Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Merhaba arkadaşlar bir duyurum olacak. Tuncay Özkanın başlattığı 'Biz Kaç Kişiyiz' harekatı, İlk mitingini 9 Aralıkda Tandoğan Meydanında düzenliyor. Umarım biz patilerde orada oluruz. http://www.bizkackisiyiz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 daha farklı bi politika yürütmek gerektiği anlaşılamamış hala, üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Nedir bu biz kaç kişiyiz? Açıklama imkanın varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 http://www.bizkackisiyiz.com/ Ek: http://www.bizkackisiyiz.com/haber.php?haber_id=28985 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Tuncay Özkan ve ekibinin başlattığı fakat görüldüğü kadarıyla onların kontrolünden çıkan bir sivil halk hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Geçen seferki kadar adam olmazsa rezalet olur bence. Ki olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 nasıl rezalet olur.olmaması için gerekli alt sayı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çift gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gecen seferkinin yarisi olmaz bende bunu diyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Şöyle rezalet olur. Aha pes ettiler yihhhuuuu diyecekler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 siteyi biraz inceledim de ilginç şeyler gözüme çarptı Türkiye Cumhuriyetinde “Kürt, laz, çerkez, arnavut yoktur. Tek bir millet vardır. O da Türk Milletidir”. Tek bir ulusu oluşturan bireylerin yöresel farklılıklarını büyütmemek, gösterişli ama tutarsız sözlerin tuzağına düşmemek gerekir. said: hiç katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ırk fark etmez, tc vatandaşlığı yeterli ve önemli olan diye anladım ben onu. mantıklı bence eğer öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 katılmazsın tabii. türk milletinde tek müslüman yoktur her dinden insan vardır ancak hepsinin tek ortak kimliği Türk olmalarıdır. @ombak haklılarda aslında.dinciler gibi güzel şekilde örgütlenemedi orta sınıfın cumhuriyetçi insanları,onlar gibi din adına sermaye köpekliği yapılamadı maalesef.bugün geldiğimiz durumun sebebi şerefli yaşayan orta sınıfın gücünü yitirmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Giovanni said: siteyi biraz inceledim de ilginç şeyler gözüme çarptı Türkiye Cumhuriyetinde “Kürt, laz, çerkez, arnavut yoktur. Tek bir millet vardır. O da Türk Milletidir”. Tek bir ulusu oluşturan bireylerin yöresel farklılıklarını büyütmemek, gösterişli ama tutarsız sözlerin tuzağına düşmemek gerekir. said: hiç katılmıyorum. Yani diyorsun ki lazlar, kürtler bölünüp kendi ülkelerini kurmalılar? Atatürk zamanında "Ne mutlu Türk'üm diyene" demiştir. Ne mutlu Türk olana dememiştir. Aradaki farkı iyi anlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu topicin sonu cok fena : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Adiemus said: Giovanni said: siteyi biraz inceledim de ilginç şeyler gözüme çarptı Türkiye Cumhuriyetinde “Kürt, laz, çerkez, arnavut yoktur. Tek bir millet vardır. O da Türk Milletidir”. Tek bir ulusu oluşturan bireylerin yöresel farklılıklarını büyütmemek, gösterişli ama tutarsız sözlerin tuzağına düşmemek gerekir. said: hiç katılmıyorum. Yani diyorsun ki lazlar, kürtler bölünüp kendi ülkelerini kurmalılar? Atatürk zamanında "Ne mutlu Türk'üm diyene" demiştir. Ne mutlu Türk olana dememiştir. Aradaki farkı iyi anlamak lazım. * Cumhuriyet, Türk Ulusunun yapısına en uygun yönetim biçimidir. Bu nedenle Atatürk; “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına, Türk Ulusu denir” sözüyle doğal ve tarihsel bir gerçeği vurgulamış, en anlamlı biçimde ortaya koyarak tüm olumsuz girişimleri karşılamıştır. -neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben Arap kökenliyim mesela. Kendimi Türk olarak tanıtmaktan rahatsız olmuyorum zaten ana dilimde Türkçe. Ama o Türkiye'de sadece Türk milleti var lafı beni rahatsız ediyor. Benim babam, dedem onun babası köyümüz bizim oralar Türkiye'de değil mi? Veya benim ailem ikinci sınıf vatandaş mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İyi de o yoruma katılmak cidden mümkün değil. Eğer Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir" tanımını dikkate alırsak sorun yok ama bu tanım sitede yazan şekilde başka kimlikleri reddetmiyor. Türk, Kürt, Laz, Çerkez bütün halkların Türk Milleti'ni oluşturduğunu belirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Atatürk'ün tarifi iyi de, günümüzde etnik kimlikler çok ön plana çıktı. O sitede yazıldığı gibi yazılınca günümüzde etnisite anlaşılıyor. Bunun sorumlusuda bazı sözde milliyetçiler. Mesela Türklük tanımı madem çerkezleri lazları arapları falanda kapsıyor. Peki Tarih dersinde mesela Çerkezlerin ülkemize nasıl geldiği falan hiç anlatılmıyor? Atatürk Türk tarifini öyle yapıyor ama bugünkü devlet ve milliyetçiler Türklüğü Orta Asya'dan at sırtında gelenlerin torunları ile sınırlı tutuyor. Zamanla Atatürk'ün tarifinden uzaklaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu konu altında milliyetçiliği tartışmayacağım.ülkesinin değerlerini savunmayı isteyen insanların gidebileceği güzel bir etkinlik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu ülkede laz, kürt, çerkez vardır. inkar edenler başka bir gezegende yaşamakta heralde. elitist ve ayrımcı orta sınıf mı çok şerefli şimdi? neyse ki onlar yönetmiyo artık ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu devletin kurulması için mücadele veren herkes türktür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ah bizimde bir fetullahimiz olamadi davamizi besliycek amerikada lobi yapicak anca boyle mitinglerle filan diare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu sefer o kadar yoğun katılım göremeyeceğiz ve yönetim bunu koz olarak kullanacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 synorin said: bu devletin kurulması için mücadele veren herkes türktür... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar