Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 güzel filmdi gidin izleyin pisman olmazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dün cevahir cinebonus'ta izledim, film gayet güzel. yalnız 3d gitmenin pek bir esprisi yok. bir kaç sahne dışında hiç bir atraksiyonu olmadı benim için. bundan önce bir de avatar'ı 3d izlemiştim. hala filmden önce çıkıp topla oynayan köpek kadar etkileyici 3d film yapmayı başaramamışlar. söyleyin, çalışıp gelsinler. SW Episode 1'i 3d izliycektim çıkınca, şimdi bir daha düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi bayıldım ya. zamanında kitaptaki esprilere nasıl güldüysem, şimdi de aynı şekilde filme güldüm. izledikçe birbir anılarım canlandı, her bir sahneyi çok başarılı bir şekilde aktarmışlar abi sinemaya helal olsun vallahi 10 üzerinden 10 veriyorum. getirebileceğim tek eleştri 3d'si tırttı o kadar. tenten seven adam kaçırmasın kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bu perşembe gidicem ama dublajlı mı gitmek lazım yoksa altyazılı mı? ufakken bütüm çizgiromanlarını okudum isimler falan değişirse çok yadırgarım. dublajlı gidicem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Dublajlı git. Snowy mi ne diyorlar yoksa Milu'ya. Dublaj süper zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tmmdır ozmn dublajlı gidicem. saol cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 aynen gidilecekse mutlaka dublajlı gidilmeli bu filme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 çok güzel olmuş bu ühühü tenten tadı geldi resmen tekrar okumak lazım hepsini mahuaha of <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Dublajlı gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ben dıblajsız izledim birde dublajlı izleyeyim.Abi milunun ismi orjinalinde de milu demi sonwy falan değil ? Çok üzülmüştüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 çizgi filmlerde pamuk diye hatırlıyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar