Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Spor yaptıkdan sonra 1 hafta boyunca hantallaşmış kasların ağrıması. şu an ağrıyorlar çok feci ve bayılıyorum buna. 1 yıl boyunca böyle kalmasını sağlamamın yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 BonePART dövücek adam arıyodu bi ara, ona bi başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Laktik asit birikimi =) Yaptığın aktiviteden sonra 2-3 dakika hafif tempoda koşarsan 1 hafta değilde 2-3 gün acı çekersin. Aklında bulunsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben daha çok çekmek ıstıyorum ama. onu nası yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hiç kıpırdama yerinden 1-2 ay (spor anlamında) Sonra git halısaha maçı yap, bek oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hakkaten süper bi olay. neredeyse 6 aydır topa dokunmamıştım bugün bi maç yaptım 1 hafta kendimden geçip yaşıcam artık ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Halı saha hikaye.. Hamlığın doruğuna ulaşmışken body yap ve vücudundaki tüm bölgeleri çalıştır.. Sonra 1 hafta ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Az az elektrik var bacaklarına kollarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 body den dolayı oldu zaten. ve hergun 1 kilo 1 kilo degıl 10 kilo 10 kilo arttırıyorum. 3 gündür artarak ağrıyor. çok mutluyum. bi de kum torbasıyla box yapıyorum o da kollarımı çok mesut etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oh oh hadi bakalım :) Sakatlama da kendini.. Kazara benim gibi damar damar üstüne binerse 1.5 ay mahrum kalırsın o ağrıdan sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 beni de bugün hoca duvara çarptı jujutsu antremanında. ensem zedelendi pis ağrıyo. hoşuma gitmiyo ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Evet hantallastiktan sonraki ilk spor faaliyeti super oluyor.Ozellikle hali saha maci gibi agir tempolu bir giris yaparsaniz kaleye gecme sirasina girmek gerekebiliyor :p.Ama o kas agrisi guzel bi duygu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 3 ay hiç spor yapmayıp halısahadan sonra kaslarınızın ağrımamasını sağlayabilirsiniz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sen şimdi 10 kilo 10 kilo arttırdın diye geliştiğini falan sanıyorsundur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hayır geliştirmek değilki hedef, body yapmıyorum fitness ve box yapıyorum. ağrısın diye yapıyorum onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 spor srasında( bu sürekli spor yapan isnlara da olur eğer sprint idmaı yapmışsa) ani enerji ihtiyacında kullanılan küçük metobolizma sonucu laktik asit ortaya çıkıyor ve daha sonrasında oksijenli solunum ile manomerleine parçalanana kadar muhafaza ediliyor olay bu engelllemek yada etkilerini minimize etmek için yapılan tempolu spor sonrası yumuşama diye tabir edilen çoook düşük tempolu hangi sporu yapıyorsan o sporun idmanını yaparsın.. ben yüzücüyken sırt kelebek yapardık gire çıka suya.. yapmzasan ki sen durumdan gayet memnunsun anlaşılan uzaması için duş alma, kaslarına masaj yapma, idmanı yükleme yaptıktan sonra hemen bitir ve giyin, bak nasıl daha da uzuyor bu agrılar ama iyi değil.. zaten kondisyon dedikleri laktik asiti en kısa zamanda oksijenli solunuma katabilecek kılcal damarlara sahip olabilme olayının kısaltılması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben de ayni agriyi siziyi adriana lima ile atesli bir geceden sonra istiyorum. ne bilim adriana limanin sekli semali bozulmadan boyle bir aktivite istiyorum var midir yolu? sirf agri icin yani yanlis anlasilma olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar