yloibx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 jj'se çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Sam said: el kameralı filmlerin saçmalığı "iki bina arasından atlıyorum, düşüp ölebilirim ama çekim yapmaya devam etmem lazım" gibi akılsız durumlar. ahah güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ne boktan bir filmmiş bu ya. acayip sıkıldım. başım döndü resmen kameradan. bir de dialoglardan iq azalması yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilki mi ikincisi mi? ilki 2008 yapımı, el kamerası ile çekilmiş tekniği güzeldi bence en azından farklı bir şey izletti ben o kadar sövmedim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 farklıydı zamanına göre şimdi kusmalık tam literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 blair monster project iste abi ilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 2008'de izlersen sövdürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 2 wersiyonu war bunun 1 tane de apartman da geçeni war, karantinaya alıyorlar felan ispanyolça galba , itfaieçiler felan sıkışıyor özel kuwwetler babayı alıyor felan diye gidiyordu öbürü ikisini de 4-5 kere seyretmişimdir, hiç kusmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 hacım sen ne diyon? REC o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ahaha fena karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 E tamam 2 tane var dedik. Onun da konsept ayni sayilir. Elde kamera paso kacmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 abi o şekilde baya bi film var burdan da kurtaramadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Auril said: 2 wersiyonu war bunun 1 tane de apartman da geçeni war, karantinaya alıyorlar felan ispanyolça galba , itfaieçiler felan sıkışıyor özel kuwwetler babayı alıyor felan diye gidiyordu öbürü ikisini de 4-5 kere seyretmişimdir, hiç kusmadım şu kısım rec filmi. cloverfield'ın birincisi dediğin gibi el kamerasıyla ama partide başlıyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ya konsept ayni karsim. Biliyom rec oldugunu. Elde cam kostur filmleri kategorisine sokuyorum benim icin ayni tier filmler Seyrettim ikisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Yok abi Rec o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Bak yukarda ne demis kamera dan basim dondu demis. Biri de kusmuk demis ben de elde cam tier yanina bonus olarak rec i de ekleyip gayet guzel seyrediliyor demisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 rec abi rec o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 auril haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ama siz beni hiç anlamiyorsunuz :( Mobilden dūzgün yazdığım için olsa gerek. Neyse aklimda evdeki klavyeden bi tuş daha çıkarıp kendimi en az kaç karakterle ifade edebiliyorum acaba diye bir proje vardı. Onun üzerinde biraz çalışayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 aa hiç beklediğim triggerlanma gelmedi ben şahsen gereksiz trollemem için özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 sana sadece üç nokta bırakıyorum auril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 vcx bıraksan daha hayırlı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar