_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 saydım gayette alzheimer ne alaka anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Alzheimer'la zekanın ilgisi ne ? Gerizekalılar mı Alzheimer oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben 4 saydim ama bende ustunz ekaliyim kabul etmiorm nadir falan degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 oflarda f leri insanlar genelde atlaar bu kısmı bilince gayet kolay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 4 saydım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 olamaz üç saydım. Sıradışı olma bağımlılığım vardı benim ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 tane saydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Beyin "of" sözcüğünü algılamıyor değil. "Of" sözcüğü, kullanım sıklığı nedeniyle bir kalıp olarak algılanıyor ve dikkatten kaçıyor sadece. Sanki vudulamışlar "of" kelimesini gibi yansıtmanın lüzumu yok hiç Ayrıca Alzheimer'la ne alakası var? Ayrıca üstün zekayla, nadir olmakla yada düşük zekayla ne alakası var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben 5 saydım nolcak simdi biz uzaylımıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben 7 tane saydim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 zaten hiçbiriyle alakası olduğunu sanmıyorum birisi sıkmış öyle dolanıyo ortalıkta. 3 sayan var 4 sayan varda 7 sayan arkadaşları da merak ettim nasıl başardıklarını paranoya falan heralde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Başlık: Alzheimer Göz Testi İçerik: İLK SEFERDE 6 "F' BULANLAR "ÜSTÜN ZEKALI", 3 "NORMAL", 4 "NADİR"DİR. Başlığa bak, içeriğe gel... E-mail forward'ları sux, bunu hep söylerim, bu da öyle saçma e-maillerden birisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 6 saydım.. test valid degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 altı tane buldum aklınızı alırım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Herkes 6 bulmuş, alayı üstün zekalı patinin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 AŞAĞIDAKİ METİNDEKİ BÜTÜN " F " HARFLERİNİ SAYINIZ. yerine AŞAĞIDAKİ METNİ OKUYUP KAÇ " F " HARFİ OLDUĞUNU BULUNUZ. olsa daha mantıklı olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Lopeth said: ben 7 tane saydim O_o O.o sen bi göz doktoruna git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ekledim işte bende aynen evet bende alakayı göremedim unutkanlık hastalığı ile kel alaka yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 eger cumle degisseydi oyle oyunun bi anlami kalmazdi ve madem bir anlam bulamadin kendin niye koydun buraya :) merak ettigim icin soruyorum koymasaydin demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bn 6 saydım walla ben de bi anormallik mi war şimdi ??? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 4 Gördüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ingilizce bilmeyen adam of dan ne anlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben Dil çıkışlıyım 4 saydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar