Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Tamam o zaman, cevaplar için tekrar teşekkürler. Televizyon olayını halledene kadar iyice bi düşünüp taşınayım şu işi. Şu an için aklımda PS3 var ama bakalım.
Bi de Microsoft Xbox360 için "lansman verecez" sözünde durmamış, olayı temmuza ertelemiş. O kadar bekleyemem muhtemelen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
mgs yi hic bir zaman sevmemisimdir, hype'i da anlamiyorum :( yeni tekken veya GOW cikana kadar ps3'un eksikligini hissetmem sahsen sdf.

Mass Effect >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS

birazdan da

Burnout >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Warcraft 3 yazarsan senin bünyeye hak veririm....

MGS vs ME efsaneymiş
Sosyal ağlarda paylaş

MGS beni de çok geriyor, takılınca baya uyuz oluyosun vs...

sırf MGS için de PS 3 almam, benim olayım aksiyon/futbol/fps olsun iyi olsun çok iyi olmasın ama her oyunu oynayayım Xbox Live'a akayım diyorum o yüzden Xbox 360 aldım ztn..

PS 3 almamı gerektirecek herhangi bir durum da yok kendim için, oturup blueray film satın almıyorum..

ama şöyle ki 2-3 sene içinde bir PS 3 Slim gelicektir, onu alırım geriye dönük olarak çıkan bütün PS 3 exclusiveleri oynarım (ki zaten xbox 360 silinir o zaman kadar)
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
Azmodai said:
mgs yi hic bir zaman sevmemisimdir, hype'i da anlamiyorum :( yeni tekken veya GOW cikana kadar ps3'un eksikligini hissetmem sahsen sdf.

Mass Effect >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS

birazdan da

Burnout >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Warcraft 3 yazarsan senin bünyeye hak veririm....

MGS vs ME efsaneymiş

Cidden burnout wc3 ten daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

GTA 4 ün videolarını gordukten sonra iyice gaza geldim ps3 konusunda. Zaten starwars un oyunu cıkacaktı yaza illa alırım diyordum ama bu planımı biraz daha one alabilirim. Merak ettigim tek konu pek bi yerde bulamadım ama ps3 u LCD monitor e baglayabiliyormuyuz ? DVI dan falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...