Voys Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Okuyunca nicki sly = slay one = van sly-one = slayvan bkz: süleyman. süleyman (benzer) slayvan adın süleyman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 SLy-man olsaydı süleyman olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 slayvan - hayvan insan düşünen bir hayvan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sly kurnaz demek ama ordaki one'ne onu çözemedim;kurnaz-1 birinci kurnaz olabilir bi oyundaki karakter olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dragon lancedeki denizci d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 daha karışık bi sistemi var nickinin,uğraşmaya devam et=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Razien said: slayvan - hayvan insan düşünen bir hayvan ? razien- rezene rezenede bir ot, sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bravo voys, 6 senelik bu gizemi ortadan kaldırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 arcane said: bravo voys, 6 senelik bu gizemi ortadan kaldırdın *Ayakta alkışlar* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kermit said: Razien said: slayvan - hayvan insan düşünen bir hayvan ? razien- rezene rezenede bir ot, sen de kermit - kiremit kiremit bir kiremit, sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 üçgenlerde benzerlik konusu baya kafanı karıştırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sly-one kurnaz biri demek oluyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Fistan said: üçgenlerde benzerlik konusu baya kafanı karıştırmış ehehehe össci gençler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yıldo baggins said: kermit - kiremit kiremit bir kiremit, sen de off nasıl benzetmeler ağzım açık kaldı aman allahım biri durdursun yıldoyu ! noldu aranızda bi ilişki var galiba direk atlamışsın yavrum evlilik ne zaman hollandadamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bağırma lan erkek arkadaşıma ! Hiç umursamıyorum ayağına yatmışsın ama tepkini abartarak tam tersini gösterdin.Kısacası olmadı kermit :(Bu arada sly*one la aranda bir ilişki mi var doğruyu söyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dildo Faggins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ahahah ekmek süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 diil diil sülyman diil ben bliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Süleyman olayını ben uzun süredir diyordum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ha yani önce ben buldum diyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 benden habersiz topicler açılmış tartışılmış vay anasını. Sly-One, anlam olarak "Kurnaz olan" demektir. yani bu ecnebilerde isim takarken sonuna bazı "one" ekliyorlar daha sağlam bi tamlama olsun diye belki de bilmiyorum. Biz direk Kurnaz deriz mesela onlar Sly yerine Sly-One diyebilir. Aslen Dragonlance'de Raistlin Majere karakterinin çocukken mahalle arkadaşları tarafından takılan nickname idir. Çoluk çocukla oyun oynamaktansa kitap okuyup adam olduğu için o yaştan daha. bi de zeki tabi. kalp kırar, ancak bünyesi zayıf bir mage. Ben kardeşi Caramon'un bünyesine sahip, anceuak Raistlin'in yarısı kadar zekaya sahip olarak kendime bu nicki uygun buldum, hem orada da bir nick, nick alırken başkasına takılan bir nick alarak bir boşluğa daha imza attım belki de. Evet, dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Farinal said: Fistan said: üçgenlerde benzerlik konusu baya kafanı karıştırmış ehehehe össci gençler işte he canım he, öss ciyiz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 süleyman kalır adın, ben bunu bilir bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kendisini yakinen tanırım hafiften bi süloluk var aslında ama ii çocuktur kurnaz olduğu sölenebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar