LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Demin haberlerin tekrarını izlerken öğrendim, 2008'den itibaren yeni vergi yasası devreye giriyormuş. Yeni yasaya göre aile'lerde ne kadar çok çocuk varsa o kadar az vergi ödeyecek, yani daha fazla para kazanıcak. Yani senelerdir "bu ülkeye nüfus planlaması lazım, büyün nüfusun önüne geçmek lazım ama hiçbir hükümet böyle bir şeyi akıllarından bile geçirmiyor çünkü bu medeni toplumlara özgü bişeydir." diyordum, bu haberle birlikte iyice şok oldum. İnaılmaz derece nüfusumuz artıyor, resmen hayvanlar gibi ürüyoruz ve hükümet bu işleme destek veriyor. İnanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sasirmadim vekillerden biri dogum kontrol e akrsi oldugunu bunun musluman sayisini azaltmak icin avrupa tarafindan zorlanan bir oyun oldugunu filan soylemsiti gecen donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 vergi ne kadar ödüyor bi aile onu bilmiyorum ama 1 çocuk dünyaya getirmek milyarları geçer 20 yaşına getirip evlendirene kadar o yüzden hangi salak insan kalkıpta ben vergi ödemeyim diye çocuk yaparki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 egitimsiz olan ve buyugu gordukleri kisileri sonuna kadar takip eden kisiler. Egitimli bir cocugun masrafi milyarlari gecer sonucta, egitimine onem verilmeyen cocuk cok ucuza yetistirilebilir dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ki burda bahsettigimiz insanlar tarlasinda calissin diye cocuk doguruyor son hepimiz biliyoruz bu cocukalr akcip istanbula geliyor egitim yok para yok hayattan umudu yok bir cepteleofnu icin elalemin egitimli cocugunu trenden atiyorlar yada tarlada calisirken PKK kaciriyor terorist oalrak yetistirip askerimizi oldurtuyor anadoluda cocuk yetistirmekten cok maddi destek olur bana bakar mantigiyla seri cocuk uretimi yapan o kadar cok aile varki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yani yandık ki ne yandık. Kesinlikle 3-4 senedir herkese söylediğim "50 sene içinde ülke gittikçe bataklığa saplanacak, krizler yaşanacak, arjantin gibi olacağız vs..." diyordum ama çoğu kişi pembe gözlüklerle "olmaz olmaz... Türkiye güçleniyor" falan gibi zırvalıyorlar. Artık hani konuya baksam yokuş aşağı giden bir ülke görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yok artık..iyice sapıttılar ya,şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Tam tersi olması lazım aslında. Ne kadar az çocuk, o kadar az vergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 aynen..işte doğal doğum kontrol yöntemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 doğudakiler şimdi bol bol daha bol bol yapar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Cin'de tek cocuk hakki var insanlarin diye biliyorum. İkinciden sonra devlet tüm desteğini kesiyormuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Prawler Mantıklı olan budur yahu. 100lerce çocuğu olan tiplere niye destek verirsin ki? Manyak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 SEVİŞİN GENÇLER SEVİŞİİİİİİİİİİN türü bir uygulama gibi geldi bana. türkiye şartları için gereksiz,zaten çok genç bir nüfusumuz var yahu sosyal devlet ble olunmazki o çocuklara gerçekten yardım etmek istiyor aileleri ve çocukları kucklamak istiyorsa devet,eğitim ve sağlık sektörlerinde adam gibi sosyal hizmet sağlasınlar. hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Redeagle said: Prawler Mantıklı olan budur yahu. 100lerce çocuğu olan tiplere niye destek verirsin ki? Manyak mısın? Bizim devletimiz niye destek veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Aileler iki çocuktan fazla yapamaz diye bir madde koyulmalı anayasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Prawler said: Redeagle said: Prawler Mantıklı olan budur yahu. 100lerce çocuğu olan tiplere niye destek verirsin ki? Manyak mısın? Bizim devletimiz niye destek veriyor? Piskopatlığına =/ mantıklı bir açıklaması yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bu arada haberin orjinalini bulabilen varsa alıntı yapsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kaynak ? vergi değil maaş düzenlemeleriyle alakalı birşey olması gerek ben öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hali hazırdakiler değil de yeni doğacaklar hesaba katılması lazım. Diğer yandan acaba 2 çocuk ile 3 çocuğun vergi indirimi farkı ne kadar acaba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ATV vermişti bir tablo, yok 4 çocuklu aile şu kadar, 8 çocuklu aile şu kadar para kazanacak falan diye. NTVMSNBC'de bulamadım haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sakin beyler sakin lapinlesmeye gerek yok devlet vergi iadesini kaldirinca, onun yerine otamatik destek fonu gibi birsey verdi. 1 cocuklu aile ile 4 cocuklu aile yillik 150 milyon falan farkediyor, o kadar gaza gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İlgili haber Milliyet Tabloda en altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 matama said: sakin beyler sakin lapinlesmeye gerek yok devlet vergi iadesini kaldirinca, onun yerine otamatik destek fonu gibi birsey verdi. 1 cocuklu aile ile 4 cocuklu aile yillik 150 milyon falan farkediyor, o kadar gaza gelmeyin. onu otomatikçocukyapar 5000 lere söyleyeceksin malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Cumhurbaskani'ni da halk seciyor zaten. 13. Cumhurbaskani Ahmet Turk olur artik, kina yakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yeterli miktarda kömür olduktan sonra hitleri bile mezarından kaldırıp cumhurbaşkanı seçtirebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar