Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne kadar çok çocuk, o kadar az vergi...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Demin haberlerin tekrarını izlerken öğrendim, 2008'den itibaren yeni vergi yasası devreye giriyormuş. Yeni yasaya göre aile'lerde ne kadar çok çocuk varsa o kadar az vergi ödeyecek, yani daha fazla para kazanıcak.

Yani senelerdir "bu ülkeye nüfus planlaması lazım, büyün nüfusun önüne geçmek lazım ama hiçbir hükümet böyle bir şeyi akıllarından bile geçirmiyor çünkü bu medeni toplumlara özgü bişeydir." diyordum, bu haberle birlikte iyice şok oldum.

İnaılmaz derece nüfusumuz artıyor, resmen hayvanlar gibi ürüyoruz ve hükümet bu işleme destek veriyor. İnanılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ki burda bahsettigimiz insanlar tarlasinda calissin diye cocuk doguruyor

son hepimiz biliyoruz bu cocukalr akcip istanbula geliyor egitim yok para yok hayattan umudu yok bir cepteleofnu icin elalemin egitimli cocugunu trenden atiyorlar yada tarlada calisirken PKK kaciriyor terorist oalrak yetistirip askerimizi oldurtuyor

anadoluda cocuk yetistirmekten cok maddi destek olur bana bakar mantigiyla seri cocuk uretimi yapan o kadar cok aile varki...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani yandık ki ne yandık. Kesinlikle 3-4 senedir herkese söylediğim "50 sene içinde ülke gittikçe bataklığa saplanacak, krizler yaşanacak, arjantin gibi olacağız vs..." diyordum ama çoğu kişi pembe gözlüklerle "olmaz olmaz... Türkiye güçleniyor" falan gibi zırvalıyorlar. Artık hani konuya baksam yokuş aşağı giden bir ülke görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SEVİŞİN GENÇLER SEVİŞİİİİİİİİİİN

türü bir uygulama gibi geldi bana.

türkiye şartları için gereksiz,zaten çok genç bir nüfusumuz var

yahu sosyal devlet ble olunmazki
o çocuklara gerçekten yardım etmek istiyor aileleri ve çocukları kucklamak istiyorsa devet,eğitim ve sağlık sektörlerinde adam gibi sosyal hizmet sağlasınlar.

hayret bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...