PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 abi versene msnini allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Nonze: ercn: dalga geçilecek bi karakterim yok ercn: :) ercn: akılı cidi bir karakterim var ercn: ama işin kotü tarafı ercn: insanlar beni boyle bir insan olarak gormek istediklerinden ercn: kızıyolar Kesinlikle Şizofreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 şu an msn de onunla konuşuyorum şaka gibi yawww =) birazdan ss leri atcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 msn deki konuşmalarımdan öğrendigim kadarıyla kendisi djlik dışında elektrikci olarak takılıomuş auhuhauhu :D devamı gelicek bilgilerin :D bir manyagın anatomisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 öncelikle kullandıgı avatarlar.... buda kamerayı açtıktan sonraki ss... buda aramızda geçen ufak bi konulma şuan dumurum ve glüorum =) konuşma ercn: diğer pcde işim var ercn: az haykırmak istiyorummm... ama neyi bilmiyorum..: tmm kardeş haykırmak istiyorummm... ama neyi bilmiyorum..: videoları telle mi çekiosun ercn: evet ercn: yeni aldım ercn: 5700 haykırmak istiyorummm... ama neyi bilmiyorum..: kaliteli olmalı ercn: nokia ercn: süper ercn: telefon ercn: karddeş haykırmak istiyorummm... ama neyi bilmiyorum..: güle güle kullan ercn: 5700 ercn: tam ercn: bi ercn: genç ercn: telefonu ercn: dansçı telefonu ercn: telefonun menüseüne giriyon hiphop müzik başlıyo :S haykırmak istiyorummm... ama neyi bilmiyorum..: danslarını izledim süper dj ercik ne anlama gelio dedim güzel olcagını sandım dio =)=)=) hala kpouorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tenks. - Pru - www.obica.com says: vay selam ercn says: selam buyur - Pru - www.obica.com says: kralımızla tanışayım istedim ercn says: tabi ne demek asdhjasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 - Pru - www.obica.com says: iyimiş çok zekisin senn ya iq testi yaptırdın mı hiç ercn says: ya geç kardeş testi izmirde kalcam :) - Pru - www.obica.com says: nerde kalcan ercn says: yeşil yurt - Pru - www.obica.com says: aa bizm bura yeşilyurtun nerseinde kalcan ercn says: cami var yanında okul orducadesi var - Pru - www.obica.com says: anladım anladım ercn says: ordalar oralar - Pru - www.obica.com says: gelirim görmeye:D ercn says: kral izmirde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Banada pm plz ciddi olarak konuşmak istiyorum bu adamla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ercn says: salı çıkıcam yola şuan urfadayım evim urfad - Pru - www.obica.com says: oo uzak ercn says: kardeş bizimkiler arkeyolok izmirliyiz bizde ;) AHAHAHA ARKEYOLOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 EE şu an adamla konuşuyorum rollerin yapmacık olduğunu söylüyor bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bu arada ercikle konuştum size iletmemi istediği bir mesajı var arkadaşlar; said: ilk once forum.paticik teki arkadşlara selamlar sevgiler ben yotubeden tanıdığınız dj ercik sevgili forum.paticik üyeleri sakın olaki beni yanış anlamyın arkdaşlar ben 1 senedir yotubeye video gonderiyorum ama işin kotü tarafı arkdaşlar yaptım çektim videolarda fazla anlam yok mantık yanlış olan şey şu yapmak istedimi seçemiyorum sabit birşey yapamıyorum boyle olunca yapmaya çalıştım şeylerde beceriksizlik oluyo orneğin şarkı soylerken şan dersi veya nota eğtimi almadan şarkı soylemem veya insalara kendimi tanıtmaya çalışırken diksiyonumun zayıf olması veya anlatmaya çalışırken heycandan anlatım bozukluluğun olması dans ederken dans eğtimimin zayıf olması ve işin en kotüsü yaptım videoların çoğunda eğtimin zayıf olmasından ve yapacağım şeyleri oneceden bir yere not etmeden dikat etmeden mantıklımı mantıksızmı olup olmadını bilmeden gonderdim ve bu bana izliyicilerden kotü not gelmesine neden oldu eğer boyle devam edersem insanların bana olan tepkisi gün geçtikçe artıcak ve bundan sonra yaptım videolara dikat edicem güzelse gondericem eğer bana tepki getiricek bir videosa gondermicem bukadar ve forum.paticik.comdeki arkdaşlar eğer sizlerin bana ileteceğiniz bir not veya ercik boyle bir video çekersen daha iyi olur veya şurdaki hareketlerin yanlış veya iyi değerlendirmesi yapmak isterseniz forum.paticikteki arkdaşlar sizlere msn adresinmi bırakıyorum isterseniz ekleyin [email protected] bunu ekleyin arkdaşlar forum.patrickteki arkdaşlaramıza selamlarımızı gonderiyorum selametle kalın arkdaşlar umarım size şu soylediklerimi anlamışsınızdır ve sakın beni yanlış bir insan olarak değerlendirmeyin Ayrıca o aptalca videolardaki hal ve hareketlerin gülmemiz için yaptığınıda ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Vay be hakkaten diyebildiyse,şizofreni kanısından vazgeçiyorum :) aslında iyide herif,küfürü yok,bişeyi yok okadar seviyesizde olmuyo.Kendide demiş zaten eğitimimin eksikliğinden.Düşünmeden video yollamasından olmuş heralde birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 küfürü yok? http://www.youtube.com/watch?v=-wHctpDYBBU ayrıca niye forum adresini veriyosunuz ki adama laf yapıyo bana msnden hey allahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ok kaldır pls :D alıyorum küfürü yok sözlerimi :D ya o değilde,bu herifi dövmek için,para verir insan hakkaten böyle bol keseden sallıyo ama :D -yusuf abi şu yutup'taki ercik hipnesi değilmi? -he lan valla o dalalım su denyoya -kardeş baksana -?? -sen kime küfür ettin lan,kimsin la sen hedödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ahah yeşilyurta geliyomuş elini öpmeye gidicez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 adam paticiğin adını unutmuş patrick diyor :P 5li konuşma yapıyoruz ercik izmir fan club olarak euheauae. bu arada kralımız salı geliyor, onu gezdirip video çekicez (ciddiyiz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 patrick ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 abi ya,inanılmazsınız yani ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 cidden buluşucaz yalnız eheh. video da çekicez. hazır olun. kral izmirde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ya bu adam eninde sonunda ünlü olacak söyliim, yani videolarda birlikte çıkacaksanız sizinde adınız çıkar ahah. Hatta istanbula geldiğinde paticik buluşması yapalım???!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ercik biraz problemli gibi geldi bana.Gülmekten çok, bunaldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 varsın olsun boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oha paticik naptın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 patrick bikere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bir ercik vidosunun bitişinden sonraki 1 dakikalık saykodelik süre ancak bi kafka kitabını bitirdikten sonra yaşanabilir. bütün karakterim değişti.bambaşka bişey oldum. kral yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar