MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yahu deus ex serisi iyidir de, o nasil topic basligi yahu:) Sonra bilgisayar oyunlari siddete yoneltiyo diyolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 2010 sonbahar diyorlar. http://www.juegosdb.com/wp-content//descargar-deus-ex-3.jpg in game diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 new Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şahane bir haber bu. Deus Ex: Human Revolution http://gdc.gamespot.com/video/6253498/?hd=1&tag=topslot;img;1 umarım Bioshock veya Mass Effect gibi aksiyon bazlı olmaz da içinde RPG/Adventure öğeleri de içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Birincisi gibi olsun başka bir şey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bi halt olmaz 3 ten. yt den videolarını izler, wikisinden konusunu okurum en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 belli olmaz o, oyun hala yapim asamasinda mesela son roportajda "universal ammoyu kaldirdik, inventory artik ilk oyundaki gibi oldu" demisler bekleyip sonunda ne cikacagina bakmak lazim, hikayeyi ve karakterleri kotarirlarsa oynanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 trailer şahaneymiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 işin içine square enix girdiği an milletin sağından solundan ışıklar saçan grafikler ara sahneler çıkmasından korkuyorum.. adamların kendi yaptığı hiçbir oyunu ve dağıtımcılığını yaptığı oyunların da büyük bi kısmını sevemedim. şu uzakdoğu anime ve pcoyunları kültürü zaten übersalakça geliyor bana.. her neyse sadece cgi'ları yapıyorlar sanırım. yoksa deus ex3'te alttan aptal bi attack, potion, fart with great flares yazan jrpg menuleri gelicek.. bunlara tıklayıp altından potatomasher gibi aptalca saldırılar yaparız. aman allah korusun lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Abi oyun boktan olacaksa, bari bizi bi guldurmek icin tahtakale koysunlar, kokorec + augmentation satilsin boyle pazarda, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sam said: trailer şahaneymiş. (tu) +111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sam said: trailer şahaneymiş. (tu) deja vu. filmini yapsınlar izleyelim, öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ne istedin duvarin arkasindaki adamdan, sirf hava olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 filmini yapsalar daha güzelmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 güzelmiş (tu) yalnız böyle 90ların başında çekilen filmler gibi olmuş 202Xlerde inanılmaz teknolojiler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hoşgeldin blade runner. dimi teknoloji fazla ilerde falan böyle. zararı yok oyunu senaryoyu 90lar kafasıyla okumamıza yardım eder daha hoş olur. adam gibi bi oyun yaparlar insallah. bu arada deus ex 2nın konusu guzeldi bence, ama gameplay cekilemz yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 öyle. konusu yine iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kaç terabayt ekran kartı lazım olacak buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bunlar pre-render cgi videodur sadece, oyun içi sanmıyorum olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Cuce said: hoşgeldin blade runner. dimi teknoloji fazla ilerde falan böyle. zararı yok oyunu senaryoyu 90lar kafasıyla okumamıza yardım eder daha hoş olur. adam gibi bi oyun yaparlar insallah. bu arada deus ex 2nın konusu guzeldi bence, ama gameplay cekilemz yapıyodu. lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 dasaaa said: işin içine square enix girdiği an milletin sağından solundan ışıklar saçan grafikler ara sahneler çıkmasından korkuyorum.. adamların kendi yaptığı hiçbir oyunu ve dağıtımcılığını yaptığı oyunların da büyük bi kısmını sevemedim. şu uzakdoğu anime ve pcoyunları kültürü zaten übersalakça geliyor bana.. her neyse sadece cgi'ları yapıyorlar sanırım. yoksa deus ex3'te alttan aptal bi attack, potion, fart with great flares yazan jrpg menuleri gelicek.. bunlara tıklayıp altından potatomasher gibi aptalca saldırılar yaparız. aman allah korusun lan.. QFT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yeni trailer: http://deusex.com/preorder.php O H A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 çok nub bi soru olcak ama, bu kahramanızmız yaralanınca yerde sürünerek adam öldüren hede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hehe evet 1'de vardı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar