Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHHAHHHHAHA!!!!1!11!!BİRR off.. haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 oahsdhs bastın mı ne lan ahah, ercik allah belanı versin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuxel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ercik her millete lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ehauh,ve son nokta,ercik'i radyo yayınına davet edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Süper bass veren ses sistemi alıp,odayı inleteceğine adam gibi bir yatak alsa da çekyatta yatmasa gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aKXZQpv0SS4&feature=related ABİ BUNU İZLEDİKTEN SONRA ARTIK BAŞKA VİDYO İZLEMEMEYE KARAR VERDİM. ALLAH BELANI VERSİN ERCİK OK?d fGHD sen git meksika dalgalanması yap,ayaklarının üstünde taşı oyuncularıu gerizekalı mal. lan bunu bi kere dövsem ömrü billah can sıkıntısı cekmem asdgf asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 haufhaeufhaeufhaefueahfuheaufha ahfajfhahahahahaha lol ^_^ zuahahahahhaha yıh yıh ahefueahufaehufahef:D:D:D ooooffff offfffff fiyatlatı 45 milyonla 350 milyon arası biletleri aalalıııımmm takımımızı destekliyeliimm pannkartt takmıyalım yaabancı madde atmıyallııımm ahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bu adam benim idolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Stada bir şey yapmayalım. Ahahahahahaha. Of başım ağrıyordu geçti. Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yemek yerken açtım videoyu. miğdem bulandı yemeğe devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Amacı ünlü olmak ben anladım,zaten msn'de demiş sizede beyaz'a çıkamadık ama falan diye :D ya Ajdar 2 vakası bu,yada ciddi şizofren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bu adamın teşhis belli ki,eski hapçı yada asitçi ara ara nöbet halinde etkileri böyle gün yüzüne çıkıyor o arada da videoları çekiyor.Göz bebeklerine baksanıza malın =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi sölein buna paticik.com a selamlar desin nolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 adam paticiğin adını unuttu 1 saat içinde, patrick yaptı o derece. ve adam hapçı mı neci bilemem ama gerçekten gördüm adam DELİ LAN DELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 asdfasdfa X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi erciki tanımıyosunuz radyoya çağırıyosunuz :p adam benle kanka takılıyor jandorla ben çağırsak garanti gelir hatta o derece neyse süpriz yapıcaz bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Killer said: lan bunu bi kere dövsem ömrü billah can sıkıntısı cekmem asdgf asd HAHAHAHAAHAH:D harbiden dogru ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yeni vidyosuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 AZAUZHAUZHAUHZ izletçen aslında bunu volkana buluşturcan bunları bi gün. volkan efendim dicek buna bu aglamaya baslıcak sdkjgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 "Şaçları diklendirme" ve de "şaku şuku hareketler" ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o piercing ne ya,off (td) "piyercingimde var çok kuulum" falan diye takılıyodur şimdi :) dev bi sorsana,urfada öyle piercingle rahat dolaşabiliyomuymuş,bide nerde yaptırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 PrudenT said: yalnız size şunu açıklıyım yıllarca ordayım burdayım diye bizi kekledi adam yıllardır izmirde yaşıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o pirsingi gördüm yerlerdeyim... .... ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 PrudenT said: PrudenT said: yalnız size şunu açıklıyım yıllarca ordayım burdayım diye bizi kekledi adam yıllardır izmirde yaşıyomuş. farkındayım oyüzden zaten sorsana diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Çok şakuşukucu adam ya. Ne demekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar