Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dynun'un eski yarışmasından çalıyorum efendim bunu :) Elbette bu bölümde genelde animeler üstüne konuşuluyor. Ama bu sefer Japon çizgi filmleri dışında kalan çizgi filmleri esas alıcağız. Kısacası non-anime bir karakter olacak. Dynun said: Yapalım diyorum. ::Herkes sadece 1 tane adayla katılsın. Koyacağınız hanfendiyi zaten koymuşlarsa oylama topiğinde oy verirsiniz. ::Pazar günü topik kitlensin, oylama topiği açılsın. ::Mümkünse 16+ falan bile olmasın =) Edepli resimler olsun Şöyle olsa yeter , misal Örnek taslak: [hr] Yer Aldığı Çizgi Film: ... Adı: ... Kısa bilgi: ... Resim: ... [hr] gibi.. Katılımları bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 .: Katara :. Oynadığın dizi(lol): Avatar The Last Airbender Bu hanım efendi Water Bender. İlk ve Tek sevdiğim kötü olmayan bayan karakter. (süper bi topic hadi post kasalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 phoenix yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hah phoenix'i bekliyordum tam, zorlu rakip olacak ama benim adayıma güvenim tam! Batman (sonrasında kendi çizgi-romanı çıkmış, go Harley!) Dr Harleen Quinzel, nam-ı diğer Harley Quinn Arkham tımarhanesinde Joker'i tımar ederken onun çılgınlığına vurulan bir psikolog kardeşimiz, akabinde yandaşı ve aşığı olmaya çalışır. "I found the Joker's psyche disturbing, his dementia alarming, and his charm irresistible!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Viktor said: phoenix yakar Hangi dizi den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 X MEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Her ne kadar Men kategorisine girmesede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben katarayı sildim attım. Phoenix varyaa... Nasıl aklıma gelmedi benim ya. Ben bu kadının arcadraz'ı yokettiği sahneyi 1 sene boyunca sürekli izledim. Keslinlikle alırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim adayım tweety Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 off çok taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Rogue Benim adayım Gene X-Men ama olsun B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 spiderman Felicia Hardy-kedi yi nası unutursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tabi ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 phoenix hepsini dover :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Spawn - Angela'dan şaşmam. Ama gogılda güzel resmini bulamadım. Birisi postlasın lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 jean grey- ultimate x-men'de daha bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oha marveldami tentacle seks geyigien girdi hazir caponalr birakti die sevinioduk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Tank Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Viktor said: oha marveldami tentacle seks geyigien girdi hazir caponalr birakti die sevinioduk ... Evet baya olay yarattı zaten bu kapak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tank girl karizmaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Fortuna'ya destek Rogue'un buldugum en guzel resimlerinden biri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Elfen Lied'den sasmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 benım adayım aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 @Penth elfen lied anime kategorisinde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar