Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deus Ex: Human Revolution

arcane

Öne çıkan mesajlar

çok gereksiz olmuş sarı eleştirisi, evet masmavidir ilk oyun. ama belli bir yapımda belli bir renk skalasının önplanda olması kıtlığa delalet değildir. tam tersine düzgün yapıldıysa imza olur. terminator 2 mavisi denen bir olay var heh.

ha bir de gits'e özenmeyi düzgün becerebilmek de gene kötü değil, iyi birşey. ben bir gits sac çekseydim bütün ömür otururdum onun başarısıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

bone oyunun renk paleti cok kısıtlı demişsin bir bölgenın renklerine bakarak, sonrada "cyberpunk böle bişi değilki, şöyle bişey" demişsin, eski oyunlardan screenshotlar vermişssinki oyunun genelini yansıtan ssler değiller. bide böle olamsı lazımdı diye bir illustrasyon koymussun.

bende tamamda eski oyunlarda öle dediğin gibi renk temaları yoktu diyorum, istediğin renkte hud ayarlıyabiliyorsun oıyunun genel renk paletini cok değiştiriyordu diyorum ardından, gidelim genrenın görsel uslubunu tanımlamış filme bakalım ne kadar rnek var diyorum.

yok yanı öle cyberpunk rengarektir falan gibi bişi, aksine washed outtur.
Sosyal ağlarda paylaş

bana kötü gelmedi sari renkler. ilk oyunlarıda cok hatırlamıyorum. cuce renkleri degistiriyordum flan diyor.
bende blade runner gibi renk cümbüsü olan yerleri seviyorum ama
orda renk cümbüsünün olmasının sebebi çin mahallesidir abi
yani decardın dairesinde fotoları analiz ettigi sahnede kaç tane renk var allasen ?
deus exte yoktur öle bir mekan . mantıkende olmaz öyle renkler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kaede said:

müziğini yoko kanno yapsın. hologram şarkıcı da kendi bilincine kavuşup ana karaktere aşık olsun

2'deki hologram şarkıcının gerçeğiyle tanışıyordun bi yerde. kız kaprisli, şımarık bi tip çıkıyordu ahah... lan sisteminin içine etmişlerdi ama ona rağmen sevdiriyodu kendini DE2.
Sosyal ağlarda paylaş

macross plus gibisi varmıydı be...

hala gözümün önünden gitmiyo, bilgisayarın missile'ların tahmini rotalarını verdiği yer meselai veya bizim cocuğun tankere cok yaklaşıp da mevzuyu tankerdeki yamulmuş yansımasıdıan izlediğimzi yer.

teknik konusuyodu o filmde ya. konuay falan girmiyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...