eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 spiderman da artik lvl atlayip rpg yapip karakterimi gelistirebilcez yada ne bilim marvel stratejisi oynicaz galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 öeh.. activision'ın alt şirketleri daha bağımsız ruhla bir şeyler yapıyorlardı. şimdi onlar da zombie (yani basmakalıp, düşünmeden bi şeyler yapan) oyunlar yapıcaklar. mainstream oyun severler için muhteşem bir gelişme olabilir tabii. ama diğerleri için garip olacağı kesin.. en azından take2 ubisoft (ubi hala ea çatısında değil tamamen di mi?) quentic dream gibi firmalardan umudumuzu kesmedik -galiba, emin değilim- bişiler demek istedim ama çoook uykluk var. anlatamadım. daha sornaya inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kötü olmuş valla. activision'ı hep klişe film oyunlarıyla gördüm. blizzard'ın espri anlayışını sevdim. 1+1=2 olmuyor ne yazık ki oyun piyasasında. esprili ve iyi oyunlar çıkartan bullfrog, ea ile birleşince yalan oldu gitti. umarım starcraft 2 de dungeon keeper 3 gibi yalan olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 FPS Diablo 3 oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bone said: kötü olmuş valla. activision'ı hep klişe film oyunlarıyla gördüm. blizzard'ın espri anlayışını sevdim. 1+1=2 olmuyor ne yazık ki oyun piyasasında. esprili ve iyi oyunlar çıkartan bullfrog, ea ile birleşince yalan oldu gitti. umarım starcraft 2 de dungeon keeper 3 gibi yalan olmaz... Bullfrog beyni Lionhead Studios kurmamışmıydı ? :> Starcraft multiplatform çıksında oturup ağlıyalım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yalnzı cok korkucn ok uzucu urumlar yaşanabilinir, hangisinin forsu daha cok olucak acaban iki firmadan, su anda blizzard'ın hissesi daha cok gibi duruyo anladığım kadarıyla. bliz'e dokanmasınlarda onlarda eşsiz benzersiz mukemmel "dune2 clone"larını yapmaya devam etsinler, avticatioonda ne bok yerse yesin. o değilde bu ortaklıktan acaba blizzard Starwars oyunların abulaşabilicekmi? yoksa lucas uzakmı duruu activisiondan bu durmdam sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Oha paraya bak :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kaede said: Bullfrog beyni Lionhead Studios kurmamışmıydı ? :> Peter amca Lionhead'i kurdu, ama yeni bir Dungeon Keeper veya Theme Hospital çıkarmadı, çıkardığı oyunlar da eski Bullfrog tadı vermiyordu zaten. Hoş, firmayı sonra microsoft studios'a verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 birlesme iel sindimeye karistirmayin westwood du bullfrogdu filan satin alinip firmaya dahil edildiler tepeden birine baglandilar oysa burda bir ortaklikdan bahsediyoruz ik itarafinda soz hakki olucak tek tarafli dgeil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sam said: tümden yandık, blizz'in basmakalıp oyun yaklaşımı iyice yayılacak gibi diğer oyun türlerine da.. artık 2030'da dune2 clone #38732675 oynamaya devam ederiz. Zaten Activision yenilikçi oyunlarıyla ünlü ya.. lol. Sam iyi ki seni sayıyla vermiyorlar, bin yaşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sega creative assembly'i alana kadar total war serisini pazarlıyorlardı, yeter strateji türüne örnek olarak. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ortalıkta pek yenilikçi, yaratıcı oyunlar göremeyeceğiz herhalde. black isle kapanmayacaktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bi vivendi bir ara batıyordu ne güzel, batsın da kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 okudugumdan anladıgım dogru ise blizzard activisionun hisselerinin bi kısmını almış, heralde activision karlı bi firma oldugu için, iki firma birbirinin yaptıkları işlere karışmayacaklar, blizzard aynen faaliyetlerine devam edecek, tabi activisonda öyle.. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu oyun firmaları birleştikçe yapılan oyunlar kalitesizleşiyor. 2 büyük firma var, halbuki ea'in başlattığı bu tekelleşme olmadan yapılan oyunlara baktığımızda daha kaliteli oyunlar vardı. paranın gözü kör olsun, ben hiç sevmedim, hem "activision blizzard" ne kadar kötü bi isim olmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Nintendo ile Blizzard'ın birleşmesini nekadar çok isterdım :( 2015 Wii'de wow, 3d gözlüklerle fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar