Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1Iezgib-9wM fake heralde dimi ama iyi ayarlamislar oyleysede ehaue guzel dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oha :) iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 OHAA aahahhahahah harika bi video ya. Ama besbelli ayarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sinan bi kac hareket gostersene dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 said: "Bir grup genc evlerine gelen kizlarla sohbet ediyor. Iclerinden biri ne kadar iyi karate yaptigini gosteriyor." AHHAHAh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 resmen fake ama gerçekten iyi ayarlamışlar walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mükemmel bir feyk =) Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Halıyı çeken ben olsaydım, herif camdan uçtuktan sonra "Abi ne şanslı herif ya" demezdim, altıma sıçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 güzel fikirmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 videonun amacı pencere önü fortu hahugs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 9. saniyede sol ayağından destek alıp atıyo kendini aşşa gayet başarılı bi video ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gerçekten düştü zannettim bir an videonun nasıl bişey oldugunu bilmediğimden herelde korktum ilk izleyişte :) ama tekrar izleyince fake oldugu belli oluyor. kızalrın hadi bize hareket göster diyişi falan. kamyon süper olmuş ama ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2. izleyişte anlıyo insan feyk olduğunu ama über =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Yuh süpermiş, yalnız şaka ve sonuçları da tam türk toplumunun elinden çıkacak türden. "Orakla mucuk yaparken arkadaşını hadım ettiieeğ!! Az sonra!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 biz deso'ya yapmıştık öyle..kanka bir iki hareket yap ya diye..o minderin üstündeyken hurrrrraaaaaaa modeli..15 hayvanın altında kalmıştı,o sene össyi kazanamadı bizim yüzümüze çocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aehah feyk feyk olmasına da cidden sakat iş çıkarmışlar sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 muhteşem yapmışlar abi ya sdljkşfskldjfjklsdfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o şekilde düşüp nasıl ters bir pozisyon almış ilginç tabi :P edit: ters derken kafa tarafının videoda ki gibi değil aşağı doğru durması lazım zaten 2 olasılık var ya yüzüstü ya da sırt üstü ama gel gör ki adamın kafa üst tarafta sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi imkansız ya... ama olmuş yanı kesinti yokki, muhteşemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cuce said: abi imkansız ya... ama olmuş yanı kesinti yokki, muhteşemiş kesinti var. 11-12 saniye arasi kamerayi siyah tshirt lu herifin sirtina yaklastiriyo. iste tam orasi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tüh acilmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar