goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Sam said: el kameralı filmlerin saçmalığı "iki bina arasından atlıyorum, düşüp ölebilirim ama çekim yapmaya devam etmem lazım" gibi akılsız durumlar. ahah güzel tespit.
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ne boktan bir filmmiş bu ya. acayip sıkıldım. başım döndü resmen kameradan. bir de dialoglardan iq azalması yaşadım.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilki mi ikincisi mi? ilki 2008 yapımı, el kamerası ile çekilmiş tekniği güzeldi bence en azından farklı bir şey izletti ben o kadar sövmedim izlerken.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 farklıydı zamanına göre şimdi kusmalık tam literally
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 2 wersiyonu war bunun 1 tane de apartman da geçeni war, karantinaya alıyorlar felan ispanyolça galba , itfaieçiler felan sıkışıyor özel kuwwetler babayı alıyor felan diye gidiyordu öbürü ikisini de 4-5 kere seyretmişimdir, hiç kusmadım
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 E tamam 2 tane var dedik. Onun da konsept ayni sayilir. Elde kamera paso kacmaca
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 abi o şekilde baya bi film var burdan da kurtaramadın :)
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Auril said: 2 wersiyonu war bunun 1 tane de apartman da geçeni war, karantinaya alıyorlar felan ispanyolça galba , itfaieçiler felan sıkışıyor özel kuwwetler babayı alıyor felan diye gidiyordu öbürü ikisini de 4-5 kere seyretmişimdir, hiç kusmadım şu kısım rec filmi. cloverfield'ın birincisi dediğin gibi el kamerasıyla ama partide başlıyor film.
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ya konsept ayni karsim. Biliyom rec oldugunu. Elde cam kostur filmleri kategorisine sokuyorum benim icin ayni tier filmler Seyrettim ikisini de
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Bak yukarda ne demis kamera dan basim dondu demis. Biri de kusmuk demis ben de elde cam tier yanina bonus olarak rec i de ekleyip gayet guzel seyrediliyor demisim
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ama siz beni hiç anlamiyorsunuz :( Mobilden dūzgün yazdığım için olsa gerek. Neyse aklimda evdeki klavyeden bi tuş daha çıkarıp kendimi en az kaç karakterle ifade edebiliyorum acaba diye bir proje vardı. Onun üzerinde biraz çalışayım bari
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 aa hiç beklediğim triggerlanma gelmedi ben şahsen gereksiz trollemem için özür dilerim :(
Öne çıkan mesajlar