eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kodları napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ilk oynadığımda çok sevmemiştim ama şimdi sardı hafiften, iyilik adına savaşıcam inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi şu ilk göreve helikopterle gittiğimiz yere gitme şansı var mı bida lol görev başında tebrikler bunlar pre order itemlarınız diyip inventoryyi doldurmuştu oyun benim, Automatic Unlocking Device yere düşmüş sanırım orda yer olmadığı için sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ahah abi kafede cüzdan düşmüş galiba gibi bi muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 benim (beles asdf) preorder aug. edition, ama baslangicta item falan gelmedi. Nasil yapcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 oh iyi bari satılıyomuş vendorda sdf bilmem benim kendi oldu ööle, ilk göreve gidiyorum tam lök diye ekranda çıktı tebrikler diyip shotgun, sniper rifle (inventorynin yarısını kaplıyo lol), 2 tane patlayıcı bi tanede kilit şeysi felan verdi kendisi. silahlar şunlar: http://deusex.wikia.com/wiki/Double-barrel_shotgun http://deusex.wikia.com/wiki/Silenced_sniper_rifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 İki hafta kadar önce yeni Radeon sürücüsü çıkmış. Yükledim, performansta gözle görülür artış var. Haberiniz olsun, Ati kullanıyorsanız unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ilk hubı bitirdim de, 5 side quest buldum ve yaptım toplam. doğru mudur acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Abi prologue'u geçtim, Adam'ın auglandığı videoyu izledim de tüylerim diken diken oldu ya, çok sağlam olmuş. Atmosfer 10 üzerinden 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Çok garip oldu ama sürücü güncellemesinden sonra. MLAA kasmadan çalışıyor, öteki tüm AA'lar (Edge dahil) daha fazla kasıyor MLAA'dan. Garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bayram nedeniyle oynayamiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 çinlilere you all look a like demesi iyiymiş. forever alone u bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 fizban said: ilk hubı bitirdim de, 5 side quest buldum ve yaptım toplam. doğru mudur acep ? hepsi var mı bilmiyorum ama http://uk.ign.com/wikis/deus-ex-human-revolution/Side_Quests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bende bitirdim bi kaç saat önce ama kapalı bitti biraz sonu devamı gelcek mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bu arada side questleri yaptıgım halde (bulduklarımı) çok kısa geldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben de bitirdim side questleri yapamadım ama özellikle zamanım yok die. sonu ile ilgili aman açmayın sonunda o 3 seçenekten hangisini seçtiniz ilk? hepsine bakmışsınızdır load edip de, ben direkt david sarif in dediini seçtim. Teknolojiye devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Norak said: oh iyi bari satılıyomuş vendorda sdf bilmem benim kendi oldu ööle, ilk göreve gidiyorum tam lök diye ekranda çıktı tebrikler diyip shotgun, sniper rifle (inventorynin yarısını kaplıyo lol), 2 tane patlayıcı bi tanede kilit şeysi felan verdi kendisi. silahlar şunlar: http://deusex.wikia.com/wiki/Double-barrel_shotgun http://deusex.wikia.com/wiki/Silenced_sniper_rifle abi steam forumlarinda dijital aug edition dahil hicbirinde dlc ve silah yok diyorlar. seninki retail mi? silah o kadar onemli degilde su bonus gorev dlcsi olsa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ya bişey soracağım ilk alanda kaç side quest var(kim veriyor) sanki atlamışım gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mortis said: ben de bitirdim side questleri yapamadım ama özellikle zamanım yok die. sonu ile ilgili aman açmayın sonunda o 3 seçenekten hangisini seçtiniz ilk? hepsine bakmışsınızdır load edip de, ben direkt david sarif in dediini seçtim. Teknolojiye devam! Taggart'in dedigini sectim ben. Insanoglu basi bos birakilmayacak kadar bencil bi irk o yuzden regulated olsun savaslar cikmasin istedim :p Toplumun iyiligini toplumdan daha iyi dusunebilecek superior bir society'e guvendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Haritaları da çok iyi optimize etmişler performans açısından. Aksiyonun tepeye vurma ihtimali olan yerlerde SSAO kapalı, gölgeler normal, diğer herşey full oynadığım oyun tamamen akıcı oluyor ama aksiyonun sıfır olacağı yerlerde biraz yavaşlık hissediyor. Makinem tam sınırında sanırım mid-high ayarların. (referans için makine: soran çıkıyor hep nasıl makine ile oynuyorsunuz diye, bunu alıntılarım bu durumlarda: http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/LX.R5808.003 ) Bir şey fark ettim bir de. MLAA mükemmel bir şey. İyi bir AA olmadan oyun oynayamıyorum artık. Konsol da yok bu değil mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 o dandik notebookta her sey acik akiciysa valla cok iyiymis. i7 ve 6950 ile oynayamiyorum stutterdan diye aglayanlar var forumlarda. O kadar da optimize edilmis degil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 AMD ile ben de sıkıntılar yaşadım. Autosave falan zaten bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Silphatos said: o dandik notebookta her sey acik akiciysa valla cok iyiymis. i7 ve 6950 ile oynayamiyorum stutterdan diye aglayanlar var forumlarda. O kadar da optimize edilmis degil oyun. Dandik demeyin notebook'uma :X Bu arada tüm notebooklar böyledir. Çözünürlük farkı. Notebook performansı hakkında konuşurken masağstğ referans alınmamalı. Şimdiye kadar high end'e yakın oynamadığım oyun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ben 6950 ile her sey full olarak 1920x1080 cozunurlukte en yogun anlarda bile hic kasmadan oynadim. FPS takip edecek bir arac kullanmiyordum ama akicilik dusmedi hic. Ilgincmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar