pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tebrikler icat edilmis sonunda. said: Ortaçağa yolculuk... DÜN bir bayan okurumdan ilginç bir e-posta aldım. Okurumun adını bende saklı tutarak ve kimi bölümlerini kısaltarak aktarıyorum: "Ben bir şirkette çalışıyorum. Cuma günü kardeşimle öğlen tatilinde yemeğe çıktık. Biz çoğu zaman Ümraniye'ye gideriz. Yine öyle yaptık. Ümraniye'de 'cuma' olması sebebiyle yine birçok işyeri kapalıydı. Ender açık yerlerden (.....) mağazasına girdik. Mağazanın sahibi, kapalı bir bayanla münakaşa ediyordu. İlk bakışta bunu anlayamadık. Sonra (.....)nın sahibinin yüksek sesi dikkatimizi çekti. Kapalı kadın, bugünün cuma olduğunu söylüyor, ısrarla mağazanın kapatılmasını istiyordu. (......) sahibi 'Burasının İran olmadığını' tekrarlıyordu. Kapalı kadın sinirlenip gitti. Ama (.....)nın sahibi bir önceki sefer o kadının erkekler ile geldiğini ve mağazayı yıkacaklarını söyleyip gittiklerini bize anlattı. Çok korkmuştu..." * Okurumun notu böyle. Başta İstanbul'un kimi semtleri olmak üzere birçok tutucu kentte cuma günleri işyerlerinin, çarşıların, mağazaların tarikatların baskısıyla kapatıldığını biliyoruz. Kimi esnaf isteyerek... Kimisi tehdit ile... İşte tam bu sırada, yani dün eski TBMM Başkanı, AKP'nin en öndeki üç isminden birisi Bülent Arınç, Meclis'in "cuma günleri" tatil olmasını istedi, biliyorsunuz. * Devletin tepesindeki koltuklar el değiştirip de karşı devrim Türkiye'yi ele geçirdikten sonra işte böyle oldu. Taban dalgası yükseldi... Sertleşti... Artık dinciler daha cesur, daha iddialı, daha sabırsız, daha yırtıcı, daha hırçınlar. Bu yüzdendir; Bülent Arınç'ın "cuma tatili" istemesiyle, tutucu semtlerde yobazların açık işyerlerini, korku salarak ve tehditle kapatmaları birbirine denk geliyor. Ve ortaçağa yolculuk sürüyor Hadi Türkiye... Ortaçağa doğru... Yuvarlana yuvarlana... Bekir Coskun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yeter artık gına geldi bu adamın "şeriat geliyor kaçın" temalı yazılarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Freyja said: Yeter artık gına geldi bu adamın "şeriat geliyor kaçın" temalı yazılarından. sana öyle birşey derdim ki zor tutuyorum kendimi. yazık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hadi hep beraber kavga edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 güzel bi yazı idi bugün için okuduklarımın arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 guzel bir yazi falan degil, daha cok korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Razien said: Hadi hep beraber kavga edelim aynen fitili kim yakacak izleyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 çok hızlı çoğalıyorlar efendim durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 cuma günü kapansa nolucak kapanmasa nolucak nedir yani.. nası bi çıkarı varki o "yobaz" kadının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bir kesim işin ciddiyetinin farkında bir başka kesim işi umursamıyor bile hurafe olarak algılıyor düşünce özgürlüğü diyor. bir kesim ise bu durumdan oldukça memnun çünkü istedikleri oluyor ve zamanla bu kesim büyüyor kitleler haline geliyor sonumuz hayır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bir kesim de varki kriz ortamından ekmek yiyor, bişey yaratacak bilgisi veya düşünce yapısı kalamamış said: İşte tam bu sırada, yani dün eski TBMM Başkanı, AKP'nin en öndeki üç isminden birisi Bülent Arınç, Meclis'in "cuma günleri" tatil olmasını istedi, biliyorsunuz da patlattımı ( belki de hayali belkide değil, ben buna benzer olaylar gördüm orası ayrı ama)ohh biz diye bişey kalmıyor geriye onlar diye bişey çıkıyor ortaya, sonrası uçurum iyice derinleşiyor.. Murathan mungana gay oluşundan dolayı yazısında yer veren adamla bu adamın yaptığı arasında pek fark yok neticede.. ikiside polarizasyondan eklek yiyor... sen ben burda dışarda birkaç kişi daha bunu okuyup konuşmaya başladımı oh işte... bence bu ülkenin hiç bişeyi yoksa ordusu var laikliği koruyacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Orduyu da ele geçirecekler yakında. Gelecekteki ordumuza fazla güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 alin abicim cumhuriyetinizi yurtdisina gidiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 danimarkaya git haberlerinde bile sadece kraliçe öle yaptı bilmem ne böle yaptı var, dünyanın en mutlu ırkı, haber niteliği taşıyan şeyler hep dış haber.. bu arada tarih bölümüne mod oluşunu kutlarım..bende çok istemiştim allah biliyor işte olmadı ühühühüh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 okadar kolay değiş şeriat gelmesi,cumhuriyetçi kesin sadece bekliyor sabrediyor Türkiyenin ekonomik yönden çökmemesi için.en azından ben sadece sabrediyorum.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Freyja said: Yeter artık gına geldi bu adamın "şeriat geliyor kaçın" temalı yazılarından. okuma o zaman simdi sozlerinide al git artistlik yapma sen iyi bir oyuncusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Apache said: Freyja said: Yeter artık gına geldi bu adamın "şeriat geliyor kaçın" temalı yazılarından. okuma o zaman simdi sozlerinide al git artistlik yapma sen iyi bir oyuncusun. e hep de aynı şeylerden bahsedilmezki.. Isteyen istedigi kadar artistlik yapar. Burası ne dingonun ahırı nede yolgeçen hanı. Bunun kararını adminler verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 siz ne cesaretle sayısal yıldırım tugaylarına cevap verirsiniz?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahahaha takıntılı ya.smileyler hazırladım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Theridone said: isteyen istedigi kadar artistlik yapar. ve sonra kendine cevap veriyorsun: Theridone said: Burası ne dingonun ahırı nede yolgeçen hanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Round one, Fight ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Nasıl bir cesarettir anlamıyorum ki bu insanlarda ki. neden gidip cuma günü orayı kapattırıyosun sanane? senin inancın senin doğruların. bizim değil. Onun deil. allah allah ya. Ne kadar komik olmaya başladı insanlar. Kuran-ı kerim'de gidip cuma günü milletin işine engel olun orayı burayı kapatın yazmıyor. Bunun dinle bi alakası yok. hayır saçmalık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Theridone said: Apache said: Freyja said: Yeter artık gına geldi bu adamın "şeriat geliyor kaçın" temalı yazılarından. okuma o zaman simdi sozlerinide al git artistlik yapma sen iyi bir oyuncusun. e hep de aynı şeylerden bahsedilmezki.. Isteyen istedigi kadar artistlik yapar. Burası ne dingonun ahırı nede yolgeçen hanı. Bunun kararını adminler verir. guncel konularin tartisilmasina izin cikti, adminler selam soyluyor duyurular ve paticik.com bolumunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Aslında bu adama kızmamak lazım.Bir şekilde yolunu buluyor bu da.Sözde kemalistler bu tür yazıları okuyup bitmek bilmeyen rejim korkularını alevlendiriyorlar. Aşşağıya bir arkadaşımla yaptığım konuşmayı c/p ettim.Kendisi www.tayyipoglunuaskeregonder.com'un sahibi.Okuduktan sonra çok sinirleniceksiniz küfrediceksiniz belki ama bekir coşkun'un habertürk'ün v.s yaptığı bundan farklı değil. Can: lan bi sen kaldın bu herifin üzerinden prim yapmayan adsasd xxx: xxx: heradle olmm xxx: ben fırsatcıyım Can: vay ameka xxx: actım xxx: siteyi xxx: 2 şehit xxx: takk 306$ xxx: gugıl reklamlardn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bilmemkaç milyon müslümanın da 80 küsür yıldır cuma günleri okul ve iş yüzünden ibadetlerini aksatmak zorunda kaldıkları düşünülürse o kadar da korkunç bir olay değil bence. der ve tartışmaya gazı verir, hayd, hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar