Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Moderatör bile atanmış bölümümüze de, kimler Conan fanı merak ettim. Conan fanı derken Age Of Conan beta oynayan değil de, Robert E. Howard'ın hikayelerine veya Marvel/Dark Horse çizgi romanlarına meraklı kişileri soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 walla bayaaa uzun zaman evveli böle comic serileri alıp okurken bayaa bi seri takip etmiştim cizgi roman olarak, ama o zmn ne bulursak alırız okuruz modunda olduumuz icin conan icin özel bi hissim yoktu (uzun zamandan kastım 18-20 yıl oluo nerdeyse :D o zmnlar saman kağıda siyah beyaz cizgiromanlar modaydı ehu) onun dısında film vs ötesi yok ztn halen mod basvurusu acilmadii icin beklioruz :p kull mu wardı bi de o dönem hep wanna be conan gibi gelmişti bana o zmnlar tehee lan amma çok oldu be =( yaşlanıoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Valla, World of Warcraft EU'nun OpenBeta açılış gecesiydi sanırım, CNBC-E'de vardı, Conan 2 galiba, izlemiştim, beni uyanık tutmuştu, alabilmiştim accountumu, o yüzden severim kendisini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Şöyle bir efsane topic vardı zamanında :) http://forum.paticik.com/read.php?16,304618 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Conan Klasik maceralar Siyah beyaz, Okumayan çok şey kaybetmiştir. Conan Sevilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 BEN! fazla bi çizgi roman okuma şansım olmamıştı ama.. bulduğum kadarını heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 şaşmadım ben demene şevki hatta bu oyunuda senelerdir bekliyosun dimi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 severim conan ı.hala ÇR ları( siyah beyaz olanları özellikle seviyorum),kitabı filan duruyor bi köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Shalafi said: bu oyunuda senelerdir bekliyosun dimi 8-) bone'la az dertleşmedik çıksın artık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hıı.. hayat ne garip demi vapurlar falan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 KESERİM BEN KESERİİİİİİM conan fanı olmaynı KESERİİİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben fani degilim, oylesine burda cirit atiyorum mesela... :P edit: dil cikarayim da sempatik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 DoGMeaT said: KESERİM BEN KESERİİİİİİM conan fanı olmaynı KESERİİİM seni priest yapalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bende fanıyım.ben fan oldum.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dark Horse'un çizgiromanlarını takip ediyordum bir ara, filmini pek sevmemiştim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ilk film 82 ikincisi 84 yapımı donemı icin baya efsane filmlerki günümüzde baktımızda fimlerin anlatımı biraz garip,parça pincik ,hikaye biraz aceleyle anlatıyor gibi gelebilr ama holywood işte,filmleri kısa olsun istiyorlar,aptal aptal kesilmek yada aceleyle annatılmak zorunda kalıyor. ilk filmde köle sahibi conanı niye serbest bırakır...hırsız karıyla ne zaman o kadar aşık olurlar,conanın kankası niye conanın kankası....fln...ama iyidir yinede ayrıca arnold abinin kendisi büyük bir faktor izlemek için..en öküz dönemi..kılıcı sallamasını görmek süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aynaları kırarak yaratığı dövdüğü sahne klasiktir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Conan the barbarian.. cocuklugumdan beri tek kahramanım olmustur..sonra buyuculer charm ettiler beni tabi :) hala saygıyla egılıyoruz onunde.. butun cızgı romanları hemde eskı basımları mevcuttur.. oyunlarınıda bıtırdık..vaktımız olsa age of conanı da oynuycaz ama yok ıste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QemaL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Fan dedin mi intel bir numaradır.Üzerine tanımam.Conan'ı yeni duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 lol :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ayrıca Klasik maceraları Darkhorse yayınlarına bin basar :) Darhorse Sonradan conan olanlar için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 klasik maceralar dediğin marvel'ın çıkardıkları mı? yapma etme gözünü seveyim, sanki o çizgi romanlar übermiş de, dark horse'unki iğrençmiş, dark horse okuyan conan fanı olamazmış gibi konuşmuşsun. tam tersine asıl conan ruhunu dark horse ile buldu bence. hem robert e. howard'ın psikopat ruhlu olduğunu düşünürsek, marvel bunu pek yansıtamamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Smileyi Öyle konuşmadığımı göstermek için koydum. Herkez beğendiğini Okur, ikiside Conandır. Ayrıca Conan fanı nedir ki :) Öyle kriterleri falan olacağını sanmıyorum. Fakat Kanımca Yeni renklendirilen Aslen siyah beyaz olan robert e. howard'ın çizerini herşeyini kendi belirlediği Klasik maceralar, Darkhorse dan kat kat daha orjinaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 AOC, nasıl bir zamanda geçiyor, bundan biraz bahsedebilir misiniz? Yani Conan'ın hikayelerine bakarak, AOC'da neler görebiliriz, neler olabilir, tanıdık ne yüzler olabilir vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Bone said: AOC, nasıl bir zamanda geçiyor, bundan biraz bahsedebilir misiniz? Yani Conan'ın hikayelerine bakarak, AOC'da neler görebiliriz, neler olabilir, tanıdık ne yüzler olabilir vs... şimdi aoc eski bi zamanda geçiyo.. baya eski ama! böyle büyücüler assasinler savaşçılar falan görebiliriz savaşlar pvp ler olabilir zenci bi hırsızı onu öldürmek için toplanan köylü halkından kurtarmalı questler olabilir Tanıdık yüzlerden Conan ı göreceğiz büyük bi ihtimalle bize questler verebilir, bombaata olabilir bi büyücü abla vardı paso frikik veren o olabilir... Falan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar