Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Arkadaşlar bir filmde ben soracağım.Gerçi bu film seriye bağlamıştı.Adı da aptal ernst mı ernie mi neydi.Bir filminde basketbol salonund hademeyken bir basketbol ayakkabısı alıyor ve bir anda süper basketçi oluyor.Bir filminde yine aptalken çok zeki oluyor.Bir filminde bir yaratık vardı küçük çocukları yakalıyordu.Çok eski filmler olduğundan hayal meyal hatırlıyorum.İllaki bu seriyi hatırlayanlarınız vardır.İsmini bilen varsa söylerse çok memnun olucam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://www.imdb.com/name/nm0001815/ su herifin filmleri iste. ernest ile baslayanlari. aptal filmlerdir. seri de su: http://www.imdb.com/character/ch0015181/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ya beyler bayanlar bir film vardı alman yapımı olabilir 2 erkek kardeş manyaklar böyle yumurta isteme bahanesiyle evlere girip öldürüyordu ev ahalisini önce işkenceden geçirerek neydi bu film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 funny games - haneke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 evet sağol ya funny games u.s. diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bir film vardı zamanında cnbc-e'de gösterilmişti.Gelecekte geçiyordu sanırsam.Adam bir melek oluyordu bir kendi zamanına geçiyordu.Adı brasil diye hatırlıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 anlamadım ama brazil belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 evet o http://www.imdb.com/title/tt0088846/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bir film vardı. Japonya yada çin de geçiyor olması lazım emin değilim. Bir çocuk var keman çalıyor. Hocası var üstüne çok düşüyor baskı felan yapıyordu çocuğa. Ama adı aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bi film vardı bi özürlü çocuk, bi tane de iri çocuk. iri çocuk özürlü çocuğu sırtında taşıyodu sürekli. iri çocuğun babası katil falandı. özürlü çocuğun taş bi annesi vardı onunla yaşıyodu. sonunda özürlü olan ölüyodu neydi o filmin adı cnbce de göstermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 aa evet o film bi ara benimde aklıma gelmişti güzel filmdi de neydi ki acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0119670/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evvet budur teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bi film vardı ; Basketbol temalı, eski, 90ların başı diye hatırlıyorum. Beyaz adam Afrikaya gidip böle sırık gibi bi zenciyi NBA ye getiriyordu. İlk başta beyaz adamda basketçiydi de filmin sonunda koç oluyordu. Hafızam beni yanıltmıyorsa böyleydi, yada bi kaç filmi harmanlamışta olabilirim. =( hatta Afrikada geçen bi sahnede adam zenciyle konuşuodu, zenci basket oynıyamıyorum ayağına yatıodu, beyaz adam arkasını dönünce koşup smaç falan basıyordu. Sanki.. var mı hatırlayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Airplane! de öle bir sahne vardı. Adam ben bunlara basket oynamayaı gösteriyorum diodu. Arkasında zenciler çeşit çeşit şekillerde smaç basıyordu. Sora adam dönüyordu atamıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yatılı okula düşen Alman olduğunu hatırladığım bir gencin bu okulda üst sınıf öğrenciler tarafından gördüğü eziyet ve onlara karşı gelişini anlatan ve hatta en sonunda onlara üstünlüğünü sağlıyordu.Çok fazla ipucu veremedim ama tüm hatırladığım bu kadar umarım bir hatırlayan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ondskan İsveç filmi,İsveçli o çocukta asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 @ajmet ondskan olmasın ama alman değil çocuk dediğin gibi yatılı okul üst sınıflardan eziyet falan var filmde düzeltme:üstte yazmışlar zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 @DarKRideR @Flassh Cok tesekkur ederim ikinizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 DarKRideR said: Ondskan İsveç filmi,İsveçli o çocukta asdf danimarka olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Danimarkayı bilmem ama işveç değildir bence :) olsa olsa isveç olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Country: Sweden | Denmark diyor imdb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oscar'da da İsveç adına yarışmıştı hatta yine imdb'den Academy Awards, USA Year Result Award Category/Recipient(s) 2004 Nominated Oscar Best Foreign Language Film Sweden. Filming Locations: Filmhusateljéerna, Filmhuset, Svenska Filminstitutet, Gärdet, Stockholm, Stockholms län, Sweden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Holy said: Danimarkayı bilmem ama işveç değildir bence :) olsa olsa isveç olur :P lol yeni fark ettim bu arada ben bunu,yetkimi kötüye kullanıp çok eski mesajı değiştireyim asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bi eleman vardı alarmı çalan arabalara dalıyordu, alarmları parçalıyordu dışarıdaki aracın alarmı susmazsa aynısını ben yapıcam.. yarın akşama tv'de görürseniz filmi de beni de hatırlayınız lütfen. sınav var olm , ödev var olm! kırarım alarmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar