Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet Yasal Müzik Dağıtacakmış


Thunderbird

Öne çıkan mesajlar

Yapılan anlaşma ile TTnet 70.000‘nin üzerinde Türkçe şarkıyı farklı paketlerde tüm ADSL abonelerine sunuyor olacakmış. TTnet hiçbir dönemde şarkı satışı yapmayacağını da özellikle belirtiyor. Duyumlara göre TTnet MÜYAP‘a $3 milyon ödediği belirtilmiş.

Şurada detayları anlatılmış.
http://www.webrazzi.com/2007/11/28/ttnetin-ttnetmuzikcom-detaylari/

Sonuç:
-Türk müzik piyasasının ne kadar ettiğini öğrendik
-Artık televizyonda korsan diye kimse ağlamayacak sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da biz zaten indiriyorduk, onu geçtim, yerli müzik dinlemiyorum, benim ödediğim faturalar neden elin adamın mp3 masrafına gidiyor?
3milyon doları harcıyacak başka yer bulamamış mı?
Kime ne yararı oluyor bu olayın?
Daha fazla müşteri çekmek için saçmasapan bişey.
3milyon doları saçma sapan şeylere harcayacaklarına şu interneti avrupa standartlarına getirseler ya, 10 defa düştüm bugün eveden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün türkiye toplansak ttnete be embesiller salakmısınız siz 3 milyonu salak salak yok müzik falan filana harcıyosunuz. biz zaten limewire dan ares ten carttan curttan caydır caydır indiriyoruz. yasalmış kolpaymış sallamıyoruz. ULAN EMBESILLER siz ne biçim bi yaratıksınız 1024 diyosun yardırın diyosun sen böyle 100 - 150 arasında yardırırım diye beklerken 30 40 50 ARASINDA bir yalan rüzgarı yaşatıyosun. Hay sizi adam diye oraya koyanın.. diye bi mail çaksak ortalama 50 milyon kişi atsa ertesi güne toplu katliam. tüm telekom çalışanları topluca intahar eder.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

miş, muş.
çok mantıklı geldiğini söyleyemeyeceğim. En azından bu yıl için imkansız geliyor. O kadar iş günü kaybı, bir zarar doğuracak elbette. Bu zararı toparlamadan böyle bir mevzuya telekomun el atmasını beklemekte yanlış olur. Ayrıca kaynak konusunda ciddi tereddütlerim var. Bu "mış" ve "muş" ların kaynağı neresiymiş acaba?

bunların ötesinde TTNetMuzik.Com'un registrar'ı olarak TTNet A.S. gözüküyor, fakat TTNet acaba boş bir holder atmaktan aciz mi ki GoDaddy de park edilmiş tutuyor domaini garibime gitti.

bakalım ne olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bize müstahak, şimdi bu adamlar altyapıya para ayırsa ttnetin kullanıcı kitlesinin %80lik kısmını oluşturan "davar"lar hiç bir şey anlamayacaklar. Ama böyle şarkı çakmaya, başlarsa ttnet çalışıyor diyecekler, aynı tvlerdeki melodi reklamları gibi heryerde reklamları da çıkmaya başlar ttnin yakında, "www.pezemen.com"a tıkla 300mb kota karşılığında Fatih Ürek'ten hadi hadi hadi hdd'ne gelsin şeklinde...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

indirme hızı daha hızlı olucaktır sadece ordan kazancınız olabılır ornek verıyorum yurtdısında bazı şirketlerin kendi arşiv sayfaları var bunları cok hızlı ındırıyorsunuz o şirkete uye oldugunuz ıcın ben mesela kullandıgım sırketın arsıvınden dosyaları sanıyede 500kb ıle ındırıyorum.Normal dısarıdan 100kb.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Duymayanlara duyurulur. Artik ttnet aboneleri (limitsiz olanlar) aylik 500 sarkiyi bedavaya indirebilecek.
4GB bandwidth siniri olanlar da aylik 10 sarkida sinirli. Ama isterlerde aylik 5YTL idi sanirim, onlar da 500 sarki indirebilme statusune kavusuyorlar.

Bu is icin sanirim ttnet'ten email adresi almak gerekiyor.

Gazaniz mubarek ola...

adresi sanirim
www.ttnetmuzik.com (acilirsa.. bende baya bi yuklenmeye calisti)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...