Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Tamam o zaman, cevaplar için tekrar teşekkürler. Televizyon olayını halledene kadar iyice bi düşünüp taşınayım şu işi. Şu an için aklımda PS3 var ama bakalım. Bi de Microsoft Xbox360 için "lansman verecez" sözünde durmamış, olayı temmuza ertelemiş. O kadar bekleyemem muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Peki; ne diyelim hayırlı olsun şimdiden darısı benim başıma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 arkadaslar benim ps3 de saadece 2 usb girisi var ... normal oyunlarda sorun olmuo ama rockband oynarkene 3. ve 4. usb girisine ihtiyac duyuyorum... ne almam saglikli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 usb hub ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 adi usb hub mu? :D ii oylese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yalnız sistem ona göre ayarlandığı için, ek olarak güç kaynağına bağlanmayan USB hublar (yani fişiyle prize bağlanmayan) sistemden fazla güç çekebilirler. Sorun çıkarma ihtimali yok mudur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 onun cekcegi gücten bişi olmaz. en kötü ihtimalle hub dandikse tanimayabilir ps3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ah bide kırılsa şu ps3 bende 3 4 oyun var şu an, arkadaşta xbox var, çocuk elindeki oyunlarla 1 ayakkabı kutusunu dolduruyor günde 1 2 oyun indiriyo netten içim gidiyo böle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 MGS4 çıktığında onların için yanacak ama :D. Mesela ben X360 sahibiyim şimdiden içim yanmaya başladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 mgs yi hic bir zaman sevmemisimdir, hype'i da anlamiyorum :( yeni tekken veya GOW cikana kadar ps3'un eksikligini hissetmem sahsen sdf. Mass Effect >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ahha çok tatlı :D Ama ben de sevmem MGS'yi. Oynanış falan iyi de senaryosu falan kasıyo beni, geriyo. İlk oyunu da oynamamıştım Snake Eater'dan bişi anlamadım garip geldi bıraktım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 valla ben sadece mg3 ü oynadım ps2 de çok sarmıştı beni, resmen film gibiydi. eski oyunları neden oynamamışım diye soruorum arada kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Azmodai said: mgs yi hic bir zaman sevmemisimdir, hype'i da anlamiyorum :( yeni tekken veya GOW cikana kadar ps3'un eksikligini hissetmem sahsen sdf. Mass Effect >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS birazdan da Burnout >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Warcraft 3 yazarsan senin bünyeye hak veririm.... MGS vs ME efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 MGS beni de çok geriyor, takılınca baya uyuz oluyosun vs... sırf MGS için de PS 3 almam, benim olayım aksiyon/futbol/fps olsun iyi olsun çok iyi olmasın ama her oyunu oynayayım Xbox Live'a akayım diyorum o yüzden Xbox 360 aldım ztn.. PS 3 almamı gerektirecek herhangi bir durum da yok kendim için, oturup blueray film satın almıyorum.. ama şöyle ki 2-3 sene içinde bir PS 3 Slim gelicektir, onu alırım geriye dönük olarak çıkan bütün PS 3 exclusiveleri oynarım (ki zaten xbox 360 silinir o zaman kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 synorin said: Azmodai said: mgs yi hic bir zaman sevmemisimdir, hype'i da anlamiyorum :( yeni tekken veya GOW cikana kadar ps3'un eksikligini hissetmem sahsen sdf. Mass Effect >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MGS birazdan da Burnout >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Warcraft 3 yazarsan senin bünyeye hak veririm.... MGS vs ME efsaneymiş Cidden burnout wc3 ten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Bejeweled hepsini ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 BANG DIR OLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Yenni tekken ne zaman gelecek ps3'e haber yok mu? Bak ciksin hastasiyim, fanboi'yum soz size... her yere sony bayragi dikecem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 GTA 4 ün videolarını gordukten sonra iyice gaza geldim ps3 konusunda. Zaten starwars un oyunu cıkacaktı yaza illa alırım diyordum ama bu planımı biraz daha one alabilirim. Merak ettigim tek konu pek bi yerde bulamadım ama ps3 u LCD monitor e baglayabiliyormuyuz ? DVI dan falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Evet bağlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 PS3 te Divx izlenebilecek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bi tarihine bakaydın bari haberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 a bovv bayağı eski bi habermiş hakkaten. ama ben yeni duydum ve sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hdtv yerine buyuk boy tuplu tv de oynasam cok sey kaybeder miyim gorsel olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar