Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 slm priest karakterimle sıkıldım raid yapmaktan lockla devam etmeye karar verdim,yeni kael kesmiş bi guild. Talent build 1109 shadow dmg,21,72spell crit ve 90spell hit var. Gemlerde neye agırlık vermeliyim ? Spell hit kaç olmalı ? bunları tam olarak bilmiyorum genelde pvp yaptıgım için alt runlara girdim bi kaç bişi aldım hiç raide girmedim ciddi anlamda,talent build,statler ve spell rotasyonu konusunda yardım lazım,thnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 "spell hit kaç olmalı" bunu anlamadım ben. yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışırsın. illa "20" gibi bir sayı olması gerekmiyor, ona ulaşamıyorsan kaybetmessin, o sayıyı geçince de zararı olmaz. hem destruction warlock yapıyorsun hem de conflagrate ve shadowfury koymamışsın :) pet o kadar işine yaramaz yav, direk destruction abancaksın düşanlara :) şöyle bişi düşündüm ben: http://www.wowhead.com/?talent=Iq0rV0bZZxx0tr0tGuAo gayet güzel yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Pet yan kuvvet oluyor esas amaç bi anda allah ne verdiyse çullanabilmek dolayısıyle da max dmg ve spell crit bence en önemlisi. Ama destro çok eskiden oynamıştım pek hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bone said: "spell hit kaç olmalı" bunu anlamadım ben. yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışırsın. illa "20" gibi bir sayı olması gerekmiyor, ona ulaşamıyorsan kaybetmessin, o sayıyı geçince de zararı olmaz. Spell hit te cap var, fazlası gereksiz. Warlock için bu 202spell hit. Fazlasını yapmanın hiçbir manası yok. Ama 180hitten sonrada desto olunur ama desto lock için 1 shadowboltun konmaması buyuk damage kaybı. Bu sebeple 202spell hit yapana kadar spell hit gitmelisin. ek bilgi olarak %16.01 e denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 0.21.40 Tartışmasız en iyi pve desto talentidir. 21 pointte Sacifice demon u alıp (succubus sacrifice) 40 pointi destoda Shadow and Flame e kadar getiriyorsun. Senin gonderdiğin 0.21.40 ta desto da cataclysm vermeni tavsiye ederim, ama genel olarak desto talenti, hem succubus sacrifice bonusu hemde desto da %20lik bonusu almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Argue said: 0.21.40 Tartışmasız en iyi pve desto talentidir. 21 pointte Sacifice demon u alıp (succubus sacrifice) 40 pointi destoda Shadow and Flame e kadar getiriyorsun. Senin gonderdiğin 0.21.40 ta desto da cataclysm vermeni tavsiye ederim, ama genel olarak desto talenti, hem succubus sacrifice bonusu hemde desto da %20lik bonusu almak. Kesinlikle katılıyorum hocam en iyi destro'dan ziyade raid talenti 0/21/40. 4 ay 7/43/11 oynadım hiç bir faydası yok raid'de felguard'ın felan.. Tabi destro için bence en az %20 crit gerekiyor. Ben faydasını Kael'thas'da gördüm guild'imizdeki bütün warlocklarda aynı talenti kullanıyoruz. Asla pişman olmazsın eğer pve yapacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 demonology warlocku raid için değil ki zaten. solo quest kasmak için kullanılıyor. normal oyunda bırakıyorsun o kesiyor, sen lootu topluyorsun. raid felan için destruction daha iyi. onun dışında demonic sacrifice asıl demonology warlockların işine raid'lerde felan yarıyor. pet'inin işe yaramayacağı yerlerde demonic sacrifice'ı çakıyorsun, sonra elindeki büyülerle ver allah ver... o değil de, destruction warlock için demonology talent'inin gereksiz olduğu kanaatindeyim. hadi affliction warlock olsa bir nebze de. sırf demonic sacrifice uğruna conflagrate ve shadowfury'i vermek gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben fire öneriyorum imp sacriface yani 0/21/40 buildini, spell rotasyonunu sormussun su comboyu oneriyorum ki bence fire lock un en iyi combosudur; immolate, 4x incinerate ve conflagate fakat soyle bir durum varki destro buildinin faydasını gormek icin en az %25 crit rating ve 1200 bonus spell up ın olmalı. Hit rating bence 150-180 minimum kabul edilebilir bi duzey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bone said: demonology warlocku raid için değil ki zaten. solo quest kasmak için kullanılıyor. normal oyunda bırakıyorsun o kesiyor, sen lootu topluyorsun. raid felan için destruction daha iyi. onun dışında demonic sacrifice asıl demonology warlockların işine raid'lerde felan yarıyor. pet'inin işe yaramayacağı yerlerde demonic sacrifice'ı çakıyorsun, sonra elindeki büyülerle ver allah ver... o değil de, destruction warlock için demonology talent'inin gereksiz olduğu kanaatindeyim. hadi affliction warlock olsa bir nebze de. sırf demonic sacrifice uğruna conflagrate ve shadowfury'i vermek gereksiz. felguard spec'le raidlerde çok sağlam dps yapılabiliniyor. bi warlock kullanıyor şu an guildde ve archimonde gibi peti sağlam tutmanın zor olduğu bossfightlar haricinde genelde dpsde ilk 2de oluyor. ama işte çok bencil bi spec sadece kendine:) link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 0/21/40 slut sacrifice ftw,temel olay shadow bolt debuff ını boss un uzerinde surekli aktif tutmak, imp sac. lisini bizdede deneyenlar oldu ama dps affliction yada 0/21/40 shadow a gore daha dusuk kalıyor hele hele multiple mob fight sa ve olası magelerde 5 scorch debuff ı stacklenmiyorsa targetlerinde dps daha da dusuyor vsvs , yukarda dendigi gibi max. efficieny icin guild deki diger locklarında asagı yukarı aynı build ve itemizationda olması lazım, etc vsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir kere arkadasım o hit ve critle dest oynama hele 0/21/40 hic oynama dps de ezilirsin.0/21/40 buildi bariz 150+ hit 30+ crit ile oynanır ayrıca healerlarına asırı guven ister.Mj/bt de cogu bosstan trashden dmg aldıgın icin siphon life ı özlersin.21/40 bariz end game specidir.Gearın cok iyi olur cok güzel oynanır.O süre zarfına kadar Ua/Bane oynamanı tavsiye ederim.Spell dmg abanırsın hit ile crit cok mühim degil zaten o builde.Gear up olduktan sonra da 0 21 40 oynarsın.Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 lurker a 10k shadow bolt vurmus bi lock vardı wws calısmıyo linkleyemedim. easymode dps ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aff lock oynamış ve şu anda destro oynayan biri olarak sunları söyleyebilirim.. 0/21/40 talenti en uygunudur destro için. 150+ hit ve 22+ crit gerekmekte. %5 de talentlardan gelince bu rakam %27 lere çıkmakta. hit rating destro oynuyorsan senin herşeyin. Bi resist ciddi dps düşmesine neden olmakta. Bi mob a vurma olasılığın %83 üzerine alıcağın hit ratinglerle bu rakamı %99 lara kadar taşıyabiliyorsun. %100 asla olmuyor ne yazıkki. Spell dmg 1k civarında olursa vede %25 crit üzerindeysen dps olarak 1000+ görmen normal hale gelir. Ancak 900 spell dmg 150 hit rating ve 21 crit in altındaysa itemların ne yazıkki birşey yapamazsın raidlerde. Talent buildde fire spell lere talent vermemişsin ancak raidde Shadow priest yoksa kullanman gereken fire spellerdir. Çünkü fire mage illaki vardır raidde ve sen scorch dan yararlanırsın burada ( umarım scorch yazılımı yanlış deildir). Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Priest debuff + CoS olan bir moba immolate atmak desto lock için %70 damage kaybıdır. Bu debuffları olan boss a, %20 den fazla criti olan warlock sürekli kendi shadowbolt debuffı ile vurur ve ortalama shadowboltlar 3500 civarı cikar, crit ruin sayesinde 7k civarıdır. Ve arada 11k ya kadar shadowbolt görülür. En az 3500 vurmak varken, bana fire talent verip aynı sürede yarısı kadar bir warlock neden vurmak istesin bunu kimse açıklayamaz. "3500 benim warlockum ile gördüğüm damagelerdir, ve çok özel gear ı yoktur. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Argue 1k sd %31 crit 182 hit ratingim var ve senn dediğin 3.5k normal sp daha göremedim. Hangi itemlarla bunu yaptın öğrenebilir miyim? Yanlış anlaşılmasın ''nasıl olurmuş o, sen yalan sölüosun'' gibilerinden sölemiorum sadece hangi itemlarla bunu yapabildin gerçekten öğrenmek için soruorum. Ben daha 7.5k nın üzerinde crit görmedim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Affli lock ile desto/demon lock arasında hem avantaj hemde dezavantajlar var. Affli lock için çok özel gear gerekmez, spell up dayan yeterli, bu yüzden başlangıç için en iyi raid spec. Affli lock, multiple targtlarda çok daha iyi damage yapar ve dot timing i çok iyi ayarlayıp, shadowburnleri thrashlerde iyi kullanırsa en yüksek damage verir. Raidlerde healerları daha az zorlar -darkpack- Ama çok targetı dotladığından agro kontrolu biraz daha zordur. Desto tek targeta vurduğundan işi bu konuda daha rahattır. Desto olmak, ama iyi bir desto lock olmak gear işidir. Hit/Crit/Spell up hepsinin kombinasyonu doğru olmalıdır. (bana göre hit cap -202- desto lock için olmazsa olmazdır.) Desto lock daha eğlencelidir, ekranda 10k damage görmek çok büyük zevk verir :D işin özeti, gearı olan desto/demon, olmayan affli/desto olmalı ve böylece pve için daha faydalı olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ohyeah said: Argue 1k sd %31 crit 182 hit ratingim var ve senn dediğin 3.5k normal sp daha göremedim. Hangi itemlarla bunu yaptın öğrenebilir miyim? Yanlış anlaşılmasın ''nasıl olurmuş o, sen yalan sölüosun'' gibilerinden sölemiorum sadece hangi itemlarla bunu yapabildin gerçekten öğrenmek için soruorum. Ben daha 7.5k nın üzerinde crit görmedim de.. Bende Unbuff* 1225 shadow up, %19.50 crit ve 110 hit var. Gearım alt char olduğu için iyi değil. Ve raidlerde söylediğim specc ve koşullarda 3500 çok olagan bir damage. -Raid buffları -Consumable -Shadow Pri debuff -Curse of shadow -ve Shadowbolt crit ile açılan debuff. Bunları birleştirdiğinde 3500 çok normal bir damage. Zaten dışarda düz shadow bolt sacrifice edilmiş succubustan sonra 2200-2400 vuruyor. %10 Cos %10 Shadow pri %20 Shadowbolt crit + consumable ları ekleyelim. gearıma bakabilirsin armory den, çok efsane bir gearım yok. Affli bozmasıyım ve dediğim gibi alt char. Anca daha fazla S3 çekerim zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben 3.5 düz damage olarak anladım pardon o zaman. Ama hayatımda 10k yı daha göremedim. En fazla 7.5k gibi bi damage vardı. Daha fazlasını da guilddeki warlock lara sordum gören pek yok. Bitane eleman var oda 8.2k gördüm en fazla dedi. Neyse iyi oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bu arada raidde SP varsa tabiki sb kullanılmalı. Ancak SP yok ve fire mage varsa o zaman sb dan vereceğin dmg Fire spellerle vereceğin damage yanında sönük kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben 8600 incinerate 8800 SB criti gördüm en fazla mevcut gearımla talent 0/21/40... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yinede bana sanki, %15 succubusun shadow damage arttırması ve raidde 4 warlock warsa crit damage ile açılan %20 fazla vurulması, totalda %35 shadowbolt a buff mage in debuffından fazla iş görür gibi geliyor. Guildimde ki main warlocklarada danıştım, hepsi benim ile aynı görüşte. Ancak fire talent gidersen ayrı, daha önce denemedim ancak bana daha iyi damage verir gibi gelmiyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 zaten kimse fire ile SB yi karsılastırmıyor. Burda olay SP yoksa partide Fire mage sayesinde SP den alamayacağın extra dmg'i fire mage le kapatmaktan bahsediorum. Bende hem fire hem SB talentleri açk durumda ve duruma göre de kullanıorum ikisinide. Ama dediğim gibi SP'li bi SB çok daha fazla iş yapar Fire spell lere karşı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 başka konu açmadan buradan sorayim bende . ben yeni yeni lock oynamaya başladim. daha cok pvp yaptigim için SL/SL spec oynuyorum. pvede başarili bi spec olmasada boss fightlarda orta karar DPS yapabilecegim bi spell dongusu ve taktik soylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 CuteButPsycho said: DPS yapabilecegim bi spell dongusu ve taktik soylerseniz sevinirim. SL/SL PvE dps te gerçektende başarısız. Gold problemin yoksa respec et derim, yada, destruction ile guzel bir pvp-pve uyumlu bir talent gidebilirsin. Bu başlıkta verdiğim talenti PvP de kullanmaktayım. %20 şans ile neredeyse bütün classlar 2 shadowboltta iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone said: "spell hit kaç olmalı" bunu anlamadım ben. yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışırsın. illa "20" gibi bir sayı olması gerekmiyor, ona ulaşamıyorsan kaybetmessin, o sayıyı geçince de zararı olmaz. hem destruction warlock yapıyorsun hem de conflagrate ve shadowfury koymamışsın :) pet o kadar işine yaramaz yav, direk destruction abancaksın düşanlara :) şöyle bişi düşündüm ben: http://www.wowhead.com/?talent=Iq0rV0bZZxx0tr0tGuAo gayet güzel yapmış adam. spell hiti 220 sanıyordum 202ymiş onun için sordum. cloak ve silah enchantı shadow dmg verdiği için fire'a o kdr agırlık vermedim peti dark pactli lock kullanır desto olarak alabileceğim petlerin hiç biri sacrifice olmadan işime yaramıyor.conflagrate biraz fazla threat yaratıyor gibi o yüzden kullanamk istemiyorum immolate ticklesin yeter, pardon da shadowfury ne işime yarıyacak ? raidde var s.priest fazlasıyla bi tane malediction CoS alan lock var ilk,fire spec oynadım pek begenmedim,threat sorunum oldu bide biraz ss'te cooldown uzun =p spell rotasyonundan kastım birazda oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar