moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nU3RWf_oJpA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çok gereksiz olmuş sarı eleştirisi, evet masmavidir ilk oyun. ama belli bir yapımda belli bir renk skalasının önplanda olması kıtlığa delalet değildir. tam tersine düzgün yapıldıysa imza olur. terminator 2 mavisi denen bir olay var heh. ha bir de gits'e özenmeyi düzgün becerebilmek de gene kötü değil, iyi birşey. ben bir gits sac çekseydim bütün ömür otururdum onun başarısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben direk filmden sonra başlamıştım oturmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 offf bone sakamısın, deus ex 1 dede 2 dede hud rengini dğeiştirebiliyorsun, bi anda oyunun rengi dğeişiyo. ben ikisinide turuncu oynadım ayrıca cyberpunk denilen seye damgasını vurmus, bladerunner'a gidin bi bakıni kac sanhesinde nasıl renk paletleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 diablo 3 renk paleti muhabbetini gölgede bıraksın bu topic lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sam ve cuce fail olmuş, ne denmek istendiğini anlamamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bone oyunun renk paleti cok kısıtlı demişsin bir bölgenın renklerine bakarak, sonrada "cyberpunk böle bişi değilki, şöyle bişey" demişsin, eski oyunlardan screenshotlar vermişssinki oyunun genelini yansıtan ssler değiller. bide böle olamsı lazımdı diye bir illustrasyon koymussun. bende tamamda eski oyunlarda öle dediğin gibi renk temaları yoktu diyorum, istediğin renkte hud ayarlıyabiliyorsun oıyunun genel renk paletini cok değiştiriyordu diyorum ardından, gidelim genrenın görsel uslubunu tanımlamış filme bakalım ne kadar rnek var diyorum. yok yanı öle cyberpunk rengarektir falan gibi bişi, aksine washed outtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bence burda cuce degil baskasi fail olmus, isim vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi bence şöyle düşünmek gerekiyor, neden zaten kısıtlı olan renk paletini iyice siyah-sarı-kahverengine sokmuşlar ki? atmosfer verilecekse bin türlü yolu var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bana kötü gelmedi sari renkler. ilk oyunlarıda cok hatırlamıyorum. cuce renkleri degistiriyordum flan diyor. bende blade runner gibi renk cümbüsü olan yerleri seviyorum ama orda renk cümbüsünün olmasının sebebi çin mahallesidir abi yani decardın dairesinde fotoları analiz ettigi sahnede kaç tane renk var allasen ? deus exte yoktur öle bir mekan . mantıkende olmaz öyle renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 unreal tournament motoru kullanıyordu ilk oyun, onun da arabirimi efsanedir. rengi bile değiştirilebiliyordu. daha yeni standart oldu neredeyse o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gönlümde her zaman 1 numara olacak olan oyun dx1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 iyi be abi sarı palet benden geçer not aldı niye aldı bece az düşünün piyasa çizelgesini 3 güzel oyunda daha vohooar bu palet renkler ile... ama bana sorarsanız çok tripsiniz XD forumda bir bozulma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 /double post sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CZRYROjQPoI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 8 mart bu arada amerikanya cikis tarihi DA2 ile ayni gun eheh, garibim bioware eline alicak release week satislarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 patlayacak bence bu, warren spector abimin yapmadığı deyüseksi napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yapılmış en iyi oyun trailer'ı sanırım bu, oturup gits sac serisini baştan seyredesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oyunun creative directorı sarı siyah renk paleti seçmesinin nedeni olarak aynı tarzda olan bir reklamdan çok etkilendiğini söylemişti. diğer yandan trailer'a ben de bayılıyorum, indirdim arada açıp izliyorum falan. umarım gameplay'de aksiyona odaklanmazlar, sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 müziğini yoko kanno yapsın. hologram şarkıcı da kendi bilincine kavuşup ana karaktere aşık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 biware taktiği gidiyor bunlarda, pre orderda silahlar, her kilidi açan lokpikler, extra görevler felan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Kaede said: müziğini yoko kanno yapsın. hologram şarkıcı da kendi bilincine kavuşup ana karaktere aşık olsun 2'deki hologram şarkıcının gerçeğiyle tanışıyordun bi yerde. kız kaprisli, şımarık bi tip çıkıyordu ahah... lan sisteminin içine etmişlerdi ama ona rağmen sevdiriyodu kendini DE2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 evet ahah ghost in the shellin özellikle dizisinden o kadar fazla birebir arak sahne varki dedim hazır başlamışken bir information high da patlatalım http://www.youtube.com/watch?v=NMczRJh_OeI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 macross plus gibisi varmıydı be... hala gözümün önünden gitmiyo, bilgisayarın missile'ların tahmini rotalarını verdiği yer meselai veya bizim cocuğun tankere cok yaklaşıp da mevzuyu tankerdeki yamulmuş yansımasıdıan izlediğimzi yer. teknik konusuyodu o filmde ya. konuay falan girmiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://www.gamespot.com/news/6285481.html?tag=latestheadlines;title;1 oyun 2012'ye kadar gelemeyebilir square enix 90 milyon pound kar beklerken, şu an 8 milyon pound kar bekliyomuş.. final fantasy'ler sıçınca tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar