bilkan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Dharma logosu meselesi, dizinin ve filmin yapımcısının J.J.Abrams(Bad Robot) olmasıyla alakalıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yeni izledim 720p versionunu. İlk başta biraz yadırgamıştım. El kamerası açısından filim mi çekilir diye. Fakat çok iyi iş çıkarmışlar. Başlardaki 5-10dk hariç hiç sıkılmadan izledim. Herkese öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Filmi beğendim ben, midem bulandı hafif izlerken ama filmin sonuna kadar uyumadım(sağlam bir iltifat benim açımdan) Keşke 1 frame goril koyup 2 3 frame de sağa sola göndermeler yapmakla uğraşacaklarına senaryoyla uğraşsalarmış az =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bende geçen izledim.gayet güzeldi.insanı geren cinsten bi filmdi.ama keşke normal kamera olsaymıs da dedim tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 imdb de bulamadım cloverfield 2 yi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 unconfirmed cloverfield sequel diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yok gene bulamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu film bence gayet güzeldi.farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogyay Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 cloverfield godzilla tarzı filmlere adeta çağ atlatmış bana göre. uzak doğu tarzı godzillarandan sonra sonunda seyir keyfi olan ir canavar filmi diyebilriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Filmi yeni izledim, oldukca begendim. Atmosfer inanilmaz basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 şimdi bitirdim de. çok güzel bir filmdi ama çok daha güzel ve efsane olabilirdi. Biraz kısa oldu film ve olaylar çok çabuk gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Filmin atmosferi inanilmazdi, O yamuk bina olayi efsane sahnelerden biriydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 rec, cloverfield, az biraz children of men başka bu handycam tekniğini kullanan film var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Garadia said: rec, cloverfield, az biraz children of men başka bu handycam tekniğini kullanan film var mı? children of men, nonononono(td) yeni filmler geliyo handycam tekniği kullanan. Bir tane korku filmi vardı karantina'mı neydi ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Karantina,Rec'in yeniden çevrim Amerikan versiyonu,yani içine edilecek olan versiyonu. Blair Witch vardı,ilk olarak gösterilse de şimdi adı aklımda olmayan ama bu teknikle başta sona çekilmiş bir film daha vardı Blair Witch'ten önce.Biri araştırsın zamanımda yok :) Şuan aklıma olmayan 2-3 film daha var ama genelde uzun metrajlı çekmezler bu tip filmleri,izleyiciyi yorar,sıkar vs. parmakla sayarsın zaten örnekleri ama bu tip örnekleri kısa filmlerde de bol bol görebilirsin.Onları bir araştır istersen evde olsaydım iyi bir liste çıkarırdım da okulun kantinlerinden ancak bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 diary of the dead var, ama baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yalniz filmde EN efsane olan sey filmin acilisinda ciftin kaldigi apartman dairesidir... O nasil manzaradir kardesim, orda yasamak istiyorum. http://img373.imageshack.us/img373/6825/cloverfield1mz7.jpg http://img80.imageshack.us/img80/6158/cloverfield2az6.jpg Bu nedir sakami? Kac paradir bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Marl0_on said: diary of the dead var, ama baya kötüydü. romero artık zombi filmi çekmesin bir zahmet,biri anlatsın şuna döneminin bittiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yeni seyrettim, gayet beğendim. sonra gittim teori ve yorumları okudum iyice kafam karıştı. BİRİ ABRAMS'I DURDURSUN!!1!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.movieweb.com/video/V08B25epwCEIKX cloverfield 2 geliyor. jj söyledi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Geç bile kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 iyi olmus valla.ben bu filmi çok beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 iyi olmuş hoş değişik bi filmdi..rezil etmezler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=yQy-ANhnUpE http://www.10cloverfieldlane.com/ "J.J. Abrams" said: "The idea came up a long time ago during production. We wanted to make it a blood relative of Cloverfield. The idea was developed over time. We wanted to hold back the title for as long as possible.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 oo bunker hayatı lost plebleri diziyi unutmuştur nasılsa pilavı ısıt ver gitsin. jew jew abrams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar