Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 <------------ sekil 1a uyku bastirinca salak sulak syler yaparken buluyorum kendimi dusunce kalmiyor espiri repertuari bayatlari secmeye basliyor bildigim seyelri unutup salak sulak seyler yaziyorum heh
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 jasdsaıcjkjasdıozjwıqojipnedincilerasdjzkxcjlkas uykum var
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 membır of yor dernek olmak istiyorm. lan karnım ağrıyo ya
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oha işte benim derneğin yazın boza,kışın çay içenler kadar güsel bu
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bana da oluyo ama iki gündür uykum olmadığı halde saçmalıyorum mutlu muyum ne dfs
teufel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 uykum geliyomu gelmiyo benim problem orda ayıkamıyorum sabah namazı okunmadan uyamıyorum o derece gerci olen 3 ten asagı kalkmıyorum halim ne olucak bilmiyorum
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende de aynı sey var valla hepimiz uykuluyuz hepimiz sacmalıyoruz...
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gözkapaklarım ağırlaşııooo... uyumak istioruumm... ama hayır!! uyumucam! nie böle gaz olduysam,aslında en geç 1 saate giderim :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ginaly said: yatalımmı? utku daha erken yaw bu saatte yatılırmı abi...?
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Valla ben kendimi vampir gibi hissediyorum gündüz bozuyor beni asıl ağırlaşıyorum uykum geliyor, gece güzeldir.
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben de uykudan kalkinca baya iyi oluyorum,suan oyle mesela.Bu site guzelmis bu arada
zydar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o beyin sulanamsı saatlerini çok severim ben. çok gülerim. süper iğrenç espiriler yaparım. hele birde benm gibi ynaımda 2-3 arkadaşım varsa tadından yenmez muhabbetler döner..
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 horbidsdsdkteridşsatandfjdkfrerkluciferkdjdslkjs lkdbelialfndferjeruufuleviathanfdfdfjheıuywuehsad.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Laraken said: horbidsdsdkteridşsatandfjdkfrerkluciferkdjdslkjs lkdbelialfndferjeruufuleviathanfdfdfjheıuywuehsad. Gizli mesaj var.
Öne çıkan mesajlar