Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Güzel oyunmuş . Diablo 2 den sonra ilk kez onun böyle güzel bir oyun oynadım diyebilirim niye daha önce kimse tavsiye etmedi. Bir başlığı bile yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ek paketi de gayet güzel. İlk başlarda çok kolay bir oyundu, çok fazla mantık hatası vardı, oyunun en zor bölümü (Olympus, Hardcore mu neydi en zoru) 3 dakika içinde potsuz yapılıyordu, vs :p Sonra dengelendi, ancak tek sıkıntısı 2. karakterinle oynarken herşeyin tamamen aynı olması. Aynı bölümler, aynı yollar, aynı questler ve hatta aynı yaratıklar. Yine de, en azından 1 kere bitirilmesi gerek güzel bir oyun, özellikle SP sevenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 .Lvl 8'im mantıksal hata olarak dikkatimi çeken birşey olmadı şu ana kadar Bug fln da yok oyunda (1.30 patch). Soul karakterim yalnız 2. skill'E ne gitsem hala karar veremedim ne gider Soul'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Başlığı vardı oyunun ve o başlıkta da tatışıldığı üzere, henüz patch'ler yokken bu oyunu oynamak cehennem azabı gibiydi. 10 dk.'da bir çöküyodu ama yine de oynatıyodu kendini, güzel oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Neeeeeee!!!11!! Ben o oyunu habire çöküyo diye üzülüp silmiştim ve tek gereken bir patch miydi? Konu açtığımda da drivera bak ekran kartının falan demişlerdi ki ben bioshocku falan rahat oynuyodum. Birinin aklına gelmez mi yaa Şansa bak yaa uuufff :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 güzel oyundur kendisi zevkle oynadıgım nadir oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 nileppezdel said: Neeeeeee!!!11!! Ben o oyunu habire çöküyo diye üzülüp silmiştim ve tek gereken bir patch miydi? Konu açtığımda da drivera bak ekran kartının falan demişlerdi ki ben bioshocku falan rahat oynuyodum. Birinin aklına gelmez mi yaa Şansa bak yaa uuufff :'( yaşadığın dumuru hayal edebiliyorum da, of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 X3100 lerde calismiyo oyun, GMA lerde yani, laptopunuzda dedicated video card yoksa unutun :) ben unuttum ordan biliyorum, Hellgate oynuyom onun yerine, TQ diabloyu yapan bi grup, Hellgate dier grup sonucta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hack&slash seviyorsan bi kere bitirmeni tavsiye ederim bende. ama 2. 3. karakter ile pek oynanmiyo hersey ayni. bi de exp pack cikmisti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Multiplayer tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 İlk başladığımda melee açmıştım kolay olsun die de bütün talent'ları passive vermiştim .. Sağ click'e de potion verdim .. tek mouse'la oynuyodum bütün oyunu asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hooop diye hoplatıyorum ölü topici. Şimdi ben bir arkadaşımla oynamak istiyorum hamachi aracılığıyla ama görmüyor birbirimizin oyununu yaşamış olan yada neden olabiliceğini tahmin eden varsa söylerse çok sevinicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 "mod ve versiyonlarınız aynı mı?" diye klasik bir soruyla başlayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aynı ve sadece bi versiyonda değil 1.01,1.11,1.20 ve 1.30 versiyonlarının hepsinde denedik. hamachimizde sorun yok w3 falan oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 "CD-Key"leriniz aynı ise oynayamazsınız bunuda bi kontrol edin ayrıyeten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Beni çok baymıştı oyun,fire mage ile çatır çatır ilerliyodum,sadece bosslarda biraz zorlandım,bide aynı mob dan hep aynı itemler düşüyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ya biz akşamları şöyle beraber oynicak farklı bi oyun olsun diye seçmiştik güzel de göründü yani. cd-keyler farklı olarak da denedik farklı crackleri yaptık ama oyunu görmüyor bile yani oyunu görüp de girmese tamam cd-key derdim zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 keske su sirket batmasaydi da bi titan quest 2 gorseydik d3 gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 güzel olabilirdi evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Dark_Soul said: Beni çok baymıştı oyun,fire mage ile çatır çatır ilerliyodum,sadece bosslarda biraz zorlandım,bide aynı mob dan hep aynı itemler düşüyor sanki. oyunun zorluğu hiç dengeli değil , bosslar çok kasıyor -ki potion abanırsan onlar da kolay , sadece zaman alıyor- geri kalan büyün moblar tek büyü ile , sürekli sol tıklayarak ve 0 taktik. ilerleyen zorluk derecelerinde nasıldır bilemem ama , normal mode oynarken , level 20den sonrasında baydı beni tamamen.. diablo oynuyoruz evde , yeniden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bu oyun çok zevkli ya, sonunda oynayabiliyorum tüm grafikler kısıkta malesef Sabancı'nın verdiği tırt laptopta oynadığım için, ama inanılmaz zevkli. Ohh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 tekrar oynuyorum valla. normal bitirdim sira heroic aksiyonlarda. exp pack'i ve bi kac mod kurunca oyun daha da guzellesiyor. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2316334950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 titan quest varken millet neden hala diablo 2 oynar hayret zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 açıkçası titan quest oynadım ve diablodaki tadı alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Random faktörü olmaması kötü. Normal bitirip, aynı haritayı, aynı yaratıklar ile tekrar oynamak bayıyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar