solaris777 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 en sağlam ing sözlük hangisidir bide dijital sözlükler işe yarıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Webster'ın ki. Ama sırtını büker. Ben eskiden Microsoft Encarta'nın paperbackini kullanıyordum. Digital hiç bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 nasıl sözlükten bahsediyoruz burda onu anlamadım ben, seslisozluk kullanıyorum işimi de görüyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 seslisozluk çok başarılı bence derken: www.seslisozluk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bende uzun zamandır sesli sözlük kullanıyorum. Türkçe anlamını falan da açıklaması güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 edebi çalışma yapacam writingimi geliştircem filan diyosan longman yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 www.zargan.com kullanıyorum bikaç yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 webster en iyisidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sly-One said: www.zargan.com kullanıyorum bikaç yıldır. hele teknik terimlerde hayat kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tabi canım teknik adamız biz de bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Zargan ve seslisözlük doktordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben zarganı seslisozlukten daha işe yarar buldum kendim için o yüzden uzun süredir zargan kullanıyorum mozilla eklentisiyle güzel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bence de en kalitelisi "www.seslisozluk.com" dur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sesli sozluk bir numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 +1 iyi bir üye olursanız okunuşunu bile dinleyebilirsiniz:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Pati'de bi yerlerde görmüştüm ama pek kullanma imkanım olmadı. çevir.com'da işe yarar bir sözlük sitesi. http:// kelime.Çevir.com yazarak anında sonuca ulaşabiliyorsunuz. Buluntular arasında eş anlamlıları, içerisinde sizin yazdığınız kelimeyi barındıran kelimelerde gösterilen sonuçlar arasında. (Yalnız site sadece İngilizce-Türkçe kullanımda :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 http://action.xn--evir-zoa.com/ TAM EŞLEŞEN ENG/TUR action (i). iş, amel, çalışma, meşguliyet, faaliyet, fiil; hukuk davası; etki, tesir, kuvvet, nüfuz; tiyatro bir oyundaki olaylar dizisi; harekete geçme (asker,makina v.b.). actionable (s). dava edilebilir. hmm test ettim onayladım ama seslisozlukteki daha bi kolay bence h*ttp://www.seslisozluk.com/?word=kelime kelime yazan yere ne yazarsanız yazın oluo *ı silin forum izin vermedi linke daha doğrusu kısa şekilde göstertti h*ttp://www.seslisozluk.com/?word=ağda yazdım h*ttp://www.seslisozluk.com/?word=a%F0da bu şekilde düzeltti site açılınca ama yine de verdi ingilizcesini [Ya Türkçe karakter bi ğ geldi daha da komiği ğ li ağda geldi aklıma :F ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ağda gelmiş aklına... Aklın nerdeydi de ağda geldi bakiim :P Seslisozluk.com denediklerimin en iyisi şu ana kadar.. Bir de ayrıca urbandictionary.com da kullanıyorum, bazen ingilizce deyim, günlük kullanım deyişi ya da atasözü vs. bulamadığımda ekşisözlük benzeri bu siteyi kullanıyorum, cevapları buluyorum.. Bi de tabii google :D Çevirmen olunca insan, kelime ararken denemediği yöntem kalmıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 babylon hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Seslisozluk internetteki favorim. Bilgisayarda da Lingoes kurulu. Babylon'un lisansına para yetiştiremedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Babylon cidden çok güzel bir program. İstediğin sözlükleri de yükleyebiliyorsun. Ama sözlüğü ne amaçla kullancaksın o da önemli. Ciddi anlamda profesyonel çeviri yapmak istiyorsan, birden fazla sözlüğe ihtiyacın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla bende bir kac aydır babylon kullanıyorum. hem ingilizce - hem almanca cevirileri lazim oldugu için babylon epey kullanıslı. istedigin dili yukleyebiliyorsun ,bide wikipedia linklerini göstermesi falanda güzel. kısayol hedesi falanda epey kullanısli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 MoonStar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar