-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hadi spoiler olsun oyungezer'de sinan akkol baya iyi bir inceleme yapmış. onun söylediği kadarıyla e-mailler ile ilgili bile süper detaylar varmış. atıyorum, her bilgisayarı açtığımızda 4 tane e-mail oluyormuş en fazla. sonradan öğreniyormuşuz ki, devlet en güncel 4 mail dışındaki tüm mailleri otomatik olarak arşivletiyormuş inceleme için falan. adamlar bunu bile düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 betasını oynayanlar,10 saat gibi bir süre olduğundan bahsediyor,beta oyunun %20 lik kısmını kapsıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Oyun suresi x olsun x * 20 / 100 = 10 x = 10 * 5 x = 50 saat http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110717011320/totaldramaisland/images/d/d2/14-me-gusta-22vmrft.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 spoiler -Deno- said: oyungezer'de sinan akkol baya iyi bir inceleme yapmış. onun söylediği kadarıyla e-mailler ile ilgili bile süper detaylar varmış. atıyorum, her bilgisayarı açtığımızda 4 tane e-mail oluyormuş en fazla. sonradan öğreniyormuşuz ki, devlet en güncel 4 mail dışındaki tüm mailleri otomatik olarak arşivletiyormuş inceleme için falan. adamlar bunu bile düşünmüş. spoiler için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 devlet pop3 ayarlarında leave a copy of retrieved messages on the serverı işaretlemeyi unutmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 spoiler Sparkcaster said: -Deno- said: oyungezer'de sinan akkol baya iyi bir inceleme yapmış. onun söylediği kadarıyla e-mailler ile ilgili bile süper detaylar varmış. atıyorum, her bilgisayarı açtığımızda 4 tane e-mail oluyormuş en fazla. sonradan öğreniyormuşuz ki, devlet en güncel 4 mail dışındaki tüm mailleri otomatik olarak arşivletiyormuş inceleme için falan. adamlar bunu bile düşünmüş. spoiler için teşekkürler bu kadar da takılmayın yahu, nesi spoilerdı şimdi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 FUUU deno spoilera almış sparkcasterdan okudum bu sefer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben sinan' akkol'u görünce direk okumayı bıraktım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Alma spoiler'a. Biz gorduk herkes gorsun :( Hos o kadar da buyuk bir sey degil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yahu e-maillerin içeriğini söylemedim ya sfds. o kadarını da biliverin ne olacak yani. oyun bu kadar güzelken niye 4 tane e-mail var diye soracak mıydınız allasen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 1 saatlik çekiliş koymuşlar http://www.steamgifts.com/giveaway/t5a1w/deus-ex-human-revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 steamgifts için invite code var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 maalesef zaten şimdi kayıt olsan 25 puan verir bunun için 50 gerekiyor onu alman da akşamı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bol steam kullananlara sorum olucak. US steam accountdan kendi EU accountuma gift yollatsam, oynamak icin cumayi mi beklemek gerekicek yoksa aninda US surumu olarak mi algilayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 beklemen gerekecek, release tarihi oyunun regionına değil senin o anki regionına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 VPN'le bağlansam sorun olmaz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oynarsın vpnle ama böyle çıkış tarihlerini geçmek için kullananlar sorun yaşıyor arada, steam forumlarında ağlıyolar falan. dayanabiliyosan 2 gün dayan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ost çok iyiymiş ya sabahtan beri loopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 En ucuza güvenli satan bu: http://urun.gittigidiyor.com/Deus-Ex-Human-Revolution-Steam-DOWNLOAD-CD-Key_W0QQidZZ43832099 Daha önce alış-veriş yaptım adamdan, sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 Bu listede Deus Ex yok. Ona rağmen bu adamın sattığı key steam de aktif edilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 olurda oyundaki kıyafetleri giymek isterseniz: :) http://us.deusex-store.com/category/28_Deus-Ex-Official-Collection http://musterbrand-images.s3.amazonaws.com/product_images/131386388339.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dat trenchcoat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 deus ex steamworks oyun zaten steam dışı oynanmıyor oyun retailler dahil. büyük ihtimal birkaç güne eklerler listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ben bunu niye Durex : Human Revolution diye okudum lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abi dervişin fikri neyse zikri de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar