CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Xhunarion said: Oyunu bırakacak olsam kesin yaparım böyle bir delilik. Vent'i de kayda alırım, oh mis. Dinle dinle gül sonra. yazdiklarinda ne kadar ciddisin bilmiyorum ama buna delilik denmiyo genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Tabii ki ciddi değilim, kaç kişinin emeğini öğle almak inanılmaz ahlaksız bir davranış bana göre. Utanmadan birde ''Oyun be olm.'' triplerine yatanlar var, alayını sopadan geçireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Hatta o Niffer'a birinin "I would show you my middle finger but i guess you will ninja that too" dediği rivayet ediliyordu. :p Bu elemanın yaptığıda güzel ama ilk meşhur ninja niffer'dı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 heheh hatırlıyom yaw o elemanı. Hatta bi ara herkes anlasmıs gibi Burning Legionda nerden gecse herkes en az 1 kere /spit yapıyodu adama =)) Cok ciddiyim , butun server ezberlemisti adamı , her gectıgı playerın dıbınden bi /spit yiyodu. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 horten said: Hatta o Niffer'a birinin "I would show you my middle finger but i guess you will ninja that too" dediği rivayet ediliyordu. :p Bu elemanın yaptığıda güzel ama ilk meşhur ninja niffer'dı heralde. Evet, millet macro yapmış, aynen bu dediğini yazıyordu sürekli kendisine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 5yıl sonra nerden geldi aklına böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Eski mesajlarıma bakarken aklıma geldi ve baya güldüm. Çünkü Burning Legion'da baya ünlüydü o baron mountunu ninjalayıp binen tauren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 wool cloth ninjaladım diye partiden atmıslardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ALAR TÜRKLERİN ELİNE GEÇTİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ahahaha bu cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Nihilum benim 2 arkadaşı atmıştı ninja diye ama işin ilginç yanı 2. atılan kişinin sadece 1. arkadaş ile arkadaş olması idi ahahaha çok iyidi ya eskiden wow adın ninjaya çıkmışsa muhtemelen o serverda daha oynayacak adam bulamıyordun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 PvP'de hiç böyle dertlerimiz olmadı. Eski accountun da ne kadar yumusak baslı oldugunu gördüm topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Xhunarion said: Tabii ki ciddi değilim, kaç kişinin emeğini öğle almak inanılmaz ahlaksız bir davranış bana göre. Utanmadan birde ''Oyun be olm.'' triplerine yatanlar var, alayını sopadan geçireceksin. SO NAIVE SO 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu adam sonra yerler ahlakı diyip fahişe gibi ekran kartı sahibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bir sonraki hedefi hacca gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 hahaha fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Blackrock da dungeondayız (5 man) guildçe. Kıl olduğum bi' shaman vardı grupta. Blackrock'da arena gibi yerde random bi' boss geliyor, onlardan biri leveline göre güzel bi epic mail chest atıyor. Hop düştü, düştüğü gibi need'i attım bilerek. O zaman trade mrade yok tabii; tek hatırladığım ninjalığımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 öğle yemeğini yedim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Darklight1903 said: niffer dedigin tauren. Aradan bu kadar yıl geçti ben unutmadım o taureni ve undead atın üstünde ki kötü tauren animasyonunu :) Adam sağlam sükse yaptı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ahahahahah hakkaten ya. iyi oldu bu basligin canlandigi. attan buyuk tauren. valor shoulder falan offf fsdjlkfjasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 6 senemı ne once nefarian ılk kes kesmısız loot free de kalmıs prıest'ın bırı butun lootları aldı chestle staff cıkmısdı artı dıger lootları alıp guılden cıkması ustune vıdeo cekıp tuneye koyması <<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BonePART said: abi bence acik ara en iyi ninja burning legionda strattaki mounti ninjalayip kendi adina guild kurup aylarca oggrimar bankta bank sitting yapan adamdir adini unuttum ama efsane bi adamdi bu arada bence 2.5 sene guildde raid yaotiktn sonra 3 tane item fazla aldi diye admaa efsane ninja denmesi sacma 2.5 sene lan 2.5 o raidde bende vardım. gözümün önünde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar