Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Galatasaray

DasDa

Öne çıkan mesajlar

Lincoln olsaymis, Linderoth olsaymis diye olmuyor ne yazik ki bu isler ama. Lig dedigin maraton bir istir, yildiz diye aldiginiz Lincoln 2 mac iyi oynayip 5 mac kotu oynuyorsa, kalan 6 macta da sakatim diye yatiyorsa, Hasan Sas "ben hep kufur ederdim kart falan gormezdim, ne bu eski koye yeni adet" diyip takimdan ayrilmaya kalkiyorsa, adamlar idmanda sakatlaniyorsa bunlar Galatasaray'in problemidir, iyilestireydiniz de oynataydiniz yani. FB hic mi Aurelio'suz Lugano'suz Deivid'siz maca cikmadi?

Onlar olsa da yenerdik diye dusunuyorum orasi ayri, kimin ne dusundugu pek birsey ifade etmiyor ama. Farki kacirdik, GS 0.5 tane pozisyon ancak buldu, son 15 dakikayi 10 kisi (Kezman'i sayarsak 9) oynamamiza ragmen, ozetle budur. Hakeme de laf etmeye bisey bulamadilar, sira geldi kendi sakatlarina. Masallah ne diyim :p

Sami Yen'e de fazla guvenmeyin, iki senedir butun cirkefliklere ragmen orasi da pek ugurlu gelmiyor size. Futbolda surprizler mumkundur tabii, elbet bi ara yenersiniz onumuzdeki 5 sene icinde :)
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
valla dün 2.yarı semih in yanında iyi bi forvet olsa maç 2. yaı 8-9 olurdu herhalde.2.yarını başından itibaren nerde ise her top pozisyon oldu.tabi vederson oyuna girince takımı bayağı bi toparladı.bu arada bir akadaş bulabilirse dün 2.goldeki brezilyalıların sevinç görüntülerini koyarsa süper olur.

Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
Tebrikler Fenerbahce.

Mac sonuna kadar hakkinizdi, rekabet bile yoktu ortada, yazik artik Galatasaray'in silkinme zamani geldi, gecti ve gitti ama hala yanlis kadro, yanlis taktik, kaliteden uzak futbolla Fenerbahce gibi bi takimi yenmeye calisiyoruz.Yazik..

Sanada tebrikler , bir gs lı olarak gayet objektif ve mantıklı bir yorum , bunu yapamayanlar utansın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...