elaidi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu mitingler bir işe yaramıyo niye anlaşılmıyo. gittik yürüdük çağlayanda saatlerce güneş altında milyonlar dendi, ankaraya gidildi milyonlar dendi. sandıklar açıldı. %47 akp dendi. Hep bişeyler deniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Patlar bu miting.... 5 kişi falan gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İşe yaramaz gibi geliyor bana da, daha az katılım olacağı zaten bariz. koz falan olmasın sonra bir de. elaidi said: bu mitingler bir işe yaramıyo niye anlaşılmıyo. gittik yürüdük çağlayanda saatlerce güneş altında milyonlar dendi, ankaraya gidildi milyonlar dendi. sandıklar açıldı. %47 akp dendi. Hep bişeyler deniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Abi ilk önce topiki nasıl saptırdınız hayretler içinde kaldım. İlk önce şunu söylemek isterim. Şimdi Türk kimliğini ikiye ayıra biliriz. Biri ırk olarak 1923 öncesi Türklüğü. Diğeri ise Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayanlara verilen isim. Neyse bu konu hakkında tartışmıyalım boşu boşuna. Abi direk teslim olmuş gibisiniz. Katılın o zaman eskisinden daha fazla olalım. Atatürk Kurtuluş Savaşına başlamadan önce 1. Dünya Savaşında Çanakkaleyi zor aldık, şimdi daha kötüyüz. Kurtuluş Savaşı yatar mı dedi. Gelin gidelim işte hep beraber. Elimizden geleni yapalım. Mitingle birşey olmaz diyenlerde abi fikir atın o zaman ortaya. Veya gelin örgütlenelim Akp binası basalım, Akpli vekil kaçıralım ne bileyim. Ne bekliyorsunuz ki başka. Elimizde Miting yapmakdan başka demokratik bir yol var mı? Gözünüzü seveyim katılın şu mitinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eheh 1923teki halk gökten zembille inmedi bi kere böyle bi ayrım yapmak herşeyi en başından saptırır. aylardır bas bas bağırıyoruz, doğru düzgün parti kurun, doğru düzgün siyaset yapın. insanları ayırmayın, dışlamayın, bütün vatandaşlara söz hakkı verin. duyacaklarınız hoşunuza gitse de gitmese de bi dinleyin, ne istiyolar, ne bekliyolar görün. kürdün de oyunu alın, türbanlının da, ülkücünün de, liberalin de. kafanızda oluşturduğunuz o çerçevenin dışına çıkmaktan korkmayın, değişmekten korkmayın. alın size demokratik yol ya daha ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Nereye kadar bekliyecez peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Kimse ne mutlu Türküm demez Türk olmadıktan sonra , Atatürk'ün dediği biraz zorlama bir tanım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Anlamıyorum seni, Atatürk 'Ne mutlu Türküm' deyin dememiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ne mutlu Türküm diyene yani farklı ırktan olsanda istedikten sonra bu ulusun bir parçasıdır demiş ama kimse kimliğini inkar etmez yıllarca doğuda asimilasyon yapıldı sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 beklemek derken? beklemeyin yapın bunu şu anda..ama "kaç kişiyiz" diye bi slogan buram buram elitizm kokuyo, o yüzden de başarısız ve toplumun geneline yayılamıyo. 70 milyonuz abi. bunu bilen partiler gelebiliyo iktidara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Adamlar cağdaş ,modern, beyaz türkler ülkenin tek sahibi ve tek siyasi otoritesiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Biz derken kastın ulusalcılar ise, insanları dışlamayı bırakın. Miting tabii yapılsın ama mitinglerde kullanılan doneler hoş değildi. Mesela Türk bayrağının bu kadar sahiplenilmesi; sanki sizden olmayanlar Türk değilmiş gibi oldu. Veya mesela TÜrküz Türkçüyüz falan sloganları; TÜrk olmayanlar direk dışlandı. Sonucunu AKP'nin doğudan yüzde 60 oy alması olarak aldılar zaten. Azınlıklarla biraz daha empati kurun, fakir halkın gündemine biraz ilgi duyun vs. Yöntem doğru söylem yanlış. Bu ülke bizim söyleminin sonu yok. Şimdi mesela ben Kürt kökenli olsam, ama AKP'den hoşnut olmasam ve laik olsam (alevi kürtlerin çoğu öyledir) bile baştan dışlandım. Çünkü önce özümü inkar edip ben Kürt değilim TÜrk'üm demem lazım mitinge gelebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben chpyi ve kanalturk in politikasini gittikce nazilere benzetiyor basi kapalilar olsun, ataturku onlar gibi sevmeyen onlar gibi gormeyenler olsun. Sadece onlar siyaset yapabilir baskalari yapamaz. Bir bakin nazilere onlarin bile daha cok insani kucakladigini gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 isimlerinizi bir bir aliyorum fisleme sureci devam ediyor darbe oldugunda direk toplaticam o zaman gorucez AK koyunu Kara koyunu o zamana kadar :D ile idare edin hatta biraz daha koyiyim :D :D :D :D :D (haki medeniyettir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 heil viktor(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Viktor gelecek dertler bitecek. (tu) Belki yalakalıkla kurtuluruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Viktor said: isimlerinizi bir bir aliyorum fisleme sureci devam ediyor darbe oldugunda direk toplaticam o zaman gorucez AK koyunu Kara koyunu o zamana kadar :D ile idare edin hatta biraz daha koyiyim :D :D :D :D :D (haki medeniyettir)O darbeyi yapıcak ordunun askerleri kimden oluşuyor acaba? Komutanlar önden başlasın koşmaya bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Atış serbest herkes için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 moderasyon gaza gelmiş... Yürüyün koçlar... Emaleth gelmeden tartışabildiğiniz kadar tartışın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tuncay özkan ciddiye alınan biri değil haraket çok güsel ama hiç bi işe yaramıyo bence istanbuldakine katılmıştım yine olsun yine giderim ama ikditar tuncay özkan'ı kuru gürültü olarka görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bakalım bu sefer tandoğan'da ne kadar bir kalabalık oluşacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sanmiyorum o kadar cok olucagini, umarim gecen seferki gibi olmaz(ordu goreve sloganlari felan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ordu zaten görevde şuan G.Doğuda. Seviyeli tartışıldıkça moderasyon FTW :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o zaman ordu goreve diye bagirmalarinin sebebi darbe istenmesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Geçen seferkilerin yarısı kadar dahi insan olamayacak çünkü en basitinden hava şartları :). O günkü hava ile bugünkü bir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar