki senedir butun cirkefliklere ragmen orasi da pek ugurlu gelmiyor size. Futbolda surprizler mumkundur tabii, elbet bi ara yenersiniz onumuzdeki 5 sene icinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 LucifeL said: valla dün 2.yarı semih in yanında iyi bi forvet olsa maç 2. yaı 8-9 olurdu herhalde.2.yarını başından itibaren nerde ise her top pozisyon oldu.tabi vederson oyuna girince takımı bayağı bi toparladı.bu arada bir akadaş bulabilirse dün 2.goldeki brezilyalıların sevinç görüntülerini koyarsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 gs feneri yenemeyecek yeni stad yapılana dek yazın bunu kenara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mumu yazım kenarı 32.haftada sunarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 hala konuşan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 8 senedir tek yaptıkları iş konuşmak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 haftaya gs de song yok. napcaksınız çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sanane Craus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Quibble said: Tebrikler Fenerbahce. Mac sonuna kadar hakkinizdi, rekabet bile yoktu ortada, yazik artik Galatasaray'in silkinme zamani geldi, gecti ve gitti ama hala yanlis kadro, yanlis taktik, kaliteden uzak futbolla Fenerbahce gibi bi takimi yenmeye calisiyoruz.Yazik.. Sanada tebrikler , bir gs lı olarak gayet objektif ve mantıklı bir yorum , bunu yapamayanlar utansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fener daha istekliydi kazandı maçı lincoln olsada linderoth olsada bu maçı yenemezdik zaten neyse umarım önümüzdeki maçları kazanırızda en azından sezonu 1. kaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 luinir bi sus yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Hazimsiz, subjektif, seviyesiz adamlara laf anlatmaya calisiyosunuz bos yere, birakin takilsin kendi kendine iste Lucky gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar