ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 olamaz abi hayır olamaz !! eğer yeşilyurtta oturuyorsa .. akrabalaım var orda gidip kurtarmam lazım hepsini ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahhahahah adam manyak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu adam çokmu akıllı yoksa çokmu aptal anlayamadım cidden ... psikolojimi bozdu yav... hee bide şöyle bişey yaptım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 avatardaki hatun kim ercik değil senin avatardaki hatun sen kimsin? alooo ünlü düşünür ercik pati fm deki her soruya şu anlamlı soru ile karşılık vermişti; "soruyu soran bayan mı erkek mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 4 msn yetmez daha fazla ! daha fazla ! NIHHHAOHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 küfürlerimize sahip çıkalım nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamınbiri said: avatardaki hatun kim ercik değil senin avatardaki hatun sen kimsin? alooo ünlü düşünür ercik pati fm deki her soruya şu anlamlı soru ile karşılık vermişti; "soruyu soran bayan mı erkek mi?" avatardaki deviantart resmi :D yapışma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi sosis daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gadın mısın değel misin onu de bana?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gadınım emesenim justincik_culi.. sınırsız sohbet hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi nasıl izmir de oturuomuş ya asdadadsad kabullenemem ak olmamalı boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bana istanbul demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 açıklığa kavuştursak artık şu olayı ? bu yaşam formu hangi şehirde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dünya üzerinde olması bile benim için üzücü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi ara onu gaza getirmek için ahan bunuda yapmıştık :D fena gaza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ulfang said: açıklığa kavuştursak artık şu olayı ? bu yaşam formu hangi şehirde ? abi izmirde adam 2 kere gördüm konuştum diyorum adamla hala ne diyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 semt? semt lazım tanışmak istiyorum ! :D çok heyecanlandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hürriyet parkının orda oturuyor (üçyol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 vursam sevaba girermiyim ? dua edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 muhasda marlon la kapı komşusu çıkmasın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 marlonla kapı komşusuysa bana da baya yakın olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 inanmıyorum az önce msn de konuştum. . . Bana ona çok benzediğimi söyledi huy manasında... -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 buzzer camdan atla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 cenkdenyilsin da ercikden aşağı kalır hali yokmuş hani tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar